NHL: Pittsburgh Penguins - Calgary Flames 16.2.2019 klo 20.00

Calgary Flames haastaa Pittsburgh Penguinsin kello 20.00 alkavassa kamppailussa. Maalirikas ottelu luvassa?
Pittsburg Penguins  - Calgary Flames
Helmikuu 16,2019
20:00

NHL: Pittsburg Penguins  – Calgary Flames otteluennakko ja vihje

Pittsburgh Penguins isännöi Galgary Flamesia lauantai-illan herkussa. Kertoimet illan otteluun ovat hienoisesti kotijoukkueella 2.15 – 4.15 -2.85. Kumman jengin sinä uskot voittavan ottelun? Lue ennakko ja lyö vetoa ottelusta!

Katso ottelu Viaplaylta tai Viasatilta kello 20,00 alkaen. 

Hyödynnä Optibetin HOCKEY BONUSKOODI RISKITÖN VETO (yksi per asiakas)

Pittsburg Penguins herää loistoonsa vasta keväällä?

Menestymään tottunut NHL-joukkue Pittsburgh Penguins ei ole varsinaisesti loistanut tällä kaudella. Joukkue on tällä hetkellä Itäisessä konferenssissa sijalla 8., joka tarkoittaa sitä, että pingviinit ovat kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa vain kolmen pisteen turvin. Joukkueen kymmenen edellistä ottelua ovat tuottaneet kuusi tappiota ja neljä voittoa joista kaksi tuoreinta ovat tulleet kahdessa viimeisimmässä kamppailussa. Onko tahti siis kiihtymässä kohti kevättä mennessä?

Joukkueen Stanley Cup mestaruudelle annetaan vedonlyöntisivuilla kerrointa 16.00. Paikka yllätyspotin voittamiselle? Pittsburghin tämän kauden paras pistemies on jälleen kerran ollut supertähti Sidney Crosby. Mies on nikannut tähän mennessä tehot 24 + 42 = 66. Edelliset kaksi voitokasta ottelua ovat lihottaneet Crosbyn pistepussia lukemin 1+3. Joukkueen kapteenin tehopisteelle saa tänään Unibetiltä vaivaisen 1.35 kertoimen.

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

Calgary Flames palaa vielä raiteilleen?

Calgary Flames on pelannut tällä kaudella hyvää kiekkoa. Kanadalaisjoukkue on porskuttanut lähes koko kauden konferenssissa kärjessä. Helmikuu on kuitenkin ollut Calgarylle vaikeaa aikaa, kun kuusi tässä kuussa pelattua kamppailua ovat tuottaneet vain yhden voiton. Tappio ovat antaneet siimaa pahimmille kilpakumppaneille ja Winnipeg Jets sekä San Jose Sharks on noussut jo tasapisteisiin Calgaryn kanssa sarjataulukossa. Erityisesti vieraissa Flamesilla on ollut viime aikoina vaikeaa. Viimeisempinä joukkueen tilillä on vierastappio Florida Panthersille, joukkueelle jota ei voida pitää kovin isona mittarina tällä kaudella.

Pienoisesta tappioputkesta huolimatta Calgary on edelleen vedonlyöntiyhtiöiden kolmossuosikki mestaruuskisassa. Kanadalaisseuran mestaruudelle tarjotaankin kerrointa 10.00 tässä vaiheessa kautta. Flamesin paras pistemies tällä kaudella on ollut pienikokoinen taituri Johnny Gaudreau. ”Johnny Hockey” on iskenyt kauden mittaan tehot 29+ 49 = 78. Miehen tehopisteelle illan kamppailuun on sama kerroin kuin Crosbylle, 1.35.

Maalirikas kamppailu

Odotamme ottelusta iso maalista kamppailua. Paikallista aikaa iltapäivällä pelattavat pelit ovat usein otteluita joissa puolustuspeli ei loista. Tämän lisäksi molempien jengien otteluissa on tehty tällä kaudella keskimäärin vähintään 6.3 maalia per ottelu. Kertoimet yli 5,5 maalin ottelulle ovat vain 1.50 luokkaa, joten kannattaa saman tien kokeilla lapulle o6,5. Peliyhtiö Unibetilta saa kohteelle tällä hetkellä kärkikertoimen 2.05.

Aseta vetosi