ECL Elite: SJ Gaming - Roots 14.05.2020 klo 20.00 - Vihje ja Kertoimet

NHL ECL Elite kymppikauden viimeiset runkosarjaottelut pelataan tänään torstaina 14.05.2020. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa otteluista!
ECL Elite: SJ Gaming - Roots
May 14,2020
20:00

ECL Elite: SJ Gaming – Roots

Pitkävetokertoimet (NordicBet) 1.42 – 2.81

TV/Stream: Twitch/Ruutu

NHL ECL Elite kymppikauden viimeiset runkosarjaottelut pelataan tänään torstaina 14.05.2020. Sarjan kaksi mestarisuosikkia JYP sekä HAVU ovat jo pelanneet kaikki ottelunsa ja joukkueet löytyvät juuri nyt runkosarjan piikkipaikoilta. Tänään tulessa oleva Linköping HC voi kuitenkin nousta kahdella voitolla sarjan hänniltä löytyvästä Gotham Knightista runkosarjan voittajaksi

Muista suomalaisseuroista tänään jännän äärellä ovat KOVA Esports, SJ Gaming sekä hREDS. KOVA voisi nousta kahdella voitolla Lulea Hockeystä pois putoamiskarsintasijoilta, SJ Gaming omaa teoreettiset mahdollisuudet pudotuspeleihin ja kahdeksanteen sijaan, jos joukkue vie molemmat ottelunsa Roots-joukkuetta vastaan ja Helsingin punanutut nousisi voitoilla Färjestad BK:sta TOP 4:seen. Luvassa siis hieno kiekkoilta, jota voit seurata maksutta Twitchistä tai Ruutu-palvelusta!

Eteneekö SJ Gaming jatkopeleihin?

SJ Gaming löytyy ennen viimeistä ottelukierrosta ECL Eliten runkosarjasta sijalta 11. Joukkue on pelannut 28 ottelua. Sotkamolaiset ovat keränneet 12 ottelusta täydet kaksi pistettä ja kahdesti on irronnut yksi piste jatkoaikatappion myötä. Kaiken kaikkiaan SJ Gamingilla on kasassa 26 pistettä kun viimeistä pudotuspelipaikkaa halussa pitävällä ja hREDSin tänään kohtaavalla Färjestad BK:llä on pisteteitä 29. SJ Gamining tarvitsisi siis tänään voittaa molemmat ottelunsa keravalaista kauden yllättäjää Rootsia vastaan. Ottelut alkavat tänään kello 20.00 ja kello 20.30.

Kerroinpoiminnat SJ Gaming – Roots

Vedonlyöntisivusto NordicBetin kertoimet nostavat Rootsin näiden kahden ottelun ennakkosuosikiksi kertoimin 1.93 – 2.65 per peli. Rootsin kymmenen edellisen ottelun saldo on 5-3-2. Joukkue on taistellut viime viikoilla hienosti sekä JYPiä että HAVU vastaan, muun muassa viemällä molempia vastaan toisen ottelun jatkoajalle sekä voittamalla vain kahdesti koko kaudella hävinneet jyväskyläläiset. Kolikon toisella puolella Rootsilla on toukokuulta tappio Vesa Pompa HC:lle sekä kaksi tiukkaa peliä Checkmatea vastaan. Molemmat edellä mainitut joukkueet ovat olleet otteluissa altavastaajia. Keravalaiset siis syttyvät klassisesti isompia vastaan mutta ennakkosuosikin asema ei sovi? Roots on myös jo varmistanut pudotuspelipaikkansa, kun taas SJ Gaming omaa vielä mahdollisuudet kevään kiimaisimpiin otteluihin.

SJ Gaming vie 1. ottelun?

ECL Elite ottelupäivät ovat aina kaksi osaisia ja joukkueet pelaavat kaksi ottelua putkeen. Molemmista otteluista pystyy lyömään vetoa. SJ Gaming on hävinnyt aivan käsittämättömästi 11/12 edellistä avausotteluaan. Tänään ei ole varaa tappioon avauksessa, mikäli toisessa pelissä halutaan pitää panokset yllä. Kokeillaan rohkeasti SJ Gamingin voittoa kello 20.00 alkavassa ottelussa!*

*NHLgamer.com sivustolla kello 20.00 alkava ottelu merkitty SJ Gaming kotipeliksi. NordicBetillä molemmat ottelut ovat merkitty alkavaksi kello 20.30.

Lyö vetoa NHL-ottelusta!

Oletko kokeillut aiemmin NHL esporst vedonlyöntiä? Jos et, nyt on hyvä aika! Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja