NHL: Florida Panthers - Dallas Stars 13.2.2019 klo 02.00

Tiistain ja keskiviikon välisenä ryskyvät jälleen laidat NHL-kaulakossa kun Florida Panthers isännöi Dallas Starsia. Miten ottelu päättyy ja nähdäänkö suomalaisia Aleksander Barkovia tai Miro Heiskasta tehopisteillä?
NHL: Florida Panthers - Dallas Stars
Helmikuu 13,2019
02:00

NHL: Florida Panthers – Dallas Stars otteluennakko ja vihje

Dallas Stars poistuu tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Texasista kun seura matkustaa Floridaan BB&T Centeriin Florida Panthersin vieraaksi. Kertoimet yön otteluun ovat tasaiset 2.35 – 4.00 -2.63. Kumman jengin sinä uskot voittavan ottelun? Lue ennakko ja lyö vetoa ottelusta!

Katso ottelu Viaplaylta tai Viasatilta kello 02,00 alkaen. 

Hyödynnä Optibetin HOCKEY BONUSKOODI RISKITÖN VETO (yksi per asiakas)

Florida Panthersin kausi päättymässä jälleen pettymykseen

Florida Panthers pelasi vuonna 1996 NHL:n Stanley Cup finaaleissa Colorado Avalanchea vastaan. Joukkue jäi lopulta ilman palkintoa eikä sitä palkintoa ole liiammin irronnut senkään jälkeen. Jälleen tällä kaudella näyttääkin siltä, että Panthers-pelaajat pääsevät nauttimaan hiekkarannoista siinä vaiheessa kautta, kun tosipelit alkavat. Florida on tällä hetkellä itäisessä konferenssissa sijalla 13. ja Atlantin divisioonassa sijalla 6., jo 15 pisteen päässä pudotuspelipaikasta.

Floridan sijoitus voisi olla huomattavasti parempi, jos joukkue olisi pelannut koko kauden kuten 10 edellistä ottelua jotka ovat tuottaneet 6 voittoa. Voitettujen joukkueiden joukkoon mahtuvat jengit kuten Capitals, Predators ja Maple Leafs. Panthersilla on siis joukkue ja kyky voittaa mutta seuran esityksiä ovat leimanneet koko kauden epätasainen suorittaminen ja huono joukkuepuolustaminen. Floridan verkkoon onkin tehty tällä kaudella yhteensä 185 maalia (3.43 maalia per ottelu) mikä NHL:n kolmanneksi surkein tilasto. Ei olisikaan mikään suuri yllätys, jos Dallas sytyttää Floridan maalin punalampun yli 2,5 kertaa. Tälle vedolle saisi peliyhtiö 888:lta kertoimen 1.80.

Kolme faktaa:

  • Aleksander Barkov on kohdannut urallaan 7. kertaa Dallasin ja nakuttanut tehopisteet 2 + 3 joukkuetta vastaan.
  • Aleksander Barkov on Floridan paras pistemies tehoin 19 + 34 = 53
  • Aleksander Barkov ja +24 asteinen säätila ovat tällä hetkellä ainoat kiinnostavat asiat koko Floridassa.

Dallas Stars sementoimassa pleijaripaikkaa

Dallas Starsilla on meneillään kohtalainen kausi. Joukkue on marssimassa pudotuspeleihin, maalivahtipeli toimii ilman suomalaiskaksikko Lehtonen & Niemeä ja nuori puolustaja Miro Heiskanen on vastannut varaustilaisuudessa esitettyyn huutoon. Starsilla on kasassa edellisestä kymmenestä ottelusta viisi voittoa ja viisi tappiota. Tappiosta kaksi edellistä on tullut kahdessa edellisessä ottelussa ja joukkue koittaakin palata jälleen voittojen tielle Floridan kustannuksella.

Dallasin ongelma on ollut tällä kaudelle pienimuotoinen tehottomuus, sillä joukkue on tehnyt tällä kaudella vain 142 maalia, joka on sarjan kolmanneksi huonoin saldo, mutta kun puolustuspeli toimii niin pisteitä ropisee. Texasilaisilla on kuitenkin mitä mainion mahdollisuus parannella maalintekotilastojaan surkeaa pantterilaumaa vastaan. Potentiaalisia maalintekijöitä joukkueesta ainakin löytyy hyvin kertoimin, vai mitä sanotte nimistä Tyler Seguin (2.70), Jamie Benn (2.80) ja Aleksander Radulov (2.85)?

Kolme faktaa: 

  • Esa Lindell on kohdannut Floridan urallaan neljästi, +/- tilasto näissä otteluissa +3
  • Tyler Seguin on Dallasin Starsin paras pistemies tehoin 22 +29 = 51
  • Miro Heiskanen ei ole aiemmin kohdannut Florida Panthersia

Maalirikas kamppailu

Joukkueiden 30 edellistä kohtaamista ovat tuottaneet yhteensä keskimäärin 5.8 maalia per peli. Floridan tämän kauden kaikissa otteluissa on pelattu maalikeskiarvolla 6.3. Uskomme että Floridan ja Dallasin välisessä kamppailussa tehdään yli 5,5 maalia. Kohteelle saa 888 Sportilta kertoimen 1.88. Yli 6,5 maalin pelille kerroin on jopa 2.80.

Aseta vetosi