NHL: Columbus Blue Jackets - Ottawa Senators 25.02.2020 Klo 02.00

Maanantain ja tiistain välisenä yönä pelataan vain yksi NHL-ottelu. Itäisen konferenssin kamppailussa kohtaavaat Columbus Blue Jackets sekä Ottawa Senators! Lue vihje ja lyö vetoa!
NHL: Columbus Blue Jackets - Ottawa Senators
Helmikuu 25,2020
02:00

NHL: Columbus Blue Jackets – Ottawa Senators, kotijoukkue tavoittelee Villiä Korttia

Columbus Blue Jackets isännöi ensi yön ainoassa NHL-kamppailussa Ottawa Senatorsia. . Pitkävetokertoimet nostavat Columbuksen ottelun ennakkosuosikiksi. Esimerkiksi Bethard tarjoaa otteluun 1X2 kertoimet 1.80 – 4.35 – 3.70

Columbus kahdeksan ottelun tappioputkessa

Columbus Blue Jacketsilla on ollut tuskainen helmikuu. Joukkue on hävinnyt peräti kahdeksan ottelua putkeen. Sinitakit loistivat vuoden vaihteen jälkeen loistavia otteita ja monta nollapeliä napanneen Elvis Merzlikinsin johdolla. Nuoren latvialainen taikapöly on kuitenkin viime aikoina karissut miehen harteilta ja hän on osoittanut tavalliseksi kuolevaiseksi. Columbus käy äärimmäisen tiukkaa pudotuspelitaistelua Metropolitan divisioonassa, joten tappioputki on käännettävä voitolliseksi ja pian. Kotiottelu ennakkoon heikompaa Ottawaa vastaan on klaarattava tai tasapisteissä mutta vähemmän otteluita pelannut Carolina Hurricanes sekä pari pistettä Columbusta edellä oleva New York Islanders karkaavat Playoff-taistelussa.

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Ottawa Senatorsin kausi on jo taputeltu

Yksi tämän(kin) kauden heikoimmista NHL-seuroista on ollut Ottawa Senators. Joukkue löytyy sekä divisioonansa että konferenssin toiseksi viimeiseltä sijalta, vain Detroit Red Wingsin ollessa senaattoreita huonompi. Ottawa on kuitenkin yrittänyt kunniakkaasti voittaa pelejä kauden loppuun saakka ja joukkue on napsinutkin kuudesta viimeisestä kamppailusta kolme voittoa. Kahdessa edellisessä ottelussa meno on kuitenkin ollut kylmää, kahden tappion ja maalieron -7 myötä. Edellisestä viidestä kohtaamisesta Columbusta vastaan joukkue on voittanut yhden. Tämä suoritus on kuitenkin vielä tuoreessa muistissa viime joulukuulta. Ottawa vei kotiottelun nimiinsä jatkoajan jälkeen lukemin 4-3.

Yhteenveto: Columbus vs. Ottawa

Ottawan otteluissa on tällä kaudella tehty keskimäärin 5.8 maalia per peli ja 4/5 edellistä Ottawan peliä on tarjonnut yli 5.5 maalia. Columbuksen otteluissa on nähty 4.8 maalia ja tiukka puolustus sekä hyvä maalivahtipeli on tarjonnut vähämaalisia kamppailuita. Edellisestä neljästä ottelusta peräti kolmessa on kuitenkin vähintään kuusi maalia. Vedonlyöntiyhtiöt kuten Coolbet tarjoavat yli 5.5 maalin pelille kertoimen 1.85 ja alle 5.5 maalille kertoimen 2.00. Ottelu on äärimmäisen tärkeä kotijoukkueelle ja me lähdemme rohkeasti povaamaan vähämaalista kotivoittoa.

Korpisalo tolppien välissä ensi yönä pitkän huilin jälkeen?

Nostetaan Vedonlyöntisivusto Coolbetilta otteluun seuravaat kertoimet:

⭐Columbus ML – 1.46

⭐⭐Columbus voittaa – 1.82

⭐⭐⭐Ottelussa alle 5.5 maalia – 2.00

Bonuksilla hyvä startti vedonlyöntiin!

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon toisistaan poikkeavia loistavia vedonlyöntikohteita NHL-otteluihin. Tutustu eri sivuin, nappaat parhaat bonukset vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta jääkiekkoliigasta!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä