NHL:n varaustilaisuus 2019, Rodgers Arena Vancouver | 21.6 - 22.6.2019

NHL:n varaustilaisuuden loppusuoralla suomalainen maaliahne laitahyökkääjä sekä yhdysvaltalainen keskushyökkäjä. Kovin tutun kuuloinen tarina!
NHL Draft 2019
Kesäkuu 21,2019
21:00

NHL STANLEY CUP FINAALI TEHOSTETUT – EKSKLUSIIVI ! Lyö vetoa Boston Bruinsin voitosta kertoimella 20!

Juhannusjuomaa ja varaustulosten jännittämistä

Suomalaisten lempijuhla juhannus on jo nurkan takana. Iltapäivälehdissä arvuutellaan sataako lunta vai vettä ja kansan syvät rivit maiskuttelevat suussaan jo olutta sekä makkaraa. Nuorille jääkiekkoilijoille juhannus on kuitenkin jotain ihan muuta kuin keskioluen lipittämistä räntäsateessa. Erityisesti jääkiekkoilijat jotka ovat syntyneet aikavälillä 1. tammikuuta 1999 ja 15. syyskuuta 2001 elävät jännittäviä aikoja, sillä tuolloin järjestetään historian 57. NHL-draft tilaisuus Vancouverin Rodgers Areenalla. Suomalaisittain vuoden 2019 varaustilaisuus on erittäin mielenkiintoinen, sillä MM-kisoista säväyttäneestä Kaapo Kakosta ollaan paikoitellen odotettu jopa historian ensimmäistä suomalaista ykkösvarausta.

Kaapo Kakko vs. Jack Hughes

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Yhdysvalloissa pelataan omaan pussiin ja varaustilaisuuden ensimmäisenä nimenä ilmoille karjaistaan New Jersey Devilsin toimesta nimi Jack Hughes. Jenkki keskushyökkääjä pelasi tällä kaudella nuorille yhdysvaltalaisille maajoukkuepelaajille kasatussa joukkueessa missä hän taiteli 50 ottelussa yhteensä 112 tehopistettä. Vanhan sanonnan mukaan joukkueen pitää aina valita keskushyökkääjä, jos valinta tehdään sentterin sekä laiturin väliltä. Näin kävi myös muutama vuosi sitten Auston Matthewsin sekä Patrik Laineen välisessä kisassa. Kakko loisti keväällä MM-kisoissa voittaen maailmanmestaruuden, Kakko on fysiikaltaan valmiimpi NHL-kaukaloihin ja turkulainen on kypsä pelaaja ikäisekseen mutta näistä faktoista huolimatta Kakko valittaneen ”vasta” toisena New York Rangersin toimesta. Vedonlyöntiyhtiöt ovat niin ikään yhtä mieltä siitä, että Hughes vie ja Kakko vikisee.

Betsson – Kaapo Kakko valitaan 2019 draftissa ensimmäisenä:

Ei – 1.15

Kyllä – 4.50

NordicBet – Kaapo Kakko valitaan 2019 draftissa ensimmäisenä:

Ei – 1.15

Kyllä – 4.50

Unibet – Ensimmäisenä varatuksi tuleva pelaaja

Jack Hughes – 1.12

Kaapo Kakko – 5.50

 

Luvassa suomalaisittain hieno varaustilaisuus?

Arvotettu kiekkoraamattu The Hockey News on listannut ennen NHL draftia oman näkemyksensä TOP 120 pelaajista jotka tullaan varaamaan NHL-seurojen toimesta juhannusviikonloppuna. Kaapo Kakko on luonnollisesti 100% varma valinta mutta varaustilaisuudesta on arvioiden mukaan tulossa suomalaisittain muutenkin yhtä juhlaa. Lehden arvion mukaan ensimmäisen 120 pelaajan joukossa Kakon lisäksi varattaisiin suomalaisista Ville Heinola, Mikko Kokkonen, Patrik Puistola, Kalle Loponen, Anttoni Honka, Antti Saarela sekä Aku Räty.

Suomalaisen kiekkohistorian synty saa odottaa itseään?

Kyllä valitettavasti jälleen kerran taitaa käydä niin että suomalainen pelaaja valitaan NHL draftissa jälleen numerolla kaksi. Kaapo Kakko päässee kovaan kakkoskerhoon yhdessä Kari Lehtosen, Aleksander Barkovin ja Patrik Laineen kanssa. Ykkösvaraus tai ei, Kakolla on edessään varmasti hieno NHL-ura!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä