New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning - Salamat paholaisten kotiluolassa, mitäs tästä tällä kertaa seuraa?

New Jersey Devils nappasi tärkeän kotivoiton edellisessä pelissä, tuleeko sarja jo tasoihin?

NHL: New Jersey Devils – Tampa Bay Lightning klo 02:30 to 19.4.2018

Ensi yönä New Jersey kohtaa neljännessä pudotuspelissään Tampa Bay Lightningin. Ottelusarjan tulos on nyt 1-2 ja Devilsillä on mahdollisuus tasoittaa kotiareenallaan voitot nyt lukemiin 2-2. Edellisissä otteluissa on tehty runsaasti maaleja, aikaisemmat matsit ovat päättyneet 5-2, 5-3 ja 5-2. Onko se nyt 5-3 pelin vuoro, vai joko aletaan puolustuspäätä tilkitsemään?

Maalivahtipeli ei ole mitenkään vakuuttanut kummallakaan, joten jos puolustuspelaaminen ei parane, tähän peliin voi heittää taas niitä o5.5 ja jopa o6.5 vetoja kehiin. Yleensä kun näitä vinkkaillaan niin tehdään se pari maalia, joten pieni varaus tähän. Kaikki merkit ovat kuitenkin olemassa sille, että maaleja tulee.

Nico Hishier nousemassa New Jerseyn johtavaksi pelaajaksi:

Edellisessä ottelussa läikähti jo sen verran kovaa yli kentällä olleilla pelaajilla että päädyttiin ajamaan 10 pelaajaa ennenaikaiseen suihkuun. Tuossa haettiin asetelmia tähän matsiin, joten kummalle se oli sitten eduksi? Jotkut ennusteet povasivat Tampalle tässä selvää ylimarssia ja kahden ottelun perusteella sellainen olikin tulossa. NJD kuitenkin näytti ensimmäisessä kotipelissä miksi se pudotuspeleihin on päässyt. Yllättääkö se tässäkin pelissä Tampan?

New Jersey Devils – Tampa Bay vedonlyönti ja kertoimet

Tampa on pelin suosikki, ainakin mitä tulee vedonlyöntikertoimiin. Unibet heittää tähän matsiin peruskertoimet 2.95 – 3.95 – 2.22, joten vierailta odotetaan voittoa ja kotijoukkueen voitto olisi yllätys. Nouseeko Tampa tasolleen vai nostaako Devils edelleen tasoaan? Se on nyt nostanut kaikissa kolmessa ottelussa maalitekoaan 2,3 ja 5, ei kai se tässä sentään enempää tee kuin 5?

Olethan muuten huomannut Unibetin mainion kisan? Unibetillä on käynnissä Betsimestari-kisa, jonka voittaja lähtee katsomaan Lätkän MM-kisojen semifinaaleja ja finaaliottelua. Käy katsomassa säännöt Unibetin kampanjasivustolla ja osallistu huimaan skabaan. Samalla kun betsaat NHL:n pudotuspelejä, voit voittaa itsellesi ja kaverillesi huiman matkan Tanskaan!

Mutta takaisin tähän matsiin. Uskotaan että NJD lyö Tampan toistamiseen, mutta hieman pienemmillä maalilukemilla. Nähtäisiinkö tässä pelissä jopa ensimmäinen sarjan tasapeli ja sitä myöden jatkot?

Tampa on pelin suosikki, ainakin mitä tulee vedonlyöntikertoimiin. Unibet heittää tähän matsiin peruskertoimet 2.95 – 3.95 – 2.22, joten vierailta odotetaan voittoa ja kotijoukkueen voitto olisi yllätys.

Aseta vetosi