NHL konferenssifinaalit: San Jose Sharks - St. Louis Blues su 12.05.2019 Klo 03.00

Mielettömät konferenssifinaalit San Jose Sharksin ja St. Louis Bluesin välillä starttaavat - NYT!
NHL: San Jose Sharks - St. Louis Blues
May 12,2019
03:00

Jääkiekon kuninkuussarjan NHL:n ratkaisun hetken alkavat olla vääjäämättä käsillä. Stanley Cup pudotuspelit ovat nyt edenneet konferenssifinaaleihin joiden voittajat etenevät lopulta himoitun Lord Stanelyn maljan tavoitteluun ja NHL: Stanley Cup finaaleihin.

Kaikki finaalipaikkaa tavoittelevat joukkueet ovat ehkä jopa hieman yllättäen mukana vielä pudotuspeleissä ja tämä kevät onkin tarjonnut huippu jännittäviä kiekkohetkiä. Läntisen konferenssin finaaleissa kohtaavat San Jose Sharks vs. St. Louis Blues. Nämä joukkueet ottivat yhteen samassa vaiheessa kautta kolme vuotta sitten. Keväällä 2016 Sharks oli vahvempi ja jatkoi finaalipeleihin missä tuli tukkaan Pittsburgh Penguinsille. San Josen joukkue on edelleen hyvin pitkälti sama kuin kolme kautta sittenkin, kun taas St. Louis Bluesin nippu on kokenut suuria muutoksia. Nappaako kokenut hailauma jälleen finaalipaikan St. Louisin kustannuksella vai saavuttavatko nuottipaidat seurahistorian ensimmäisen Stanley Cup finaalipaikan? Se selviää seuraavien viikkojen aikana mutta jos uskomme vedonlyöntiyhtiöiden kuten Unibetin kertoimia niin San Jose Sharks vie ottelusarjan kertoimin 1.78 – 2.08 ja ensimmäisen osaottelun kertoimin 2.35 – 4.00 – 2.75. Miten sinä uskot ottelusarjan etenevän? Betsaa!

Rajattomasti suoratoistoa, nopea, luotettava
Tutustu

San Jose Sharks: Vegas Golden Knights eliminoitu ✅, Colorado Avalanche eliminoitu ✅

San Jose on edennyt konferenssifinaaleihin todella pitkän kaavan kautta. Näytti pitkään siltä, että joukkue tippuu näistä karkeloista jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, kun Sharks oli omassa sarjaan Vegas Golden Knightsia vastaan 3 – 1 tappiolla. Hait tekivät kuitenkin kovan nousun seiskapeliin missä joukkue oli kolmannessa erässä jo 3 – 0 tappiolla jonka jälkeen yksi jäähytuomio muutti kaiken. Vegas sarjan jälkeen Sharks lähti ylivoimaisena ennakkosuosikkina Colorado Avalanchea vastaan mutta tämäkin sarja venyi seiskapeliin sekä aina toiseen jatkoerään asti ennen kuin voitto ratkesi Sharkseille.

Aina puhutaan siitä, kuinka urheilijat ovat rautaisessa kunnossa ja keväällä paikat vasta vertyvät mutta kun takana on 14 ottelua joissa sekä fyysinen että henkinen rasitus on joutunut todella koville niin sen pitäisi vääjäämättä alkaa näkyä jossain vaiheessa. Isoja kysymyksiä ottelupariin on: pysyykö Sharksilla focus ja pelivire pystyssä koko ottelusarjan ja pystyykö Martin Jones pelaamaan edelleen huipputasolla? Maalivahdin runkosarja ja pudotuspelien alku ei nimittäin ollut häävi…

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

St. Louis Blues: Winnipeg Jets eliminoitu ✅, Dallas Stars eliminoitu ✅

Siinä missä Sharksilla on takanaan täydet 14 ottelua, niin St. Louis Bluesilla niitä on yksi vähemmän. Blues pääsi jopa yllättävän helpolla pudotuspelien avauskierroksella Winnipeg Jetsiä vastaan. Patrik Laineesta ja kumppaneista ei ollut missään vaiheessa todellista vastusta Bluesille. Dallas Starsia vastaan St. Louis sen sijaan joutui koville ja tämänkin ottelusarjan ratkaisua haettiin seitsemännen pelin jatkoajalta. St. Louis oli ratkaisevassa kamppailussa selvästi ahnaampi joukkue ja Dallas maalivahti Ben Bishop joutui torjumaan peräti 52 laukausta ennen kuin kiekko pomppasi ylärimasta miehen selkään ja siitä Patrick Maroonin lapaan. St. Louis ottikin todellisen työvoiton sarjassa.

Siinä missä Martin Jones on paljon vartija San Josella niin St. Louisilla on isossa roolissa maalivahti Jordan Binnington joka, uskomatonta mutta totta, pelaa tulokaskauttaan! Miten kokemattoman maalivahdin pää kestää, kun pelit kovenevat ja myös maalille ajetaan aina vaan kovempaa säälimättä?

Binnington on valmis?

San Jose aloittanut sarjat aina kotivoitolla

San Jose on pelannut tämän kevään pudotuspeleissä kahdeksan kotipeliä ja se on voittanut niistä kuusi. Molemmat tappiot ovat tulleet Vegas ja Colorado sarjojen ensimmäisten kotiotteluiden toisessa osassa. Me uskomme, että sama trendi voi hyvinkin jatkua ja San Jose aloittaa sarjan kotivoitolla. Kerroin varsinaisen peliajan voitolle on 2.35 ja jatkoaika mukaan lukien 1.80. Kumman sinä valitset?

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä