NHL: Mikä on Ilya Kovalchukin seura 24.02.2020 jälkeen! Katso vedonlyöntikertoimet!

Venäläistä konkari jääkiekkoilijaa viedöön siirtohuhuissa mutta jääkö Ilya sittenkin Montrealiin? Lue vihje ja lyö vetoa!
Ilya Kovalchuk erikoiskohde
Helmikuu 24,2020
0:00

Lyö vetoa Ilya Kovalchukin tulevaisuudesta!

Venäläinen NHL-tähti Ilya Kovalchuk aloitti kuluvan NHL-kauden Los Angeles Kingsissä. Aika Kaliforniassa oli tuskaista ja peli ei kulkenut kuten odotettiin. Tilastonikkarit laskivat Kovalchukin saaneen Los Angelesissa pelaamassaan 81 ottelussa aikaan keskimäärin 0.64 maalia per pelaamansa 60 minuuttia. Samat tilastot osoittivat, että mitatun ajanjakson aikana 378 pelaajaa, Kovalchuk mukaan lukien, kellottivat vähintään 500 minuuttia peliaikaa 5 vs. 5 pelissä. Venäläinen oli tuossa otannassa tehojen valossa vasta sijalla 218!

Perhe-Kovalchuk viihtyy Montrealissa

Kovalchuk on pelannut uudessa seurassaan Montreal Canadiensissa Ystävänpäivään 14.02.2020 mennessä 17 ottelua, joissa mies on tehtaillut pisteet 6 + 6 = 12, tehotilaston osoittaessa tilastoa +6. Miehen peli on kulkenut ja muun muassa sosiaalisessa mediassa nähdyn materiaalin perusteella Kovalchuk itse sekä miehen perhe viihtyvät hyvin kauniissa Montrealin kaupungissa.

Kovalchuk Bostoniin tai ehkä New Yorkiin?

Tästä huolimatta venäläisen ympärillä vellovat jatkuvat siirtohuhut. Eräissä huhuissa on jopa todettu, että Kovalchuk hommattiin alun perinkin Montrealiin vain tradevaluen takia. Kanadalaisseuran tarkoituksena on siis napata esim. korkea varausvuoro Kovalchukin kustannuksella, siinä vaiheessa, kun pudotuspelijoukkueet haluavat siirtorajan viime hetkillä syvyyttä kokoonpanoihinsa. Tilanteesta tekee kuitenkin erittäin mielenkiintoisen se fakta että Montrealilla on myös vielä mahdollisuudet pudotuspeleihin. Tällä hetkellä matkaa pleijariviivaan on 7 pistettä, joka on vielä hyvin tavoitettavissa. Liian hätäinen Kovalchuk kauppa voi koitua tämän kauden osalta kohtalokkaaksi. Elääkö Montreal hetkessä vai ajatteleeko se jo tulevaisuutta?

Ilya Kovalchuk vedonlyöntikertoimet

Vedonlyöntisivusto NordicBet on avannut oman pelikohteen Ilya Kovalchukille. Sivustolla pääsee veikkamaan mikä on venäläisen seura 24.02.2020 jälkeen. Montreal Canadiensille on tarjolla pienin kerroin ja sekin on maittavan kokoinen 3.00. Mies viihtyy, peli kulkee, Montrealilla mahdollisuudet pudotuspeleihin + muut seurat varovaisia Ilyan suhteen miehen maineen vuoksi. Onko tässä helppo veikkauskohde rahojen triplaamiseen?

Alla TOP 10 kertoimet, missä seurassa Kovalchuk pelaa 24.2.2020 jälkeen:

  • Montreal Canadiens – 3.00
  • New York Islanders – 6.00
  • Columbus Blue Jackets – 7.00
  • Boston Bruins – 8.00
  • St. Louis Blues – 8.00
  • Colorado Avalanche – 9.00
  • Tampa Bay Lightning – 15.00
  • Florida Panthers – 17.00
  • Washington Capitals – 20.00
  • Carolina Hurricanes – 20.00

Kohde sulkeutuu 16.2.2020 klo 1.00.00

Lyö kohteesta vetoa NordicBetillä! ➡

Bonuksilla hyvä startti vedonlyöntiin!

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon toisistaan poikkeavia loistavia vedonlyöntikohteita NHL-otteluihin. Tutustu eri sivuin, nappaat parhaat bonukset vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta jääkiekkoliigasta. Bonuksilla voit lyödä vaikka Stanley Cup voittajavedon huolettomasti!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä