NHL: Detroit Red Wings - Philadelphia Flyers ti 04.02.2020 kello 02:30

Maanantain ja tiistain välisenä yönä pelataan kolme ottelua joista tarkastelemme tänään Detroitin ja Philadelphian välistä kamppailua.
NHL: Detroit Red Wings - Philadelphia Flyers
Helmikuu 04,2020
02:30

NHL vihjeet

NHL: Detroit Red Wings – Philadelphia Flyers, taisteleeko kotijoukkue pisteitä?

Metropolitan divisioonan kutonen ja tiukasti Playoffpelipaikasta taisteleva Philadelphia Flyers vierailee ensi yön NHL-kierroksella Atlantin jumbon Detroit Red Wingsin kotiluolassa Little Caesars Arenalla.  Vieraat tulevat otteluun neljän ottelun pisteputkessa, isännät sen sijaan ovat hävinneet jälleen kahdeksan ottelua putkeen. Ei olekaan mikään ihme että esimerkiksi Coolbetin pitkävetokertoimet puoltavat Philadelphian voittoa lukein 4.20 – 4.70 – 1.70.

Detroit Red Wings, NHL-kauden 2019/20 surkein joukkue

Detroit on koko sarjan huonoin joukkue lähes jokaisella eri mittarilla tarkasteltuna. Joukkue on kerännyt vain 28 pistettä 53 ottelusta. Maaleja Detroit on kyennyt tekemään keskimäärin vain 2.08 per peli ja omissa on soinut 3.38 keskiarvolla. Molemmat lukemat ovat NHL:n huonoimmat. Kotona joukkue on kuitenkin saanut hieman taisteluilmettä päälle ja esimerkiksi edellinen kotiottelu päättyi New York Rangersille tiukkaan 0 – 1 tappioon. Neljässä edellisestä viidestä kotipelistä onkin jääty alle 5.5 maalin ja kahdesti ratkaisu on haettu varsinaisen peliajan ulkopuolelta.

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Philadelphia Flyers neljän ottelun pisteputkessa

Flyers on napannut itselleen pisteitä edellisestä neljästä ja kymmenestä edellisestä joukkue on voittanut seitsemän ottelua. Joukkue on saanut käyrän niin sanotusti nousuun hävittyään tämän vuosikymmenen neljä ensimmäistä otteluaan. Edellisessä ottelussa Flyers kaatoi Colorado Avalanchen kotonaan lukemin 6 – 3, Sean Coutierin naputellessa tämän vuoden kolmannen kolmen pisteen ottelun. Flyersin pörssikärkeä (13 + 33) voisikin laittaa ensi yönä pisteentekijäveikkaukseen.

Yhteenveto Detroit Red Wings – Philadelphia Flyers

Ottelun odotukset ovat hyvin selvät ja kertoimet ovat sen mukaiset. Olisi jopa hieman hullua lähteä veikkaamaan Detroitin voittoa mutta ei se täysin utopiaa ole. Flyes on hävinnyt 4/5 edellistä vierastotteluaan sekä 5/7 edellistä otteluaan voitetun pelin jälkeen. Detroit sen sijaan ei ole suostunut tappiosta huolimatta alistumaan kynnysmaton asemaan kotikentällään. Joukkueiden kuudessa edellisessä keskinäisessä Detroitissa pelatussa ottelussa on viidesti jääty alle 5.5 maalin. Me lähdemme rohkeasti veikkaamaan ottelusta vähämaalista kamppailua ja tasoituksella voittoa Detroitille.

Nostamme Coolbetilta otteluun seuraavat kertoimet:

  • Detroit +1,5 – 1.75
  • Alle 5.5 maalia – 2.07
  • Detroit ML – 2.90

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja tai aamuvirkku niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi