NHL: Philadelphia Flyers - Boston Bruins 11.03.2020 klo 01.00 Vihje ja Kertoimet

Boston Bruins on kertoimien valossa ottelun ennakkosuosikki, kotijoukkueen voitto lapulle kuitenkin houkuttelee.
NHL: Philadelphia Flyers - Boston Bruins
Maaliskuu 11,2020
01:00

NHL: Philadelphia Flyers – Boston Bruins

Wells Fargo Center, Philadelphia
Pitkävetokertoimet (Bethard) 2.65 – 4.05 – 2.35
TV: Viaplay | 01.00

NHL:ssä pelataan ensi yönä kahdeksan ottelua. Me poimimme vetokupongille kohteen Itäisestä konferenssista, jossa konferenssin kärkijengi Boston Bruins kohtaa hyvässä iskussa olevan Philadelphia Flyersin. 

Luvassa viihdyttävä NHL-ottelu!

Philadelphian ja Bostonin välisestä ottelusta on lupa odottaa koko kierroksen viihdyttävintä taistelua. Bostonin neljän ottelun voittoputki katkesi edellisellä kierroksella kotijäällä Tampa Bay Lightningia vastaan. Bruins hakee paluuta voittokantaan Philadelphian reissulta.

Kotijoukkue Flyers ei myy halvalla pisteitä Bostonille. Philly on peräti yhdeksän ottelun mittaisessa voittoputkessa ja joukkue tavoittelee jopa Metropolitan divisioonan voittoa Washington Capitalsin nenän edestä. Joukkueiden edelliset kymmenen ottelua ovat voittojen suhteen tasan 5 – 5 mutta Wells Fargo Centerissä kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet kotijoukkue Flyersin voittoon. Reippaasti yli 2.50 kotikertoimet ovat otteluun varsin mehukkaita kun ottaa huomioon isäntien pitkän voittoputken.

Kerroinpoiminnat

Vedonlyöntisivut pitävät Bostonia suosikkina ja Philadelphialle on tarjolla tästä syystä melko isojakin kertoimia. Korkeimman kotivoiton kertoimen tarjoaa Bet365. Nappaako Philadelphia tämän vuoden puolella jo toisen voiton Bostonista? (Edellinen kohtaaminen 14.01.2020 Philadephia 6 – 5 Boston RL.)

  • Philadelphia voittaa – 2.80
  • Philadelphia voittaa (sis. JA + RL) – 1.95
  • Philadelphia voittaa/tasapeli – 1.60
  • Ottelussa yli 5.5 maalia – 1.90

Yksi viiva lisää tukkimiehen kirjanpitoon?

Maltillinen 5.5 raja ylittyy? 

Philadelphia Flyersin otteluissa on nähty tällä kaudella 6.00 maali per peli. Boston Bruinsin vastaava luku on 5.5. Flyersin viidestä edellisestä ottelusta kolmessa on nähty vähintään 7. maalia. Bostonilla ei ole edelliseen viiteen kuin kaksi yli 5.5 maalin peliä mutta viimeiseen kahdeksaan otteluun overeita mahtuu jo viisi, malmirikkaimpana otteluna Vancouver kohtaaminen, joka päättyi 9 – 3. Tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi TD Gardenissa voittolaukausten jälkeen 2 – 3 Philadelphialle kun taas tammikuinen kohtaaminen tarjosi varsinaisella kymmenen maalia ja jälleen ratkaisun voittomaaleilla. Eiköhän tässä ole hyvät mahdollisuudet yli 5.5 maalin peliin!

Philly yllättää

Boston on ennakkosuosikki ja hyvässä vireessä. Joukkue on kuitenkin hävinnyt tällä kaudella jo kahdesti juuri nyt yhdeksän ottelun voittoputkessa olevalle Flyersille...

Aseta vetosi