NHL: Winnipeg Jets - Philadelphia Flyers kello 22:00 su 9.12.2018

Kertoimet peliin povaavat Jetsin selkeää voittoa mutta molemmathan tästä voittoa lähtevät hakemaan. Katso kertoimet ja kohteet otteluun ja lyö vetoa!
NHL: Winnipeg Jets - Philadelphia Flyers
Joulukuu 09,2018
22:00

NHL: Jets – Flyers otteluennakko ja vihje

Winnipeg Jets isännöi tänään illan primetime ottelussa Philadelphia Flyersia. Nordicbet kertoimet kello 22.00 alkavaan otteluun Jets – Flyes ovat 1.77 – 4.45 – 3.95, joten ottelussa ei ole kuin yksi ennakkosuosikki.

VIASAT: Katso matsi 09.12. klo 22:00 

Peliyhtiöitä - kuluvan kuukauden poimintoja

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Flyers lähtee hakemaan toista perättäistä täyttä pistepottia

Winnipeg Jets kohtaa tänään kotikentällään Bell MTS Placessa Philadelphia Flyersin. Kertoimien valossa Patrik Laineen edustama kanadalaisseura on ottelun selkeä ennakkosuosikki, mutta sunnuntai-iltapäivän kohtaamiset voivat olla täynnä yllätyksiä. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun hyvin erilaisista lähtökohdista. Kotijoukkue Jets astelee jäälle niskassaan 0 – 1 kotitappio kun joukkue hävisi eilen yhdelle tämän NHL-kauden surkeimmalle seuralle St. Louis Bluesille.

Samaan aikaan kun Jets jäi maaleitta, niin Philadelphia oli iskussa. Flyers otti edellisessä kamppailussa varsin maukkaan päänahan, kun se voitti alkukauden yllättäjäjoukkueen Buffalo Sabresin lukemin 6 – 2. Flyersin voitto oli kuitenkin vasta kolmas edellisestä kymmenestä ottelusta, joten joukkueella on edelleen rutkasti parannettavaa, mikäli se mielii nousta ylös itäisen konferenssin toiseksi viimeiseltä sijalta.

Jets on Flyersille syystä tai toisesta mieluisa vastus. Philadelphia on nimittäin voittanut 7 edellisestä 10 kohtaamisesta. Kaiken kaikkiaan Philly on napannut 40 voittoa edellisestä 59 näiden seuran välisestä kohtaamisesta. Mielenkiintoinen tilastofakta!

 

Jets vie kaikesta huolimatta?

Kuten todettua Winnipeg Jets lähtee illan kamppailuun tappio allaan. Tappio oli suoraan sanottuna nolo tappio kotikentällä. Jets lähtee tähän otteluun varmasti ärsytettynä ja maalinälkäisenä. Lisäksi joukkueen ei ole tarvinnut käyttää energiaa matkustamiseen, joten levännyt mutta ärsytetty joukkue laittaa varmasti tänään kaiken likoon mylvivän kotiyleisön edessä. Jets-kapteeni Blake Wheeler juttelikin medialle St. Louis ottelun jälkeen että ”välillä tulee töyssyjä matkalla mutta joukkue on valmiina seuraavassa ottelussa.” Uskommekin tänään selkeästi paremman joukkueen, Jetsin, voittoon.

Jets ehti aiemmin tällä viikolla jakaa myös joulumieltä lastensairaalan potilaille:

 

Patrik Laine neljän ottelun maalittomassa - Vaihtuuko tänään suuntaa?

Patrik Laine elää tällä hetkellä pientä suvantokautta. Muuttuuko ääni kellossa illan primetime ottelussa, ja toimittaako tesoman tiikeri tänään kiekon maalivahtiongelmien kanssa painivan Philadelphia Flyersin reppuun? Betsaa Laineen maalia kertoimella 2.15!

Aseta vetosi