NHL: New Jersey Devils vs. Pittsburgh Penguins la 16.11 klo 02.30

Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelataan monta NHL-ottelua. Lue ennakko ja katso vedonlyöntikertoimet kamppailuun New Jersey Devils vs. Pittsburgh Penguins.
New Jersey Devils vs. Pittsburgh Penguins
Marraskuu 16,2019
02:30

New Jersey Devils vs. Pittsburgh Penguins. otteluennakko ja vedonlyöntikertoimet

New Jersey Devils isännöi kotonaan Pittsburgh Penguinsia perjantain ja lauantain välisenä yönä. Itäisen konferenssin kasi Penguins lähtee vedonlyöntisivustojen kertoimien valossa otteluun konferenssin jumboa vastaan hienoisena ennakkosuosikkina. Pittsburgh on mielenkiintoisen haasteen edessä, kun joukkueen paraspistemies, kapteeni ja suurin tähti Sidney Crosby on sivussa seuraavat kuusi viikkoa.

Evgeni Malkinin odotetaan loistavan

Monet katseet kääntyvätkin nyt Evgeni Malkiniin ja siihen miten venäläinen ottaa vastuuta pisteiden muodossa. Mies itse totesikin median edessä ”Kaikki katseet ovat nyt minussa, yritin pelata fiksusta ja osoittaa johtajuutta. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun pelaamme ilman Sidiä.” Malkin on pelannut urallaan 121 ottelua ilman Crosbya, keräten otteluissa pisteet 66 + 95 = 161. Tällä hetkellä herra on neljän ottelun pisteputkessa tehon 1 +5. Eiköhän Malkin vastaa ensi yönä huutoon ja tee vähintään pisteen, jolle saa Unibetilta kertoimen 1.45. Maalille kerroin on 2.33.

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

New Jerseyllä vaikea alkukausi – Sami Vatanen sivussa

New Jersey Devilsin maalinteko on ollut tällä kaudella paikoitellen kovin tuskaista. Joukkue on tehnyt keskimäärin 2.56 maalia per ottelu mikä on yksi liigan huonoimmista luvuista. Yhtä surkeaa tekeminen on ollut myös ylivoimalla, jossa joukkue on käyttänyt 12.9%:sti mahdollisuutensa. Joukkueella on tunnelin väässä kuitenkin valoa ja yhdeksi tuloksellisesti huonon alkukauden valopilkuiksi on noussut tulokasmaalivahti Mackenzie Blackwood. Hänenkin kauden alku oli vaikea mutta viime aikoina kiekot ovat pysähtyneet hyvin ja otteluissa, joissa häntä kohti on lauottu vähintään 31 kertaa mies on pelannut tilastoin 3-1-1. Suomalaispakki Sami Vatanen on sivussa yön ottelusta vamman vuoksi. Tämä on toinen ottelu putkeen joka jää väliin isoon rooliin nousseelta suomalaiselta.

Vedonlyöntikohteita otteluun New Jersey Devils vs. Pittsburgh Penguins

Jos et ole koskaan veikannut pelin sisällä yksittäisen erän voittajaa tai maalitapahtumaa niin tässä ottelussa on siihen loistava tilaisuus. Pittsburgh on aloittanut tällä kaudella ottelut vaisusti ja se on 18 ottelussa päästänyt peräti 12 kertaa ensimmäisen maalin. Sille että New Jersey avaa kotonaan maalihanat saa kertoimen 2.00. New Jersey vastaavasti on hävinnyt tällä kaudella otteluiden kolmannet erät maalierolla 24 – 9. Sille että Penguins voittaa ottelun kolmannen erän saa kertoimen 2.33. Nämä ja Evgeni Malkinia koskevat pelaajavetokohteet löydät kaikki Unibetilta! 

Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetilla niin se kannattaa tehdä viimeistään nyt. Sivusto tarjoaa tänään uusille asiakkaille peräti 50.00 kertoimen Huuhkajien voitolle Liechtensteinista.

Sillä tekee mukavan pesämunan yön NHL-kohteiden betsaamiseen!

smart post GIF

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä