NHL konferenssifinaalit: Boston Bruins - Carolina Hurricanes su 12.05.2019 Klo 22.00

NHL:n konferenssifinaalit jatkuvat ja nyt taistellaan toisesta kiinnityksestä kohti unelmia, kun Bruinsin karhut saavat vieraakseen hurrikaanilauman!
NHL: Boston Bruins - Carolina Hurricanes
May 12,2019
22:00

Maailman parhaan jääkiekkosarja NHL:n pudotuspelit puksuttavat kohti loppusuoraa, mutta älkää huoliko! Tässäkin pätee vanha sanonta väki vähenee, pidot paranevat, sillä parhaat pelit ovat vasta tulossa. Jäljellä olevat neljä joukkuetta raivaavat kynsin ja hampain tietä kohti himotuinta – Stanley Cupia. Riittääkö idässä hurrikaanilauman myrsky Bruinsin karhujen suurta hammaskalustoa vastaan? Se jää nähtäväksi.

Äitienpäiväsunnuntai – se ainainen ähkyn ja valituksen päivä, kun maha on ratketa kaikesta syödystä ruoasta ja herkuista. Jos normaalisti tykkäät nukkua ähkyilyn jälkeen, niin tänään kannattaa ottaa unet päivällä, sillä klo 22:00 alkaen on pakko olla NHL:n parissa! Tätä et voi skipata! Voiko enää parempaa toivoa, kun NHL tarjoaa meille huippupudotuspelejä, huippujoukkueilla sekä suomalaispelaajille höystettynä parhaaseen mahdolliseen aikaan? Tässähän on kaikki ihan huippua!

Boston Bruins lähti ennakkosuosikkina tähän sarjaan ja he klaarasivat ensimmäisen ottelun vahvalla näytöksellä lukemin 5-2. Stanley Cupin saavuttaakseen on voitettava 16 ottelua ja tällä hetkellä Boston on yhden Hurricanes laumaa edellä. Marginaalit ovat kuitenkin pienet ja matkaa on jäljellä, kun Bruins on voittanut yhdeksän ottelua ja Hurricanes kahdeksan.

Ennakkosuosikin viitta suodaan myös tässä ottelussa kotijoukkue Bruinsille kertoimilla 2.10-3.90-3.10. Onko vieraskerroin pelattavissa vai onko väkivahva Boston liian kova pala purtavaksi vieraille? Se selviää tänä iltana!

Boston pelannut raskaita sarjoja

Boston aloitti pudotuspelitaipaleensa kulttimaisella sarjalla Toronto Maple Leafsia vastaan. Sarjasta povattiin ennakkoon hienoa ja tasaista sarjaa ja sitä se meille kiekkofaneille tarjosikin. Viihdettä ja kiekkoromantiikkaa nähtiin seitsemän pelin verran, kun alusta kuudenteen otteluun asti molemmat joukkueet voittivat vuorotellen. Jos kuudennessa ottelussa Brad Marchand olikin rotan sijasta isäntä kahdella maalillaan, niin  Jääkiekkoilijan heavenissa eli seiskapelissä isäntä olikin joku muu. Nimittäin Tuukka Rask seisoi päällään TD Gardenin tolppien välissä torjuen 32 laukausta, kun Andersen päästi taakseen viisi osumaa.

Seuraavassa sarjassa sensaatiojoukkue Columbus Blue Jacketsia vastaan moni olisi toivonut Jarmo Kekäläisen tarinan jatkuvan, mutta niin vain Boston jatkoi eteenpäin rullaamista voittaen sarjan 2-4. Takana on siis pitkät sarjat, mutta onko se uhka vai mahdollisuus?

Bunch Of Jerks kaatanut kaksi ”parempaa”

Tämän vuoden NHL:n pudotuspelit ovat olleet yllätyksiä täynnä, kun ylivoimainen runkosarjajoukkue tippui ensimmäisellä kierroksella ja lukematon määrä muita suosikkeja on tipahtanut kesken matkan. Myös Hurricanes on onnistunut katkaisemaan kahden paremmin runkosarjassa sijoittuneen joukkueen matkan, kun ensimmäisenä tippui suuri ennakkosuosikki Washington Capitals seitsemän ottelun jälkeen ja seuraavaksi he swiippasivat neljässä ottelussa New York Islandersin. Kaksi kovaa on tippunut, mutta nyt edessä on tähän astisista kuitenkin isoin mörkö.

Keksiikö Hurricanes käskijä Rod Brindamour lääkkeen karhujakin vastaan vai alkaako hurrikaanin voima loppua? Nopea Islanders sarja antoi Hurricanesille oivan tauon jolla he saivat sairasosastoaan pienemmäksi, mutta oliko ensimmäisen Boston ottelun tappion syynä juurikin pitkä tauko? Sunnuntaina näemme luultavasti vahvemman ja totutun jalkavan canes-lauman Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen säestämänä.

Johdattaako Ahon pensselit Hurricanesin voittoon?

Luvassa vähämaalinen primetime ottelu?

Tuukka Rask syttyy tosipeleistä ja sama päällään seisominen tulee jatkumaan tänään. Myös Carolina vahti Petr Mrazek pelaa varmasti paremman ottelun kuin perjantaina. Sunnuntain ottelu tulee olemaan vähämaalinen kuten primetimet yleensä tuppaa olemaan. Alle 5 maalia Unibetin kertoimella 2.10 riittää sunnuntai-illan lapulle.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä