NHL: Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning 10.02.2020 Klo 02.30

Maanantain ja tiistain välisenä yönä pelataan mielenkiintoinen itäisen konferenssin kärkitaistelu Columbuksen ja Tampa Bayn välillä. Lue vihje ja lyö vetoa!
NHL: Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning
Helmikuu 10,2020
02:30

 

NHL: Columbus Blue Jackets – Tampa Bay Lightning, kärkipään taistelu!

Ensi yönä pelataan NHL:ssä mielenkiintoinen itäisen konferenssin kärkiottelu kun Columbus Blue Jackets saa vieraakseen Tampa Bay Lightningin. Joukkueet löytyvät konferenssin sijoilta 3. ja 5. Tampan ollessa pari pykälää ja kuusi pistettä sinitakkeja edellä. Molemmat jengit ovat omissa divisioonissaan pudotuspelipaikoilla, tosin kotijoukkue Columbus on tällä hetkellä pudotuspelijunassa vain kahden pisteen turvin.

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun identtisin tilastoin edellisen kymmenen ottelun kuntopuntaria tarkastellessa. Molemmilla joukkueilla on edellisestä kymmenestä seitsemän suoraa voittoa, yksi voitto varsinaisen peliajan jälkeen, yksi tappio varsinaisen jälkeen sekä yksi varsinaisen peliajan tappio.

Kumpi vie pidemmän korren Merzlikins vai Vasilevsky?

Mitä tulee joukkueiden aikaisempiin keskinäisiin otteluihin niin 4/5 edellisessä on tehty yli 5.5. maalia ja 6/7 edellisessä keskinäisessä on paukutettu 1. erässä yli 1.5 maalia. Tähän otteluun on kuitenkin vaikea povata iso maalista lopputulosta. Columbuksen nuori latvialainen maalivahti Elvis Merzlikins on tällä hetkellä ehkä koko sarjan kuumin maalivahti. Miekkonen on torjunut tämän vuoden puolella jo käsittämättömät viisi nollapeliä kahdeksaan otteluun.  Tampa Bayn venäläinen virkaveli Andrei Vasilevsky vastaavasti on pelannut kuluvalla vuosikymmenellä kahdeksantoista ottelua, saldona näistä peleistä on 16 voittoa ja torjuntaprosentti 94,5%.

Yhteenveto: Columbus Blue Jackets – Tampa Bay Lightning

Tampa Bay Lightningin otteluissa on nähty tällä kaudella keskimäärin 6.2 maalia per peli. Lightning-nippu on NHL:n toiseksi tehokkain tehtyjen maalienkeskiarvolla 3.58. Vedonlyöntiyhtiöt odottavat ottelusta iso maalista ja onhan edellisestä viidestä keskinäisestä kolme ollut yli 5.5 maalin pelejä. Columbus on pelannut kuitenkin viime aikoina todella pienimaalisia otteluita, esimerkiksi edellisessä kolmessa joukkueen pelaamassa ottelussa on nähty varsinaisella peliajalla vain 5 maalia. Elvis on iskussa, isot pisteet tarjolla kotijoukkueelle, Columbuksen peleissä nähty keskimäärin vain 4.8 maalia… NordicBet tarjoaa alle 5.5 maalin ottelulle kertoimen 2.24 joka  on houkuttelevan suuri! Alle 6.5 tarjoaa sekin panoksen takaisin 1.65 kertaisesti.

Bonuksilla hyvä startti vedonlyöntiin!

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon toisistaan poikkeavia loistavia vedonlyöntikohteita NHL-otteluihin. Tutustu eri sivuin, nappaat parhaat bonukset vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta jääkiekkoliigasta!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä