NHL ECL Elite: hREDS - Unlucky Boys HC 20.05.2020 - Vihje ja Kertoimet

NHL ECL Elite kymppikauden pudotuspelien toinen kierros on nyt käynnissä! Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa otteluista!
ECL Elite: hREDS - Unlucky Boys HC
May 20,2020
20:00

ECL Elite: hREDS – Unlucky Boys HC

Pitkävetokertoimet (NordicBet) 

TV/Stream: Twitch/Ruutu

NHL ECL Elite Season 10 pudotuspelit jatkuvat tänään. Saimme maanantaina melkoista shokkihoitoa, kun täysin ylivoimainen ennakkosuosikki JYP Jyväskylä hävisi molemmat ottelunsa Färjestad BK:lle ja näin ollen suomalaiset ovat 0-2 takaa-ajoasemassa ennen seuraavia otteluita, jotka pelataan keskiviikkona 20.05.2020. Me keskitymme kuitenkin tässä vihjeessä toisen Liiga-organisaation (Helsingin IFK) alaisen joukkueen hREDSin tulevaan otteluun Unlucky Boys HC:tä vastaan.

hREDS – Unlucky Boys HC 20.05.2020 | Playoffs

Tämän otteluparin joukkueet aloittivat pudotuspelit sijoilta 4 ja 5. hREDS on iso paha punainen joukkue mutta vielä tällä kaudella siitä ei ollut TOP3:sta. Tulevaisuudessa kuka ties? Joukkueen ykköstykki on Niklas ”NikkeDangles” Tukiainen, joka nakutti jo toisen kauden putkeen 70 pistettä ollen näin runkosarjan neljänneksi tehokkain pelaaja.

Unlucky Boys HC oli todella unlucky joukkue kauden alussa, kun joukkue voitti kymmenestä ensimmäisestä ottelusta vain kaksi. Tämän jälkeen peli alkoi kuitenkin loistaa hyvin pelanneen maalivahti Ville ”Viltzup” Poutiaisen johdolla. Mies seisoi välillä päällään ja siivitti joukkueensa yhteen kauden lopun kuumimmista pisteputkista.

hREDS vie vähintään toisen ottelun

Tämä duo aloitti pudotuspeliurakan maanantaina 18.05.2020 kahdella ottelulla. Ensimmäisen otteluista vei nimiinsä Unlucky Boys HC jatkoajan jälkeen lukemin 2-1. hREDS voitti tuossa ottelussa laukaukset 9 – 14 ja hyökkäysalueajan peräti 3:21 – 8:33 mutta tulosta ei vain tullut. Toisessa ottelussa laukaukset sekä muut tilastot olivat tasaisemmat mutta hREDS voitti tämä peräti 6 – 1, NikkeDanglesin viimeistelessä peräti tehot 0 +5.

Uumoilemme että keskiviikon ottelut etenevät samalla kaavalla kuin maanantaina. Parhaimmillaan loistavasti puolustava Unlucky Boys HC laittaa ensimmäisessä ottelussa helsinkiläiset ahtaalle mutta hREDS syttyy pikkuhiljaa. Laitetaan vedonlyöntikupongille hREDS voittaa ja nimenomaan jälkimmäiseen otteluun! Tälle kohteelle saa NordicBetiltä kertoimen 2.10.

Lyö vetoa NHL-ottelusta!

Oletko kokeillut aiemmin NHL esporst vedonlyöntiä? Jos et, nyt on hyvä aika! Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja