NHL: New Jersey Devils - Minnesota Wild 9.2.2019 klo 20.00

Lauantai-ilta tarjoaa suomalaisille lätkäfaneille primetime ottelun New Jersey Devilsin ja Minnesota Wildin kohtaamisen muodossa. Katso ottelua suorana lähetyksenä ja hanki lisäjännitystä livevedon muodossa!
NHL: New Jersey Devils - Minnesota Wild
Helmikuu 09,2019
20:00

NHL: New Jersey Devils – Minnesota Wild otteluennakko ja vihje

Minnesota Wild matkustaa lauantaina New Jersey Devilsin vieraaksi paholaisten kotiluolaan Prudential Centeriin. Ottelu alkaa suomalaisittain vallan mainioon TV:n katseluaikaan, sillä kiekko tipahtaa ensimmäisen kerran jäähän kello 20.00. Osuuko Mikael Granlund ottelussa ja kumpi jengi voittaa? Kertoimet ovat tasan 2.50 – 4.20 -2.50. Lue ennakko ja lyö vetoa ottelusta!

Katso ottelu Viaplaylta tai Viasatilta kello 20.00 alkaen. 

Miten Minnesota Wild pärjää ilman Mikko Koivua?

Minnesota Wild pelannut tällä kaudella melko keskinkertaista kiekkoa ja joukkue löytyykin sarjataulukosta keskikastista. Wild on läntisen konferenssin seitsemäs ja seuralla on hyvät mahdollisuudet pudotuspeleihin. Kilpailu on kuitenkin kovaa ja se vain kiristyy kohti kevättä mennessä jonka vuoksi Bruce Boudreaun olisi syytä löytää pieni piristyruiske Wildin peliin. Urakkaa ei helpota yhtään se fakta, että joukkueen kapteeni Mikko Koivu on sivussa koko loppu kauden.

Minnesotan edelliset kymmenen ottelua näyttävät tilastoja 5 – 4 -1. Tappiosta kaksi edellistä on tullut perjantaina Edmonton Oilersille sekä keskiviikkona Buffalo Sabresille. Minnesota on päästänyt tällä kaudella 11. vähiten maaleja NHL:ssä. Tästä iso kiitos menee maalivahti Devan Dubnykille, jonka päästettyjen maalien keskiarvo on 2.55 ja torjuntaprosentti 91.4%. Miehen odotetaan aloittavan lauantaina maalinsuulla.

Kolme faktaa:

  • Mikael Granlund teki kaudella 2017/18 tehot 2 +2 New Jersey Devilsiä vastaan kahdessa pelaamassaan ottelussa
  • Minnesota valmentaja Bruce Boudreaun uran tilastot ennen Devils-kamppailua: 529-265-103
  • Minnesotan ylivoima prosentti tällä kaudella on 21.4%

New Jersey Devilsin kausi on jo ohi

New Jersey Devilsin kausi alkaa olla paketissa. Joukkue on itäisen konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla ja joukkuetta riivaa useat loukkaantumiset. Taylor Hallin, Sami Vatasen ja Ben Lovejoyn poissaolot ovat valitettavia kotijoukkueelle mutta toisaalta se antaa valmentaja John Hynesille mahdollisuuksia peluutta uusia pelaajia ensi kautta silmällä pitäen. Edellä mainittujen pelaajien lisäksi Travis Zajac ja Joye Anderson ovat olleet viime aikoina poissa pelistä mutta tekevät nyt paluuta parhaaseen pelikuntoon. Surkeasta sarjasijoituksesta ja loukkaantumisista huolimatta Devils on yhden tilaston kärkipäässä. Joukkue on nimittäin kolmanneksi paras alivoimajoukkue. Tämä antaa varmasti pientä itseluottamusta repaleiselle joukkueelle.

Kaiken kaikkiaan New Jerseyllä ei ole mitään hävittää. Minnesota on se jolla on paineet. Devilsin tilannetta vaikeuttaa entisestään monet siirtohuhut mitkä voivat olla myös voimavara, mikäli pelaajilla on näytönhaluja treidien suhteen.

Kolme faktaa: 

  • New Jerseyn valmentajan John Hynesin urantilastot 130 – 38 -130
  • Devilsin todennäköisesti aloittava maalivahti Keith Kinkaid on pelannut kauden parhaat pelinsä lauantaisin (PMK 2.38)
  • New Jersey Devils laukoo keskimäärin 32 kertaa per ottelu kohti vastustajan maalia

Tasainen ottelu tulossa

Iltapäivä lätkä NHL:ssä on silloin tällöin melkoista hurlumhei kiekkoa jossa syntyy maaleja. 4/5 edellistä näiden joukkueiden välistä kamppailua on pullauttanut päivän valoon vähintään 6 maalia. Siksi lähdemmekin odottomaan lauantain pelistä yli 5,5 maalin ottelua. NordicBet tarjoaa kohteelle kertoimen 1.76

Aseta vetosi