NHL: Nashville Predators - Dallas Stars 8.2.2019 klo 02.00

Nashville Predators kohtaa kotonaan kova vireisen Dallas Starsin. Kumpi jengi juhlii? Lyö vetoa!
NHL: Nashville Predators - Dallas Stars
Helmikuu 08,2019
03:00

NHL:Nashville Predators – Dallas Stars otteluennakko ja vihje

Nashville Predators ja Dallas Stars kohtaavat jälleen. Joukkueet ottivat yhteen edellisen kerran muutama päivä sitten jolloin texasilaiset veivät pidemmän korren lukemin 1 – 3. Onko nyt Nashvillen vuoro vai onko Dallas uudelleen tyly vieras? Betsafe antaa otteluun kertoimet 2.00 – 4.15 – 3.20, kumman voittoon sinä uskot?

Katso ottelu ilmaiseksi Unibet TV:ltä 03:00 alkaen!

Nashville yrittää repiä kaulaa Dallasiin

Nashville Predatorsilla on tällä hetkellä kahdeksan pisteen kaula Dallas Starsiin läntisen konferenssin sekä keskisen divisioonan sarjataulukossa. Predators haluaa vuoren varmasti kasvattaa tätä eroa ja samalla tavoitella koko divisioonan kärkipaikalla olevaa Winnipeg Jetsiä. Nashville on pelannut viime kierroksilla huonosti kotona, mutta koko kauden mittaan joukkue on ollut vahva ”Smashvillessä” eikä jengi varmasti halua ottaa kuokkaansa toistamiseen Dallasilta lyhyen ajan sisään.

Nashvillen paras maalintekijä tällä kaudella on ollut Viktor Arvidsson 21 kaapilla. Ruotsalainen ei ole kuitenkaan onnistunut kahdessa edellisessä ottelussa, mikä on tämän vuoden puolella miehen ensimmäinen ”näin pitkä kuivakausi”. Jos uskot että Arvidsson palaa sytyttelemään punalamppua Dallasia vastaan niin ota kiinni kohde Arvidsson tekee maalin kertoimella 2.45

Kolme faktaa: 

  • Nashville on voittanut 37 kotiotteluaan edellisestä 52:sta.
  • Nashville on voittanut 4/5 edellisestä läntisen konferenssin joukkuetta vastaan pelatusta ottelusta
  • Pekka Rinne on pelannut tällä kaudella 11 ottelua torstaina, mies on torjunut näissä peleissä vain 4 voittoa.

Onko tuleva torstaiottelu toivoa täynnä Predators-maalilla?

Stars viiden ottelun voittoputkessa

Dallas Stars yrittää torstain ja perjantain välisenä yönä kaataa Nashvillen vieraskentällä. Voitto kasvattaisi Dallasin voittoputken jo kuuden ottelun mittaiseksi, mikä olisi seuran pisin voittoputki sitten vuoden 2012.  Seurojen välinen tuleva ottelu on toinen kohtaaminen kolmesta jotka Nashville ja Dallas tahkoavat 18. päivän sisään. Dallas vei nimiinsä ensimmäisen koitoksen, miten käy ensi yönä?

Yksi merkittävä tekijä Dallasin nykyisessä voittoputkessa on hyökkääjä Tyler Seguin. Joukkueen sisäisen pistepörssin kärki (50 pistettä) on tahkonnut edellisessä viidessä ottelussa tehopisteet 5 + 2 ja yhtä lukuun ottamatta kaikki maalit ovat syntyneet tasavoimin. Ei olisikaan sattumaa, mikäli Seguinin nimi löytyisi huomenna teksti-TV:n sivulta 235 pistesarakkeesta. Seguinin maalille saa kertoimen 2.75 peliyhtiö Betsafelta, tehopisteelle 1.50. 

Kolme faktaa: 

  • Dallasilla on NHL:n toiseksi alhaisin päästettyjen maalien keskiarvo 2.53
  • Dallas on tappanut 5 edellisessä ottelussa 16 ylivoimaa 17:sta.
  • Maalivahti Ben Bishop on pelannut tällä kaudelle neljä ottelua torstaina tilastoilla 2 voittoa ja 2 tappiota.

 

Tasainen ottelu tulossa

Ottelusta on hyvin todennköisesti tulossa tasainen kamppailu eikä olisi ihme jos ratkaisua haettaisiin jatkoajalta. Vetomarkkinat myös odottavat vahvasti alle 5,5 maalin peliä. Tälle kohteelle kerroin on 1.80 ja se on meidän pelivalintamme. Isoa kerrointa hakeville tulosvetokohteet 3-2 tai 2-3 voivat olla hyviä vaihtoehtoja 20.00 kertoimella.

Aseta vetosi