Dallas saa taas vastaansa Winnipegin. Kotona tulee voitto?

Laittaako Lindell vai Laine limpun maalin perukoille? Lyö vetoa!

Patrik Laineen Winnipeg Jets ja Esa Lindellin Dallas Stars kohtaavat jo toistamiseen viikon sisään kun Dallas saa Winnipegin vieraaksi. Ottelussa todennäköisesti pelaa myös Joel Armia ja mikäli Dallas antaa Ben Bishopille lepovuoron, Dallasin maalin suulla nähdään Kari Lehtonen.

Dallas on pelannut kotonaan suorastaan erinomaisesti ainakin tuloksien perusteella, joten ei ole ihme että Dallas on tässä pelissä se suosikki ainakin vedonlyöntikertoimien osalta. Matsiin kannattaa paukutella erilaisia maalintekijävetoja, sillä ainakin edellisissä kohtaamisissa on maaleja sadellut ihan mukavasti. Joukkueet ovat kohdanneet Dallasissa yhdeksän kertaa ja näissä niskan päällä on lievästi Winnipeg, joten ei ne Patrik Laineen ja Joel Armian juhlat ole kaukana nekään.

Jamie Benn on ollut Dallasista jos ei nyt liekeissä niin ainakin hehkussa.

Winnipeg voitti vajaa viikko sitten pelatun matsin 5-2 kotonaan, joten paljo on tähtipaidoilla tässä ottelussa hampaankolossa. Ykköskentän Benn – Seguin – Radulov jyräämistä on odoteltu koko alkukausi, mutta varsinaista dominanssia ei ole vielä havaittu. Joko sitä nähtäisiin nyt?

Laineella toisen kauden kirous?

Paljon siitä on puhuttu ja toisilla sitä ei ole lainkaan. Esimerkiksi viime kaudella Connor McDavid ei kärsinyt tästä Rookie-kauden krapulasta lainkaan ja tykitti taululle huimat tehot. Laine on myös tehnyt maaleja ja ehkä se tästä vielä lähtee. Jos kroppaan on tullut se 5 kiloa kesällä lisää, tietää se väistämättä sitä että liike hidastuu ja paikkoja tulee vähemmän.

Omalta osaltaan tehottomuuteen varmasti vaikuttaa myös se, että vastustaja tietää nyt 100-varmasti mitä Winnipeg esimerkiksi ajattelee ylivoimapelissä ja Laine otetaan tarkasti kiinni. Ja kun ei oteta niin verkkohan siellä heiluu.

Tuoreet edellisen ottelun parhaat palat

 

Tähän matsiin paljon hyviä kohteita, voit esimerkiksi betsata Unibetillä tekeekö Laine kolme pistettä? 9.50 –kerroin on kova, mutta niin on jätkäkin.

Tähän matsiin paljon hyviä kohteita, voit esimerkiksi betsata Unibetillä tekeekö Laine kolme pistettä? 9.50 –kerroin on kova, mutta niin on jätkäkin.

Aseta vetosi