NHL: Minnesota Wild - Nashville Predators 04.03.2020 Klo 03.00

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pelataan mielenkiintoinen NHL-ottelu Minnesota Wildin sekä Nashville Predatorsin välillä! Lue vihje ja lyö vetoa!
NHL: Minnesota Wild - Nashville Predators
Maaliskuu 04,2020
03:00

NHL: Minnesota Wild – Nashville Predators, taistelu Playoff-paikasta

Läntisessä konferenssissa pelataan iso ottelu ensi yönä. Minnesota Wild isännöi Nashville Predatorsia 04.03.2020 Klo 03:00 alkavassa ottelussa. Ottelu on pudotuspelitaiston kannalta merkittävä, kun ottelun vierasjoukkue Nashville pitää tällä hetkellä hallussaan viimeistä Keskisen divisioonan Villi Kortti paikkaa 72 pisteellä, Minnesotan ollessa vain pisteen päässä petopaidoista. Joukkueiden välissä on vielä Winnipeg Jets, joka niin ikään kärkkyy Playoff-paikkaa joten pisteet kummalle tahansa ovat äärimmäisen arvokkaita. Vedonlyöntisivut ja niiden pitkävetokertoimet ovat kallellaan Minnesotan kotivoitolle lukemin 2.20 – 4.25 – 3.00.

Jatkuuko ex-predators pelaajan Kevin Fialan vire ensi yönä?

Mikko Koivun viimeinen mahdollisuus?

Minnesota Wild ehti pelata 50 kierrosta lätkää ennen kuin jossain syttyi lamppu, nyt täytyy pelata tosissaan, jos haluamme pudotuspeleihin. Joukkue on Läntisen konferenssin 20 ottelun kuntopuntarissa kolmas ja kuntopuntarin TOP 10:n, yhdessä Edmontonin kanssa, eniten maaleja tehnyt joukkue (71). Yksi aivan uudesti syttynyt pelaaja edellisillä kierroksilla on ollut joukkuelegenda Mikko Koivu. Koivulle tarjottiin siirtorajan kynnyksellä mahdollisuus lähteä tavoittelemaan Stanley Cupia johonkin toiseen joukkueeseen mutta mies kieltäytyi tästä. Yle Urheilu on kirjoittanut Koivun syttymisisestä pelaamaan siirtoikkunan umpeutumisen jälkeen ansiokkaan artikkelin. Jos tämä on Koivun viimeinen rodeo, niin sekä turkulainen että koko Wild-jengi haluaa varmasti päättää sen matkan pudotuspeleissä.

Nashville hävisi rumasti viime yönä

Nashville Predators matkustaa Minnesotaan pelattuaan ensin putkeen viisi kotiottelua. Kotiotteluista kolme päättyi voitokkaasti mutta kahdessa viimeisessä tuli turpaan. Erityisesti viime yön 3 – 8 selkäsauna Edmontonille oli kirvelevä. Tuon ottelun kolmas erä alkoi tilanteessa 3 -3 mutta noin viidessä minuutissa Pekka Rinteen selän taakse tehtiin peräti 5 maalia. Kolmetoista vuotta Nashvillen ykkösmaalivahtina toiminut Rinne päästi nyt ensimmäisen kerran kahdeksan maalia selkänsä taakse. Koivun tavoin Rinne on seuralegenda, jonka tiimalasista alkaa aika loppua. Ensi yönä maalilla aloittaa Juuse Saros joka on voittanut edellisestä kolmestatoista ottelustaan yhdeksän.

Yhteenveto: Minnesota Wild – Nashville Predators

Tässä ottelussa on käsillä tiukka kamppailu. Nashville on vienyt kaksi kauden aikaisempaa kohtaamista mutta Wild ei ollut syksyllä yhtä hyvä joukkue kuin nyt. Edellisestä kolmestatoista keskinäisen ottelun on päättynyt kotijoukkueen eduksi 11 kertaa, lisäksi Wild pääsee otteluun levänneenä. Predators pelasi viime yönä ja on vielä matkustanut sen päälle. Tästä ottelusta kotijoukkuetta lapulle.

Nostetaan Vedonlyöntisivusto 888:lta otteluun seuravaat kertoimet:

⭐Minnesota ML 1.73

⭐⭐Minnesota voittaa (DNB) – 1.70

⭐⭐⭐Minnesota voittaa 2.20

Bonuksilla hyvä startti vedonlyöntiin!

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon toisistaan poikkeavia loistavia vedonlyöntikohteita NHL-otteluihin. Tutustu eri sivuin, nappaat parhaat bonukset vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta jääkiekkoliigasta!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä