Minnesota Wild – Winnipeg Jets 18.4.2018 - Game 4. Tasoittaako Wild voitot yön ottelussa?

Wild nappasi komean voiton edellisessä pelissä, jatkuuko sama vire? Laita betseja suomalaispelaajien pisteille!

Minnesota Wild – Winnipeg Jets klo 03:00 keskiviikko 18.4.2018

Ensi yönä pelattavassa Minnesota Wild – Winnipeg Jets -pelissä on jälleen isot panokset. Wild kavensi otteluvoitot edellisessä pelissä lukemiin 2-1 ja nyt toisessa kotiottelussa sillä on mahdollisuus tasoittaa puntit ja pistää peli lukemiin 2-2. Jos puolestaan Jets onnistuu voittamaan tämän matsin, on sillä seuraavassa ottelussa jo mahdollisuus hakea jatkopaikkaa seuraavalle kierrokselle.

Leijonien valmentaja Lauri Marjamäki varmasti odottelee vesi kielellä tämän ottelusarjan päätöstä, olisihan sieltä ainakin teoriassa tulossa Koivu – Granlund tai Laine – Armia kaksikkoa. No, ehkä vaan teoriassa, sen verran kovaa on ollut kieltäytymisprosentti Marjamäen marjanpoimijoihin. World Cupin tapahtumat hiertävät edelleen ja tämä on ollut myös odotettavissa NHL-pelaajien suhteen.

Edellisen pelin ottelurapsaa:

No joka tapauksessa, pelin kertoimet ovat todella tasaiset, Unibet esimerkiksi antaa tähän peliin kertoimet 2.50 – 4.00 – 2.55, joten tasapelin mahdollisuuskin tässä on. Aikaisimmissa otteluissa on tehty 5 + 5 + 8 maalia, joten keskiarvollakin tästä saa kivasti over 5.5 pelin.

Minnesota Wild – Winnipeg Jets kertoimet ja vedonlyönti

Minnesotan pistepörssin kärjessä on hienosti Mikko Koivu tehoin 0+4 ja Mikael Granlund 1+3. Kolmeen pisteeseen on päässyt myös Zach Parise(3+0). Näitä miehiä voi laittaa lapulle ainakin pistevetoon tässäkin pelissä. Jetsin pörssiä johtaa Patrik Laine, jolla on tehot 2+2 koossa. Tyler Myers ja Dustin Byfuglien ovat keränneet kumpikin kaksi maalia. Laineen lisäksi voisi heittää vetoja saman kentällisen Stastnylle ja Ehlersille, potentiaalisia pistenikkareita kuitenkin löytyy vähän joka kenttään.

Yli 4.5 maalia antaa tähän peliin kertoimen 1.48, yli 5.5 maalia 1.94. Yli 6.5 maalia 2.95 ja yli 7.5 sitten 4.70. Tehdäänkö paljon vai vähän vielä enemmän maaleja? Kaikissa kolmessa matsissa tuo yli 4.5 on toteutunut, laitetaanko nyt hanoja kiinni? Alle 4.5 maalia toisi kertoimen 2.70…

Granlundin pinna, 1.60 on ihan hyvä kerroin samoin Laineen 1.55. Mikko Koivun 1.90 on ehdottomasti nappaamisen arvoinen. Suomalaiset saavat molemmissa joukkueissa rutkasti vastuuta ja sen on näyttävä myös tilastoissa.

Nyt oli kaksikko liekeissä, miten ensi yönä?

Granlundin pinna, 1.60 on ihan hyvä kerroin samoin Laineen 1.55. Mikko Koivun 1.90 on ehdottomasti nappaamisen arvoinen. Suomalaiset saavat molemmissa joukkueissa rutkasti vastuuta ja sen on näyttävä myös tilastoissa.

Aseta vetosi