NHL: Detroit Red Wings - Arizona Coyotes ma 22.12 klo 02.00

Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelataan monta NHL-ottelua. Lue ennakko ja katso vedonlyöntikertoimet kamppailuun NHL: Detroit Red Wings vs. Arizona Coyotes.
Detroit Red Wings - Arizona Coyotes
Joulukuu 22,2019
02:00

Detroit Red Wings – Arizona Coyotes, otteluennakko ja vedonlyöntikertoimet

Detroit Red Wingsin ja Arizona Coytesin välisessä ottelussa kohtaavat kaksi joukkuetta, jotka ovat molemmat voittaneet vain kaksi ottelua edellisestä viidestä. Ei ole kuitenkaan mitään epäselvyyttä siitä kumpi jengeistä yön otteluun ennakkosuosikkina. Detroit on sekä itäisen konferenssin että oman divisioonansa jumbo vain yhdeksällä voitolla koko kauden aikana. Coyotes taas päästele Tyynenmeren divisioonan kärjessä ja joukkue on pelaamassa itselleen pudotuspelipaikkaa ensimmäisen kerran sitten kauden 2011 – 12.

Kuemper loukkaantui – Antti Raanta saa taas vastuuta

Coyotes koki pahan takaiskun Minnesota Wildia vastaan, kun joukkueen ykkösmaalivahdin tontin tällä kaudella ottanut Darcy Kuemper loukkkaantui. Kojoottien onneksi loukkaantumisesta parantunut Antti Raanta on valmis ottamaan pelaavan maalivahdin viitan takaisin itselleen. Kuemper & Raanta duo on ollut tällä kaudella yksi koko NHL:n parhaista maalivahtitandemeista. Arizonan päästettyjen maalien keskiarvo tällä kaudella on sarjan neljänneksi paras keskiarvolla 2.49, torjuntaprosentin ollessa toiseksi paras 92.2%.

Faktaa Arizonan maalinsuulta:

Detroit NHL:n tehottomin joukkue

Detroitin suurin ongelma surkealla kaudella on ollut surkeat tehot viimeistelyssä. Joukkue on tehnyt vain 80 maalia, joka on jopa 15 maalia huonompi tilasto kuin toiseksi tehottomimmalla joukkueella Anaheim Ducksilla. Detroitin tämän kauden tehtyjen maalien keskiarvo per peli on vain 2.19. Edelliseen neljään peliin Detroit on onnistunut vain seitsemän kertaa eli vain 1.75 kertaa per ottelu.

Yhteenveto Detroit Red Wings – Arizona Coyotes

Yllä olevista tilastoista voi varmasti vetää johtopäätöksen vihjeen lopputulemasta? Vaikka Antti Raanta starttaa ottelun kolmen ottelun tappioputkessa joulukuun peleissä niin me uskomme, että ensi yönä Arizonan maalissa ei syty punalamppu montaa kertaa. Arizonan voitolle saa peliyhtiö CasinoWinneriltä kertoimen 1.77. Hieman isompaa kerrointa hakevalle vierasvoitto + maalimäärä veikkaukset antavat hyviä vaihtoehtoja. Minkä alla olevista sinä poimit vedonlyöntilapulle?

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi