NHL: Florida Panthers - Carolina Hurricanes 09.10. Klo 02.00

Carolina on aloittanut kauden kolmella voitolla. Miten käy Florida Panthersia vastaan vieraissa? Lue otteluennakko ja lyö veto!
NHL: Florida Panthers - Carolina Hurricanes
Lokakuu 09,2019
03:00

NHL: Florida Panthers vs. Carolina Hurricanes, otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pelataan mielenkiintoinen kohtaaminen NHL:n itäisessä konferenssissa kun Florida Panthers isännöi Carolina Hurricanesia BB&T Centerissä. Ottelu on seurojen ensimmäinen keskinäinen kamppailu tällä kaudella. Sinivalkoisten lasien läpi katsottuna otteluun tuo lisävärinää suomalaisten tähtipelaajien Aleksander Barkovin ja Sebastian Ahon kohtaaminen.

Carolina Hurricanes heti kolmen ottelun voittoputkessa

Carolina Hurricanes pelasi loistavan viime kauden ja seura meni Stanley Cup pudotuspeleissä lopulta yllättävän pitkälle. Hurrikaani nippu on aloittanut myös tämän kauden vahvasti ja se on osoittanut ettei viimekeväinen suorittaminen ollut mikään tähdenlento. Hurricanes on voittanut kaikki kauden kolme ensimmäistä otteluaan joko jatkoajalla tai rangaistuslaukauksilla. Suoritukselle antaa pientä lisäarvoa se, että voitettujen joukkueiden joukossa on ollut runkosarjassa pari vuotta vahvoja olleet Tampa Bay Lightning sekä Washington Capitals. Carolina on näyttänytkin heti kauden alussa että joukkue pystyy voittamaan myös niin sanottuja isoja seuroja.

Yksi Carolinan viime kauden suurimmista tähdistä oli Sebastian Aho, joka takoi viime kaudella runkosarjassa 83 pistettä, joista peräti 30 oli maaleja. Tämä kausi ei ole alkanut yhtä vahvasti sillä kolmen ottelun jälkeen Ahon tilastoissa on pelkät kiikaritehot. Onnistuuko Aho Floridassa?

Peliyhtiö NordicBetillä on ensi yön otteluun tarjolla aivan oma kampanjassa jossa Ahon tai Barkovin maalilla voi tienata 50€!

Lue myös vihje otteluun Pittsburgh Penguins – Winnipeg Jets >>

Florida Panthersin tavoitteena Stanley Cup pudotuspelit

Florida Panthersin kausi on alkanut tappiolla sekä voitolla paikallisvastustaja Tampa Bay Lightningista. Floridan ehdottomasti suurin ja ainoa tavoite tällä kaudella on pelata pudotuspeleissä. Pudotuspelipaikan varmistaminen vaatii sen sijaan voittoja juuri tämänkaltaisista otteluista, joissa vierasjoukkue on vähemmän levännyt sekä selvästi samoista sijoituksista pelaava. Florida esiintyi edellisessä ottelussa vakuuttavasti Tampaa vastaan Mike Hoffmanin iskiessä hattutempun ja maalivahti Sergei Bobrovskyn kopatessa 32 torjuntaa.

Jos Sebastian Aho on aloittanut kauden vaisusti omassa joukkueessaan niin samaa voi sanoa Floridan Aleksander Barkovista. Sasha iski viime kaudella reilusti piste per peli tahtiin 96 pistettä mutta tämän kauden kaksi ensimmäistä ottelua ovat tuottaneet suomalaiselle vasta yhden syöttöpisteen. Piristiikö Barkovin peli ensi yönä kotikaulakossa? NordicBet tarjoaa Barkovin tehopisteelle vain pienen 1.42 kertoimen, mutta kuten todettua, maalilla sen sijaan voit tienata jopa 50€. 

Monta maalia Barkov tekee tällä kaudella? Paikallinen sairaala toivoo varmasti monia osumia sillä herrasmiespelaaja on luvannut lahjoittaa jokaisesta osumastaan 1 600$ hyväntekeväisyyteen: 

Kotivoitto

Lähdemme povaamaan ottelusta Florida Pantherille kotivoittoa ja Carolinan voittoputken katkeamista. Panthers maalivahti Bobrovsky vie ensi yönä virkaveljeään Petr Mrazekia ja pantterilauma on muutenkin kotikaukalossaan virkeämpi kuin jatkoaikoja tahkonnut Carolina. NordicBet tarjoaa peliin pitkävetokertoimet 2.27 - 4.25 - 2.70. Valitsetko sinä kotivoiton?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä