NHL: Detroit Red Wings - Anaheim Ducks 16.1.2019 klo 02:30

Tiistain ja keskviikon välisenä yönä kohtaavat kaksi joukkuetta jotka kumpikin kaipaavat voittoja kipeästi. Kumpi vetää pidemmän korren?
NHL: NHL: Detroit Red Wings - Anaheim Ducks
tammikuu 16,2019
02:30

NHL: NHL: Detroit Red Wings – Anaheim Ducks otteluennakko ja vihje

Anaheim Ducks vierailee tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Little Caesars Arenalla Detroitissa jossa ankkalauma kohtaa isäntäjoukkue Detroit Red Wingsin. Ducks lähtee otteluun allaan 4 – 3 jatkoaikatappio Winnipeg Jetsille, kun taas Red Wings hakee toista perättäistä päänahkaa taannoisen 5 – 2 päättyneen Minnesota Wild voiton jatkoksi. Kertoimet tarjoavat molemmille joukkueille yhtäläiset mahdollisuudet voittoon, esimerkiksi peliyhtiö NordicBetin kertoimet ennen ottelua ovat seuraavanlaiset: 2.45 – 4.05 – 2.50.

Katso ottelu  02.30 alkaen veloituksetta NHL TV:stä!

Ankat häviävät illasta toiseen

Anaheim Ducks on tällä hetkellä järkyttävässä tappioputkessa. Vuoden 2007 Stanley Cup mestari on hävinnyt peräti 11 ottelua putkeen ja jälleen tänä yönä on paikka katkaista tämä surkea saldo. Tappioputkesta huolimatta Ducks on vielä kiinni Läntisen konferenssin viimeisissä pudotuspelipaikoissa mutta kysymys kuuluu kuinka pitkään? Joukkueen suurin joulukuun puolivälistä lähtien on ollut huono viimeistelytehokkuus. Edellisessä 11 ottelussa Anaheim on viimeistellyt vain 1.72 maalia per ottelu. Kuvaavaa Anaheimin pelaamiselle on se, että joukkueen kapteeni ja paras pistemies Ryan Getzlaf (10 + 21) on tehnyt edellisessä 10 ottelussa tehot 1 + 1, tehotilaston ollessa pakkasella lukemin -17.

Kuvan kuvasta ei ole saatavilla.

Myös Detroitilla nihkeää

Detroit Red Wings voitti edellisessä ottelussa Minnesotan vieraissa mutta kotijoukkueenkaan meno ole ollut päätä huimaavaa joulukuun alusta alkaen. Red Wings on kairannut vain 4 voittoa edellisestä 20 kamppailusta. Detroit on voittanut edellisen kerran kaksi peräkkäistä ottelua marras- joulukuun vaihteessa. Tuleeko nyt seuraava tuplavoitto Anaheimin kustannuksella? Detroitin Minnesota voiton avainhahmona hääräsi nuori Tyler Bertuzzi joka kihautti hattutempun ja nosti koko kauden maalisaldonsa lukemaan 13. Nähtäväksi jää, että saiko 23 – vuotias peluri onnistumisten myötä ketsuppipullon kunnolla auki vai oliko kyseessä vain kertaluontoinen ruiskautus.

Tasapeli?

Kumpikin joukkue yrittää lähes epätoivoisesti saavuttaa voiton yön kamppailussa. Anaheimin seitsemästä edellisestä häviöstä peräti neljä on tullut vasta jatkoajalla. Myös Detroitin tappiot ovat tulleet usein vain yhden maalin erolla. NordicBetin kerroin 4.05 tasapelille onkin hyvin houkutteleva vaihtoehto pienelle panokselle. Anaheimin koko kauden maalien per ottelu keskiarvo on vain 5,1 eli reippaasti alle 5,5. Detroitin vastaava on 5,9. Alle 5,5 maalin pelin veikkaaminen on toinen hyvä vaihto tulevaan kamppailuun. Tälle kohteelle NordicBet tarjoaa kertoimen 1.87.

Aseta vetosi