NHL: New York Islanders - Carolina Hurricanes 28.04.2019 Klo 22.00

Kaksi yllättäjäjoukkuetta jatkossa ja sarja-avaus päättyi 0 - 0 varsinaisen peliajan jälkeen. Miten, varmasti tiukkana jatkuvan, sarjan toisessa osassa käy? Lue otteluennakko ja lyö veto!
NHL: New York Islanders - Carolina Hurricanes
huhtikuu 28,2019
22:00

Stanley Cup pudotuspelit: New York Islanders vs. Carolina Hurricanes, otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Pudotuspelisarja New York Islandersin ja Carolina Hurricanesin välillä jatkuu parhaaseen katseluaikaan sunnuntai-iltana. 

Sunnuntai-iltana kello 22.00 alkaen on tarjolla töllön täydeltä todellista suomalaistykitystä, kun New York Islanders ja Carolina Hurricanes kohtaavat toisensa pudotuspelien toisen kierroksen toisessa ottelussa. Islandersin kotiareenalla Barclays Centerissä nähdään tosi toimissa peräti viisi sinivalkoista pelimiestä, kun isäntien Leo Komarov ja Valtteri Filppula toivottavat vieraiden Sebastian Ahon, Teuvo Teräväisen ja Saku Mäenalasen tervetulleiksi matalaan majaansa. Suomalaiset saivat jo ensimmäisessä ottelussa valtavasti vastuuta mutta pisteille heistä ei kukaan yltänyt 0 – 1 jatkoajan jälkeen päättyneessä ottelussa. Nähdäänkö joku edellä mainituista pisteillä parhaaseen katseluaikaan, ainakin peliyhtiö Coolbet tarjoaa mukavia kertoimia suomalaisonnistumisille!

Robin Lehner – New York Islandersin tulikuuma veräjänvartia ♨

Pitkävetokertoimien valossa 2.20 – 3.85 – 2.95 New York Islanders on ottelun ennakkosuosikki ja se on sitä ihan ansaitusti. Joukkue nujersi Stanley Cup pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kestomenestyjä Pittsburgh Penguinsin suoraan voiton 4 – 0. Islanders oli vahva myös edellisessä ottelussa Hurricanesia vastaan. Kotijoukkueen harmiksi Carolina maalivahti Petr Mrazek oli asettanut itsensä jumalmoodiin eikä miestä pystytty ohittamaan edes muutamista läpiajoista. Myös New Yorkin maalivahti Robin Lehner pelasi juuri niin loistavan ottelun kuin mitä Vezina Trophy ehdokkaalta sopii odottaakin. Lehner on pelannut tähän mennessä todella loistavat pudotuspelit päästettyjen maalien keskiarvon ollessa vain 1.36 per ottelu. Ei olisikaan mikään ihme, jos juuri Lehnerin torjunnat ratkaisisivat ottelussa voiton kotijoukkueelle.

Kestääkö Carolina Hurricanesin kunto ❓

Kuten jo moneen kertaa on hehkutettu, niin sunnuntai-iltana nähdään jäällä paljon suomalalaisosaamista. Katseet kääntyvät erityisesti Carolinan suuntaan ja herroihin Aho sekä Teräväinen. Nämä nuoret veijarit saivat ensimmäisessä ottelussa eniten peliaikaa kaikista jäällä nähdyistä hyökkääjistä. Se kertoo jotain siitä luottamuksesta jota odotuksista mitä suomalaistan harteille on asetettu. Ahoa ja Teräväistä eivät paineet paljon hetkauta ja molemmat ovat jo monessa sopassa keitettyjä, mutta kuinka pitkään heillä ja muilla Carolinan pelaajilla riittää virtaa pohkeissa? Takana on täydet seitsemän peliä jatkoaikoineen Washington Capitalsia vastaan ja jo tämän sarjan avauksessa haettiin heti ratkaisua kuusikymppisen jälkeen.

Hurricanes ei katsonut edes jäälle päin lauantaina:

Ottelusarja tasoihin?

Uskomme vahvasti siihen että tämä ottelusarja on sunnuntain jälkeen tilanteessa 1 – 1 mutta ratkaisua saatetaan jälleen hakea pitkän kaavan kautta. Suoralle voiton kerroin on peliyhtiö Coolbetilla 2.20 ja varsinaisen peliajan jälkeiselle voitolle 1.72. Kumman kohteen sinä valitset?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä