NHL ECL Elite: JYP Jyväskylä - Färjestad BK 18.05.2020 - Vihje ja Kertoimet

NHL ECL Elite kymppikauden pudotuspelien ensimmäinen kierros on nyt käynnissä! Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa otteluista!
ECL Elite: JYP - Färjestad BK
May 18,2020
20:00

ECL Elite: JYP – Färjestad BK

Pitkävetokertoimet (NordicBet) 1.18 – 5.30 – 7.10

TV/Stream: Twitch/Ruutu

Esports sarja NHL ECL Elite on edennyt pudotuspelivaiheeseen. Maanantaina 18.05.2020 alkavat sarjan pleijarit jossa ovat mukana runkosarjan kahdeksan parasta joukkuetta: JYP Jyväskylä, Linköping HC, HAVU Gaming, hREDS, Unlucky Boys HC, Brayce Phantoms, Roots sekä Färjestad BK. Tämän päiväisessä vihjeessä tarkastelemme runkosarjan voittaneen JYP:n sekä viimeiseltä kahdeksannelta sijalta pudotuspeleihin selvinneen Färjestad BK:n voimasuhteita.

JYP Jyväskylä – Färjestad BK 18.05.2020 | Playoffs

JYP Jyväskylä lähtee illan molempiin kohtaamisiin ruotsalaisia vastaan järkyttävän suurina ennakkosuosikkeina. Pitkävetokertoimet ovat debyyttikauttaan pelaavalle JYP:lle peräti 1.18 – 5.30 – 7.10. Siitä huolimatta, että JYP on nyt mukana ensimmäistä kautta sarjassa niin joukkue ei ole todellakaan mikään rookie-joukkue. Hurrikaanitpaidat ovat nimittäin pelanneet aiemmin muun muassa ECL Eliten 8 ja 9 kausilla hyvällä menestyksellä joukkueen nimen ollessa Symphony.

JYP voitti runkosarjan, kun se nappasi 30 ottelusta peräti 26 voittoa. Joukkueen neljästä tappiosta kaksi tuli jatkoajalla, joten varsinaisella peliajalla joukkuetta ei voitettu kuin kahdesti. JYP:n runkosarjan tilastot ovat hyvin mielenkiintoiset, joukkue ei ollut ylivertainen maalinteossa eikä puolustuspäässä eikä joukkueen YV – AV % häikäise mutta fyysisessä pelissä JYP oli aivan omaa luokkaansa. Joukkue taklasi peräti 622 kertaa kun toiseksi korkein luku TOP 5:ssa oli kolmanneksi sijoittuneella HAVU:lla  (451). JYP:n voi siis sanoa pehmentäneensä vastustajansa ja se jakoi lähes yli 300 taklausta enemmän runkosarjassa kuin Färjestad.

JYP vie – Färjestad vikisee

Emme lähde tässä vihjeessä avaamaan sen enempää Färjestad BK:n runkosarjaa ja otteita. Ruotsalaiset tekivät sen mitä piti ja eteni pudotuspeleihin nappamaalla 13 voittoa 30 otteluun. Färjestad BK ja JYP kohtasivat toisensa runkosarjassa 07.05.2020 jolloin ottelut päättyivät:

  • Färjestad BK 0 – 5 JYP Jyväskylä
  • JYP Jyväskylä 2 – 3 Färjestad BK

Ruotsalaiset siis aiheuttivat keskisuomalaisille heidän kautensa toisten varsinaisen peliajan tappion. Me emme pidä tätä kuitenkaan erityisen merkittävänä ja uskomme että JYP vie tänään illalla molemmat ottelut. Kerroin 1.18 ei ole missään nimissä korkea mutta se kelpaisiko se kaveriksi, vaikka yhdistelmä lapulle?

Lyö vetoa NHL-ottelusta!

Oletko kokeillut aiemmin NHL esporst vedonlyöntiä? Jos et, nyt on hyvä aika! Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja