Perjantai 26.1. Alisuorittva Oilers vastaan mainiosti vieraissa pelaava Calgary. Kakkosta kehiin?

Vierailla on isompi kerroin, mutta jatkuuko kotijoukkueen konttaus?

Torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:ssä nähdään varsinainen megakierros kun ainoastaan Los Angeles Kings pääsi jo All Stars tauolle jatkoaikavoitollaan Calgarystä. Calgary on kohteena meidän tässä vinkissä, luvassa on Kanadan Derby Edmonton Oilers – Calgary Flames!

Calgary tosiaan hävisi viime yönä kotonaan Los Angelesille ja se oli jo kolmas peräkkäinen ottelu kotona kun joukkue häviää pelin jatkoilla… ja lukemin 1-2. Tätä ennen Winnipeg ja Buffalo kävivät hakemassa ylimääräisen pisteen pois. Huonoa tässä on tietenkin kolmen pelin tappioputki, mutta hyvää tässä on se, että näiden pelien myötä Calgaryn pisteputki on kasvanut 10 ottelun mittaiseksi.

Poplaulajan vapaapäivä….

Edmonton hävisi kotonaan Buffalolle rankasti lukemin 5-0. Edmontonilta odotettiin tälle kaudelle isoja, mutta tuntuu kuin koko joukkue alisuorittaisi ihan Conor McDavidia myöten. Jesse Puljujärveä riepotellaan ykkösketjusta aina poppariosaston mieheksi eikä oikein koskaan tiedä pelaako Jesse vai ei. Viimeisimmissä ketjukoostumuksissa McDavid – Draisaitl oletettu tehokaksikko oli hajotettu ja Jesse Puljujärvi laitettu neloskenttään. Iiro Pakarinen höyläsi kolmosen laidassa.

Edmontonin floppikausi

Kun Edmonton on pelannut 48 ottelua, ei voida puhua mistään menestyskaudesta. Vielähän esimerkiksi pudotuspelipaikka on ihan haarukassa, mutta koko NHL:n sija 26. ei varmasti innosta faneja. Tämän matsin vastustajakin on 11 pinnaa edellä, ottelun vähemmän pelanneena. Joku siellä mättää nyt ja todella paljon.

Edmnton on kotonaan pelannut nyt 24 matsia, näistä se ei ole voittanut uin 8+2, peräti 13+1 kertaa on tullut kuokkaan. Maalierokin on ”lappimaiset” -21 (64-85). Calgary on peräti toiseksi paras vierailijajoukkue 8+5 voiton, 5+4 ovat tappiomäärät. Maalierokin on plussalla mukavasti 9 maalia (64-55).

Kertoimet tässä ovat hieman kummallisesti kotijoukkueelle 2.28 – 4.00 – 2.80, kyllä täällä ainakin jollain tasoitukselle betsejä Calgarylle laitetaan. Tämä on tietenkin niitä derbyjä joissa sattuu ja tapahtuu, joten tasapelikään ei ole poissuljettu.

Näinkin on joskus oteltu, mielenkiintoisia nimiä vilahtelee tällä videolla:

Kertoimet tässä ovat hieman kummallisesti kotijoukkueelle 2.28 – 4.00 – 2.80, kyllä täällä ainakin jollain tasoitukselle betsejä Calgarylle laitetaan. Tämä on tietenkin niitä derbyjä joissa sattuu ja tapahtuu, joten tasapelikään ei ole poissuljettu.

Aseta vetosi