NHL: New York Islanders - Pittsburgh Penguins klo 02:00 11.12.2018

New York Islanders on tällä hetkellä kiinni pudotuspelipaikassa ja sarjataulukossa Penguinsin yläpuolella yhden pisteen turvin. Illan ottelun jälkeen paikat vaihtuvat? Lue vinkkimme otteluun ja tee oma päätös tämän ottelun suhteen!
NHL: New York Islanders - Pittsburgh Penguins
Joulukuu 11,2018
02:00

NHL: New York Islanders – Pittsburgh Penguins otteluennakko ja vihje

New York Islanders saa vieraakseen kauden alussa taapertaneen Pittsburgh Penguinsin. Pystyykö Islanders-puolustus pysäyttämään joukkuetta edellisessä kohtaamisessa rokottaneet Sidney Crosbyn ja Phil Kesselin vai lähteekö pistepotti vieraiden mukaan? Betssonin kertoimet peliin (3.05 – 4.25 – 2.08) kertovat että pingviinit ovat vahvoilla.

VIAPLAY: Katso matsi 11.12. klo 02:00  

Kamppailu tärkeistä pisteistä

Maanantain ja tiistain välisenä yönä käydään mielenkiintoinen NHL-kamppailu New York Islandersin ja Pittsburgh Penguinsin välillä. Barclays Centerissä Brooklynissä käytävässä ottelussa taistellaan tuiki tärkeistä pisteistä, sillä nämä kaksi joukkuetta majailevat juuri nyt Metropolitan divisioonan sijoilla 3 ja 5. Tällä hetkellä New York Islanders on kiinni divisioonan viimeisessä pudotuspelipaikassa tasapisteissä paikallisvastustaja Rangersin kanssa ja yhden pisteen turvin ennen pingviinejä. Kummallekin jengille varmasti maistuu voitto tästä yhteenotosta.

Pingviiniä lapulle

Kertoimien valossa kotijoukkue New York Islanders lähtee otteluun hienoisena altavastaajana. Esimerkiksi peliyhtiö Betsson tarjoaa ottelulle seuraavanlaiset kertoimet: 3.05 – 4.25 – 2.08. Yksi syy Pittsburghin pienempiin kertoimiin on joukkueen hyvä vire kymmenen edellisen ottelun kuntopuntarissa. Joukkue on hävinnyt varsinaisella peliajalla edellisestä kymmenestä ottelusta vain kaksi, kun vastaavasti saarelaiset ovat ottaneet varsinaisella tukkaan viidesti edellisestä kymmenestä.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran toisensa vain muutama päivä sitten, jolloin Penguins voitti kotonaan Islandersin selvin 6 – 2 lukemin. Maanantai-iltojen pelit ovat olleet Islandersin Akilleen kantapää koko kauden ajan. Leo Komarovin ja Valtteri Filppulan edustama seura on voittanut vaivaisen yhden maanantaikamppailun edellisestä kahdeksasta viikon ensimmäisen päivän peleistä ja on vaikea nähdä trendi muuttuvan tänään, kun joukkueen maalintekokin ollut viime aikoina todella tahmeaa. Islandersin on viimeistellyt nimittäin 11 maalia edellisessä kuudessa ottelussa. Betsit kallistuvat väen väkisin tänään huiman potentiaalin omaavan pingviininipun puoleen.

Vierasvoitolla tuplaus

Pittsburghin voitolla saat tuplana panoksesi takaisin. -1 tasoituvedolla Penguinsille saat hieman lisää kerrointa (2.14). Pelamaan kannattaa joka tapauksessa lähteä kakkosen kautta... Katso muut kertoimet ja betsaa!

Aseta vetosi