NHL: New Jersey Devils - Carolina Hurricanes 13.03.2020 – Vihje ja Kertoimet klo 01.00 Vihje ja Kertoimet

Nappaako Carolina Hurricanes neljännen vierasvoiton putkeen New Jersey Devilsin kustannuksella?
NHL: New Jersey Devils - Carolina Hurricanes
Maaliskuu 13,2020
01:00

NHL: New Jersey Devils – Carolina Hurricanes

Prudential Center (Newark)
Pitkävetokertoimet (Bethard) 3.40 – 4.40 – 1.87
TV: Viaplay | 01.00

NHL:ssä pelataan ensi yönä kymmenen ottelua. Me poimimme vetokupongille kohteen Itäisestä konferenssista, jossa kovaa pudotuspelitaistelua käyvä Carolina Hurricanes vierailee New Jersey Devilsin kotiluolassa.

Carolina jatkaa hyvää vieraskiertuetta?

Carolina Hurricanes pitää kynsin hampain kiinni viimeisestä pudotuspelien Villi Kortti paikasta 81 pisteellä. Joukkue on juuri nyt tasapisteissä niin ikään yöllä pelaavan Columbus Blue Jacketsin kanssa. Hurricanes lähtee otteluun kolmen ottelun voittoputkessa, joukkue on pitkällä vieraskiertueella, jossa se on voittanut kolme viimeistä otteluaan maalierolla 6-14.

Surkean alkukauden pelannut New Jersey Devils on piristynyt hieman valmentajanvaihdon ja kevään tullessa. Joukkue on voittanut viidestä edellisestä kolme, makein päänahoista on kotihallissa alle viikko sitten napattu 4-2 voitto St. Louis Bluesista. Devils on voittanut kotonaan neljä edellistä viidestä ja se on tehnyt Prudential Centerissä vähintään kaksi maalia vuoden 2020 jokaisessa kotiottelussa.

Kerroinpoiminnat

Vedonlyöntisivut pitävät Carolinaa ennakkosuosikkina. 5/7 edellistä vierasottelua voittanut Hurricanes-nippu tarvitsee tästä voiton Playoff-taistelun vuoksi mutta 5/6 edellistä kotipeliä voittanut pahoilaisjengi heittää hyvän haasteen. Luotamme kuitenkin ensi yönä Sebastian Ahoon ja kumppaneihin. Parhaat vieraita myötäilevät kertoimet antaa juuri nyt LeoVegas. Aho teki edellisessä ottelussa tehot 2+1 Detroitia vastaan. Nyt vähintään kahdelle tehopisteelle tarjotaan mukavaa yli kolmosen kerrointa.

  • Carolina voittaa – 1.93
  • Carolina voittaa (sis. JA + RL) – 1.57
  • Ottelussa yli 5.5 maalia – 1.73
  • S. Aho tekee pisteen – 1.54
  • S. Aho tekee vähintään kaksi pistettä  – 3.10

Janne Kuokkanen kohtaa entisen seuransa ensi yönä Jack Hughesin laiturina:

Maaleja luvassa mukavasti?

Carolina on iskenyt vähintään neljä maalia edellisessä kolmessa ottelussa ja kahdessa edellisessä maaleja on mätetty viisi kappaletta. Devilsin edellisessä kolmessa on kaikissa viimeistely vähintään kuusi maalia ja joukkueiden kahdessa edellisessä keskinäisessä on tehty vähintään seitsemän per peli. Kyllä tähän otteluun voi lähteä rohkeasti hakemaan yli 5.5 maalia.

Carolina ja pakkovoitto

Carolina on ennakkosuosikki ja hyvässä vireessä. New Jersey laittaa varmasti hyvin kampoihin mutta pitkästä keväästä unelmoiva Hurricanes nappaa pakolliset pisteet.

Aseta vetosi