NHL: Florida Panthers - Boston Bruins 06.03.2020 klo 02.00

Boston on kertoimien mukaan ottelun ennakkosuosikki, mutta miten pahasti pudotuspelipaikkaa vielä tavoitteleva Florida laittaa kampohin?
NHL: Florida Panthers - Boston Bruins
Maaliskuu 06,2020
02:00

NHL: Florida Panthers – Boston Bruins 

BB&T Center, Sunrise
Pitkävetokertoimet (Unibet) 3.05 – 4.10 – 2.08
TV: Viaplay | 02.00

Boston Bruins jatkaa voittokulkuaan?

Vierasjoukkue Boston Bruins lähtee yön kamppailuun kolmen ottelun voittoputkessa ja NHL:n itäisen konferenssin kärkiseurana. Boston on voittanut edellisestä kuudesta reissupelistä viisi ja Tuukka Raskilla sekä kumppaneilla on tässä ottelussa varsin vahvat mahdollisuudet täyteen pistepottiin.

Florida Panthers on tällä hetkellä jäämässä ulos pudotuspeleistä. Kissoilla on Atlantin divisioonan viimeisen pudotuspelipaikkaan ja sitä hallussa pitävään Toronto Maple Leafsiin matkaa viisi pistettä. Joukkue on epäonnistunut surkeasti juuri runkosarjan tärkeimmillä hetkillä. Florida on kolmen ottelun tappioputkessa ja peräti seitsemän ottelun tappioputkessa kotikentällään. Boston haki kauden ensimmäisessä kohtaamisessa niin ikään voiton BB&T Centeristä lukemin 2-4. On hyvin vaikea veikata muuta kuin Bostonin voittoa myös ensi yönä.

Kerroinpoiminnat

Unibet pitää tässä ottelussa vierasjoukkue Boston Bruinsia ennakkosuosikkina ja se on aivan perustelua joukkuiden kuntopuntareita ja voimasuhteita tarkastellessa. Florida ei esimerkiksi hyödy ottelussa kotiedusta millään tavalla.

  • Boston voittaa – 2.10
  • Boston voittaa (sis. JA + RL) – 1.66
  • Boston voittaa (tasapelissä panos palautetaan) – 1.58
  • Boston voittaa ja ottelussa yli 6 maalia – 2.90
  • Boston voittaa ja ottelussa alle 6 maalia – 3.35
  • Ottelussa yli 5.5 maalia – 1.65
  • Ottelussa alle 5.5 maalua – 2.28

Boston voitti edellisessä ottelussa vakuuttavasti Tampa Bay Lightningin

Ei maalijuhlia

Molempien joukkueiden ottelut ovat olleet maalimäärien suhteen kahdella edellisellä kierroksella suht maltilliset otteluiden jäädessä alle 5.5 maalin. Floridan viidestä edellisestä kotipelistä under on pelattu kolmesti ja joukkueiden viidestä edellisestä keskinäisestä vain kerran on nähty enemmän kuin 5.5 maalia. Florida on tehnyt korkeintaan kaksi maalia kolmessa ottelussa edellisestä neljästä.

Boston voittaa?

Boston on ennakkosuosikki ja joukkue on kuuma. Vierasvoitto mutta korkeintaan 1 - 5 tai 2 - 4 tuloksin. Boston Bruins ja alle 6 maalia?

Aseta vetosi