NHL Palkintogaala 2019 – NHL Awards klo 03:00 to 20.6.2019

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä jaetaan kasa palkintoja NHL:n parhaista parhaille. Yksi pokaali tulossa myös suomeen?
NHL Awards 2019
Kesäkuu 20,2019
03:00

NHL:n Stanley Cup mestaruus ratkesi viime viikolla, kun St. Louis Blues voitti legendaarisessa seitsemännessä ottelussa Boston Bruinsin. Mestaruus oli St. Louisin seurahistorian ensimmäinen ja todella maukas seuralle sekä sen faneille. Vaikka mestaruuspytty sekä pudotuspelien arvokkaimmalle pelaajalle ojenettava Conn Smythe palkinto on nyt jaettu, niin pokaalipöydällä odottaa vielä paljon jalometallia uutta omistajaansa. Nämä loput palkinnot jaetaan tietenkin NHL-kauden parhaille pelaajille NHL Awards – palkintogaalassa joka järjestetään keskiviikon ja torstain välisenä yönä Las Vegasissa. Kuka voittaa ja kenelle annetaan? Voit seurata palkintogaalaa esimerkiksi Viasatin palveluiden kautta ja hankkia lisäjännitystä aamun pikkutunneille lyömällä vetoa voittajista!

Lyö vetoa vuoden tulokkaasta – Calder Trophy kertoimet

Vuoden tulokaspalkinosta taistelee tällä kaudella Stanley Cup voittaja Jordan Binnington sekä kaksi ruotsalaista, Elias Pettersson ja Rasmus Dahlin. Palkinto jaetaan runkosarjan perusteella, joten Elias Pettersson todennäköisin voittaja mutta voiko tuomaristo olla huomioimatta Binningtonin historiallista pudotuspelikevättä? Kertoimet vahvasti Petterssonille. Suomalaisittain iso pettymys, ettei Miro Heiskanen ole mukana skabassa.

NordicBetin kertoimet:

Elias Pettersson – 1.02

Jordan Binnington – 8.00

Rasmus Dahlin – 30.00

 

Tässä ihan asiallista ihmettelyä… 

Lyö vetoa vuoden herrasmiespelaajasta – Lady Byng Trophy kertoimet

Herrasmiespelaajalle ojennettavassa Lady Byng Trophy kisassa on hieman sama tilanne kuin vuoden tulokkaiden osalta. Runkosarjan perustella pokaalin nostaa syliinsä Aleksander ”Sasha” Barkov mutta kun katsotaan myös pleijarikevättä niin St. Lousin Conn Smythe voittaja Ryan O`Reilly voi sekoittaa jonkun äänestäjän pakan. Kolmantena hevosena kisassa on mukana Sean Monahan mutta eiköhän se pytty Barkoville mene?

NordicBetin kertoimet: 

Aleksander Barkov – 1.11

Ryan O`Reilly – 6.00

Sean Monahan – 23.00

 

Lyö vetoa vuoden MVP-pelaajasta – Hart Trophy kertoimet

Palkintogaalan himoitun pokaali on varmasti sarjan MVP-pelaajalle ojennettava Hart Trophy. Palkintoa jahtaa kolme kovaa nimeä joiden pudotuspeleissä ei ole mitään erityistä mainittavaa. Runkosarjan osalta venäläinen Nikita Kucherov oli liekeissä ja mies todennäköisesti dominoi äänestystä samalla tavalla kuin pelejä jäällä. Sidney Crosby ja Connor McDavid seurannevat vierestä, kun veli venäläinen noutaa palkintonsa.

NordicBetin keroimet: 

Nikita Kucherov – 1.08

Sideny Crosby – 8.75

Connor McDavid – 14.00

 

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

Lyö vetoa vuoden parhaasta maalivahdista – Vezina Trophy kertoimet

NHL:n parhaalle maalivahdille ojennettavasta palkinnosta kisailee Kucherovin tapaan niin ikään Tampa Bay Lightning pelaaja, kun joukkueen maalivahti Andrei Vasilevski lähtee ennakkosuosikkina tavoittelemaan mainetta ja mammonaa. Kaksi muuta kilpatoveria ovat Ben Bishop sekä Robin Lehner. Runkosarjan voittaneen Tampan selkeä ykkösvahti Vasilevski on kertoimen valossa tämän palkinnon suurin ennakkosuosikki.

NordicBetin kertoimet: 

Andrei Vasilevski – 1.30

Ben Bishop – 3.75

Robin Lehner – 20.00

 

Lyö vetoa vuoden parhaasta valmentajasta – Jack Adams Award kertoimet

Vuoden valmentaja palkinto kisa on ehkä yksi palkintogaalan tiukimmista. Palkintoa tavoittelevat Tampan runkosarjan voittoon johdattanut Jon Cooper, New York Islandersin peräsimessä hienoa työtä tehnyt Barry Trotz sekä St. Louisin runkosarjan viimeiseltä sijalta aina Stanley Cupiin asti johdattanut Craig Derube. Täydentääkö Cooper triplan yhdessä Kucherovin ja Vasilevskin kanssa?

NordicBetin kertoimet: 

Jon Cooper – 2.05

Barry Trotz – 2.10

Craig Derube – 6-75

 

Tästä pokaalista käydään tiukin kisa?

 

Lyö vetoa vuoden sisukkaimmasta ja urheiluhenkisemmästä pelaajsta – Bill Masterton Trophy kertoimet

Bill Masterton palkinto ojennetaan pelaajalle, joka on selvinnyt vaikeuksien kautta voittoon. Suomalaisista tämän pokaalin on voittanut urallaan syövän selättänyt Saku Koivu sekä polvileikkauksen jälkeen loistanut Teemu Selänne. Palkinto menee tällä kaudella hyvin todennäköisesti sekä ADHD:n että alkoholiongelmien kanssa painivalle Robin Lehnerille. Joe Thornton ja Nick Foligno ovat vain nimellisesti mukana kisassa.

NordicBetin kertoimet: 

Robin Lehner – 1.04

Joe Thornton – 10.00

Nick Foligno – 20.00

Jaossa myös tukku muita palkintoja

Edellä esiteltyjen palkintojen sekä kertoimien lisäksi NHL Awards gaalassa jaetaan tukku muita palkintoja, joiden vedonlyöntikertoimia löytyy esimerkiksi Unibetin sivuilta. Kuka voittaa seuraavat muun muassa seuraavat palkinnot?

Paras puolustava hyökkääjä – Selke Trophy

Paras puolustaja – Norris Trophy

Mark Messier Leadership Award

King Clancy Memorial Trophy

General Manager of the Year

 

Tässä hieman speulaatiota voittajista, mikä nimet sinä nostat voittajaksi?

 

Yllätysvalinta vuoden valmentajaksi?

St. Louis Bluesin Stanley Cup mestaruuteen johdattanut Craig Derube astui joukkuen peräsimeen vasta marraskuun lopussa. Vielä tammikuussa St. Louis oli koko liigan viimeinen mutta helmikuussa joukkue teki NHL-historian uuden voittoennätyksen nappaammalla 11. voittoa putkeen. Tämän jälkeen varmistui pudotuspelipaikka ja loppu on historiaa. Deruben kerroin 6.75 on houkutteleva kun huomio että mies tosiaan saavutti paljon myös runkosarjassa.

Aseta vetosi