NHL: Dallas Stars - St. Louis Blues tiistai 30.04.2019 Klo 03.00

Miro Heiskanen, Esa Lindell ja Roope Hintz lähtevät kaatamaan jälleen St. Louis Bluesia. Miten, varmasti tiukkana jatkuvan, sarjan kolmannessa osassa käy? Lue otteluennakko ja lyö veto!
NHL: Dallas Stars - St. Louis Blues
huhtikuu 30,2019
03:00

Stanley Cup pudotuspelit: Dallas Stars vs. St. Louis Blues otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Maailman paras Roope Hintz, ilman ansaittua vuoden tulokas ehdokkuutta esiintyvä Miro Heiskanen ja Esa Lindell – peruspakki kiekkojumalien armosta – isännöivät ensi yönä kotiareenallaan American Airlines Centerissä St. Louis Blues joukkueiden välisen pudotuspelisarjan kolmannessa ottelussa.

Sarja on tilanteessa 1 – 1 ja ennusmerkit näyttävät siltä sarja etenee tasaväkisesti aina ratkaisuunsa asti. Dallasilla on nyt edessään kaksi kotipeliä ja mahdollisuus lähteä seuraaviin vieraskamppailuin 3 – 1 johtoasemassa. Jos edellä hehkutetut suomalaiset jatkavat esiintymistään edellisen ottelun huipputasolla niin he ovat juuri ne pelaajat jotka kääntävät ottelusarjan Starsille. Dallasille tarjotaan tällä hetkellä peliyhtiö LeoVegasilla sarjasta jatkoon menolle kerrointa 2.00.

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt
BONUS: 50% €100 asti
Pelaa nyt

Dallas Starsin tulikuumat suomalaiset ✅

Palataanpa vielä hieman huikeisiin Heiskaseen ja Hintziin. Hinz on pelannut tämän kauden pudotuspeleissä jo kaksi kahden maalin ottelua ja tokaisipa Ville ”Nemo” Nieminenkin viikonlopun prime-time kamppailun yhteydessä että ”jos tämä pelisi olisi maailman ainoa lätkäottelu niin Roope Hintz olisi maailman paras pelaaja”. Miro Heiskanen taas on kellottanut yhdessä Esa Lindellin kanssa noin 25 minuutin peliaikoja ja kerännyt kehut pois. Dallasin maalivahdin Ben Bishopin mukaan Heiskanen on tuleva Hall Of Fame pelaaja. Siihen voi mennä hetki, kun ikää on vasta 19 – vuotta…. Eiköhän siis lähdetä siitä oletuksesta liikkeelle että suomalaiset loistavat jälleen ensi yönä tähän malliin:

LeoVegasin kertoimet suomalaisonnistumisille ensi yönä:

Miro Heiskanen tekee maalin 5.40 – tekee pisteen 2.30

Roope Hintz tekee maalin 4.80

Esa Lindell tekee maalin 6.50

Julius Honka tekee maalin 7.60

St. Louis Bluesin muurio nimeltä Jordan Binnington

Jos nuoret suomalaiset varastavat kehut Dallasissa niin St. Louis Bluesin yksi ehdottomasti kehut ansaitseva pelaaja on tulokasmaalivahti Jordan Binnington. 25 – vuotias ensimmäisen kauden maalivahti pelaa hyvää kevättä ja mies ehti kiekon eteen edellisessä ottelussa peräti 31 kertaa. Binnington on ehdottomasti Calder Trophy ehdokkuutensa ansainnut. Kaiken kaikkiaan mies on venynyt kiekon tielle pleijareissa jo 215 kertaa. Monta torjuntaa lisätään saldoon ensi yönä?

 

Suomalaisia lapulle

Olisitko uskonut mitä suosittelemme betsaamaan ensi yönä? Koko tämä ennakko on ollut yhtä suomalaisahehkutusta ja suosimme suomalaisa myös vedonlyönnissä ensi yönä! Kenen suomalaisnimen puolesta sinä lyöt vetoa?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä