NHL konferenssifinaalit: Carolina Hurricanes - Boston Bruins ke 12.05.2019 Klo 22:00

NHL:n konferenssifinaalit jatkuvat idän puolella ja edessä on kolmas osaottelu Carolina hurricanesin ja Boston Bruinsin välillä. Boston johtaa sarjaa 2-0, mutta nappaako Hurricanes keskiviikkoyönä elintärkeän kiinnityksen?
NHL: Carolina Hurricanes - Boston Bruins
May 15,2019
03:00

Maailman parhaan jääkiekkosarja NHL:n pudotuspelit puksuttavat kohti loppusuoraa, mutta älkää huoliko! Tässäkin pätee vanha sanonta väki vähenee, pidot paranevat, sillä parhaat pelit ovat vasta tulossa. Jäljellä olevat neljä joukkuetta raivaavat kynsin ja hampain tietä kohti himotuinta – Stanley Cupia. Riittääkö idässä hurrikaanilauman myrsky Bruinsin karhujen suurta hammaskalustoa vastaan? Se jää nähtäväksi.

Boston Bruinsin ja Carolina Hurricanesin välinen välieräsarja siirtyy Raleighiin Pohjois-Carolinaan. Edessä on sarjan kolmas ja Carolinan ensimmäinen kotiottelu PNC Arenalla. Bruins on napannut kahdesta ensimmäisestä voitot lukemin 5-2 ja 6-2 väkivahvalla pelillä, mutta miten käy keskiviikkona?

Vedonlyöntiyhtiö Unibet tarjoaa kotijoukkueelle suosikinviittaa kertoimilla 2.40-3.95-2.63. Onko City Of Oaksiin palaavan kotijoukkueen kerroin pelattavissa vai jatkaako Boston Bruins väkivahvaa jauhamista myös vieraskaukalossa?

Löytääkö Bunch Of Jerks vireen kotonaan?

Carolina Hurricanesin pudotuspelit alkoivat rytinällä ja heti kättelyssä tippui suuri ennakkosuosikki Washington Capitals seitsemässä ottelussa ja seuraavaksi New York Islanders kaatui otteluvoitoin 4-0. Lyhyen Isles sarjan jälkeen koittaneen pitkän tauon piti tehdä hyvää loukkaantumisista kärsivälle joukkueelle, mutta toisin kävi. Bruins on napannut kahdesta ensimmäisestä suvereenit voitot maalieroin 11:4 ja Hurricanes on jäänyt rannalle ruikuttamaan. Laukauksia on tullut ja meno on ollut pirteän näköistä, mutta karhut ovat jauhaneet koko kokoonpanon voimin antamatta Canesille palaakaan. Sarjan toisessa ottelussa Bostonilta pisteiden tekoon osallistui peräti 11 eri pelaajaa, kun maaleja syntyi kuusi kappaletta.

Hurricanesin tehot ovat jääneet lähinnä Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen harteille. Rod Brindamourin pitää saada suojattinsa syttymään keskiviikkona kotihallissa samalla kun Petr Mrazekin pitää seistä päällään tolppien välissä. Tähän asti Canes on juossut karhua pakoon puuhun, mutta enään se ei riitä, vaan peliin on tultava voimaa. Rotille (Brad Marhand) ja karhuille pitää antaa samalla mitalla takaisin.

Boston rullaa eteenpäin – vahvasti

Bruinsin peli kulkee tällä hetkellä juuri sillä tavalla millä valmentaja Bruce Cassidy yhdessä GM Don Sweeneyn kanssa haluaa sen toimivan. Pudotuspelien kymmenen ensimmäistä ottelua sisälsi monennäköisiä pelejä sekä tappioita, mutta tämän sarjan toisen ottelun 6-2 voiton jälkeen emme voi edes puhua samasta joukkueesta. He ovat nyt voittaneet viisi ottelua putkeen maalaten 22 kertaa ja päästäen omiin ainoastaan kahdeksan osumaa. Boston rullaa eteenpäin nyt, mutta fakta on se, että kauden vieraspelit ovat olleet heille tuskallisia. Toisinkuin Carolina Hurricanes oli NHL:n kärkipäätä kotonaan. Pystyykö hurrikaanilauma viemään sarjan 2-2 tilanteessa takaisin Bostoniin?

Carolina jatkaa kotivirettään

Hurricanes on voittanut kaikki viisi kotipudotuspeliään ja Canes tulee kaventamaan sarjan 2-1 tilanteeseen, mutta tapahtuuko se vasta jatkoajalla? Uskomme Hurricanesin klaaraavan voiton varsinaisella peliajalla 2.40 kertoimella.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä