NHL: Minnesota Wild - Florida Panthers 21.1.2020 Klo 03:00 | Vihje & Kertoimet

Maanantain ja tiistain välisenä yönä pelataan vain yksi NHL-ottelu!
NHL: Minnesota Wild - Florida Panthers
tammikuu 21,2020
03:00

nhl-vihjekuva

NHL: Minnesota Wild – Florida Panthers, yön ainoa NHL-kamppailu!

NHL:ssä pelataan ensi yönä vain yksi ottelu perinteiseen aamuyön aikaan, kun Minnesota Wild isännöi Florida Panthersia. Isännät löytävät tällä hetkellä oman Keskisen divisioonansa jumbosijalta, kahdeksan pisteen päästä pudotuspelipaikasta. Pantterit sen sijaan pitävät vielä kynsin ja hampain kiinni Atlantin divisioonan viimeisestä pleijaripaikasta mutta Toronto Maple Leafs hengittää jo niskaan tasapistein. On siis sanomattakin selvää, että tästä ottelusta maistuisi molemmille joukkueille pisteet enemmän kuin hyvin. Peliyhtiöiden pitkävetokertoimet otteluun ovat melko tasan ja itseasiassa eri sivustoilla tarjotaan jopa ennakkosuosikin viittaa eri joukkueille. LeoVegas tarjoaa keskivertokertoimet otteluun lukemin 2.45 – 4.20 – 2.48

Minnesota kahden kovan kotivoiton putkessa

Minnesota on voittanut edellisestä kymmenestä ottelusta neljä. Voitoista kaksi on tullut nyt peräkkäin kotikentällä yhteismaalein 10 – 2. Tätä minivoittoputkea edelsi kuitenkin neljä peräkkäistä tappiota, joten joukkueen otteiden voi luvalla sanoen ailahtelevan. Joukkue voitti edellisessä ottelussa Dallasin peräti 7 – 0. Nollapeliä voi pitää jopa yllätyksenä, kun ottaa huomioon, että Minnesota on päästänyt tällä kaudella 159 maalia, joka on liigan 29 huonoin saldo. Tampa Baysta ja Dallasista napatut peräkkäiset kotivoitot ovat varmasti kasvattaneet joukkueen itseluottamusta ja Minnesota antaa ensi yönä kovan vastuksen Floridalle.

Floridalla maalivahti murheita?

Florida lähtee otteluun neljän voiton putkessa. Joukkueen murheeksi Panthersin ykkösvahdin Sergei Bobrovskyn tilan on ilmoitettu olevan Day – to Day. Hän oli juuri sivussa pari peliä mutta palasi viikonloppuna askiin.  Venäläinen pelasi vielä edellisessä ottelussa, jossa Florida voitti Detroitin 1 – 4, Bobrovskyn torjuessa 27 laukausta. Joukkueen kakkosvahti Chris Driedger ei ole pelannut tällä kaudella kuin seitsemän ottelua ja niin ikään hänen pelikunto on epävarma. Pelaa sitten kumpi tahansa niin tässä saattaa piillä se hiuksen hieno etu Minnesotalle, jos isännät ovat yhtä tehokkaita kuin Dallasia vastaan.

Yhteenveto Minnesota Wild – Florida Panthers

Povaamme ottelusta kotivoittoa. Florida on iskussa mutta Bobrovskyn mahdollinen poissaolo rokottaa. Wild on voittanut 4/5 edellistä Atlantin divisioonan joukkuetta vastaan, tässä sarjassa kotijoukkue on voittanut 8/10 edellisestä ja Florida on voittanut vain yhden edellisestä yhdestätoista Minnesotassa pelatusta ottelusta… LeoVegas tarjoaa Minnesotan suoralle voitolle kertoimen 2.45 ja voitolle mukaanlukien JA + RL kertoimen 1.89. 

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja tai aamuvirkku niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi