NHL sunnuntain 2.8.2020 Tehostetut Triplat ja Korotetut Kertoimet!

NHL is back! Eli NHL on selkä! No, melkein näin, mutta joka tapauksessa rapakon takana väännetään nyt ihan tosissaan. Myös vedonlyöjille tämä on melkoisen mainiota aikaa, milloin viimeksi elokuussa on saatu nauttia NHL-pelien antimista ja vielä näin upealla tarjonnalla? Toivottavasti tämä jää ihan uniikiksi kokemukseksi, vaikka kyllähän näitä nyt lämpöisellä iltaterassilla katselee. Ja kun vielä Nordicbet tarjoaa erikoiskohteita niin, eiköhän lähdetä betsaamaan?
NHL Tehostetut Triplat ja Korotetut Kertoimet!
Elokuu 02,2020
21:30

  • NHL-kohteet sunnuntai 2.8.2020 FA
  • Live: Viaplay ja V-sport

NHL Tehostetut Triplat, sunnuntai 2.8.2020

NHL Tehostetut Triplat löydät parhaiten Nordicbetin sivuilta, vasemmasta reunasta kohdata Tehostetut Triplat ja sieltä luonnollisesti Jääkiekko. Tarjolla on kaksi ottelukomboa, joissa kaikissa siis kolmen ottelun voitot tietyille joukkueille.

Ensimmäinen kohde menee kiinni jo kello 21:00, joten tarkkana tämän kohteen kanssa. Toinen kohde menee kiinni 01:30, sekin kannattaa lyödä ajoissa lukkoon.

Sunnuntain 2.8.2020 Tehostetut Triplat

Illan ottelukierroshan on:

  • Nashville Predators – Arizona Coyotes 2.25 – 4.00 – 2.85 (klo 21:00)
  • Boston Bruins – Philadelphia Flyers 2.17 – 4.00 – 2.95 (klo 22:00)
  • Colorado Avalanche – St. Louis Blues 2.40 – 4.05 – 2.55 (klo 01:30)
  • Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets 2.04 – 4.25 – 3.10 (klo 03:00)
  • Vancouver Canucks – Minnesota Wild 2.45 – 4.00 – 2.50 (klo 5:30)

Akkumulaattori vedot UKK

Yhdistelmäveto tai akkumulaattoriveto on veto, jossa vedonlyöjä lyö vetoa yhdestä tai useammasta lopputuloksesta samassa vetokupongissa. Yhdistelmäveto voittaa vain silloin kun vetokupongin kaikki kohteet menevät oikein.

Akkumulaattorivedon kerroin saadaan kertomalla yhteen kaikkien yksittäisvetojen kertoimet. Kahden kohteen yhdistelmäveto on nimeltään Tupla ja kolmen kohteen yhdistelmäveto on Tripla.

Yhdistelmävedossa eli akkumulaattorissa on riskinä koko vedon kariutuminen yhdenkin valitun vedon mennessä väärin. Mitä useampi kohde yhdistelmävedossa, sitä korkeampi kerroin vedolla on ja sitä epätodennäköisempää sen toteutuminen on.

Yhdistelmävedon pelaaminen on helppoa.

Valitse ensin omat pelikohteet vetolapullesi joista aiot lyödä vetoa. Valitse sen jälkeen vetolapustasi Yhdistelmäveto, mikäli se ei ole jo valittu. Aseta panos ja jännitä. Mikäli kaikki kohteet osuvat, saat pelikupongin mukaisen panos x kokonaiskerroin voiton.
Yhdistelmäveto houkuttelee pelaajia isojen kertoimien osalta. Yhdistelmävetoja kannattaa kuitenkin pelata harkiten, sillä kuten muussakin vedonlyönnissä, mitä isompi kerroin, sitä epätodennäköisempää kohteen toteutuminen on.

NHL Korotettu kerroin, sunnuntaina 2.8.2020

Nämä kohteet puolestaan löytyvät Nordicbetin vasemman valikon yläosasta kohdasta Korotettu kerroin, tadaa! Tällä kertaa on tarjolla kolme eri kohdetta, ottelut ovat Boston Bruins – Philadelphia Flyers, Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets ja Tampa Bay Lightning – Washington Capitals. Tuo Tampan pelihän pelataan sitten vasta maanantaina kello 23:00 alkaen, mutta on sekin hyvä heittää jo omalle kupongille.

Nordicbet Korotetut kertoimet NHL-peleihin:

  • Boston Bruins – Philadelphia Flyers
  • Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets
  • Tampa Bay – Washington Capitals

Sunnuntain 2.8.2020 Korotettu Kerroin

Maalintekijävedot UKK

Maalintekijäveto on vedonlyöntipeli, jossa vedonlyöjä veikkaa kohteena olevaan otteluun osallistuvan pelaajan onnistumista maalinteossa. Kertoimet vaihtelevat eri pelaajien välillä todennäköisyyksien mukaan. Myös pelattavalla lajilla on oma osuutensa kertoimien suuruteen.
Yleisimmät lajit maalintekijävedossa ovat jalkapallo ja jääkiekko, mutta myös muut mahdolliset lajit ovat tämän vedonlyöntilajin piirissä. Kohteena voi käytännössä olla mikä tahansa laji, jossa tehdään maaleja.
Perinteisen maalintekijävedon lisäksi vedonlyöntisivustot tarjoavat kertoimia myös ottelun tai jopa erän tai puoliajan ensimmäisestä tai viimeisestä maalista. Näiden lisäksi vedonlyöjä voi myös lyödä vetoa siitä että tietty pelaaja ei tee maalia.
Kyllä voit, usein nämä vedonlyöntikohteet ja kertoimet löytyvät Pelaajan maalit-osiosta, josta löytyvät tietyt pelaajat, joille annetaan kertoimet 2-4 maaliin, hieman lajista riippuen. Mitä enemmän maaleja pelaajalta odotetaan sitä isommat kertoimet vedonlyöntilistalla on.

Triplavedoilla ja parannelluilla kertoimilla lisäjännitystä!

Parannellut kertoimet ja triplavedot NHL-peleihin Nordicbetiltä - tsekkaa kohteet ja ei muuta kuin kisastudio ja vedot pystyyn!

Aseta vetosi