NHL: Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets 09.10. Klo 02.00

Pittsburgh iski edellisessä ottelussa seitsemän maalia, Jets päästänyt kolmessa pelissä 14 takaiskuamaalia. Iso maalinen ottelu luvassa? Lue otteluennakko ja lyö veto!
NHL: Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets
Lokakuu 09,2019
02:00

NHL: Pittsburgh Penguins vs. Winnipeg Jets, otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä on luvassa mielenkiintoinen konferenssien välinen kamppailu, kun Pittsburgh Penguins isännöi omalla kotikentällään PPG Paint Arenalla kanadalaisseura Winnipeg Jetsiä. Penguins harjasi voitot joukkueiden molemmista viime kauden keskinäisistä otteluista yhteismaalin 8 – 3. Onko nyt Jetsin revanssin vuoro?

Pittsburgh Penguins onnistui edellisessä seitsemän kertaa

Kotijoukkue Pittsburgh Penguins lähtee otteluun hakemaan toista perättäistä voittoaan. Joukkue voitti lauantaina kotonaan Columbus Blue Jacketsin lähes murskaluvuin 7 -2.  Penguins ei onnistunut kauden avausottelussa maalinteossa kuin kertaalleen ja lauantaina näytti vielä ensimmäisen erän päätyttyä lukemiin 0 – 0 ettei Pens vaan saa kiekko sisään. Toinen erä oli kuitenkin kotijoukkueen näytöstä ja ottelu oli käytännössä ohi erän loputtua lukemin 5 -1. Penguinsin parasta osastoa ottelussa oli joukkueen kolmosketju, jossa Patric Hornqvist ja Jared McCann iskivät kaksi maalia mieheen. Pittsburgh-miehistöllä onkin tällä hetkellä varmasti kopissa hyvä fiilis hyvin päättyneen Columbus-pelin jälkeen. Kotijoukkue pääsee yön otteluun myös vuorokauden pidemmällä levolla ilman reissaamista, joten ei ole ihme, että esimeriksi peliyhtiö Fastbet pitää ottelunennakkosuosikkina Pittsburghia kertoimin 2.00 – 4.50 – 3.00.

Peliyhtiö NordicBetillä on ensi yön Florida Panthers – Carolina Hurricanes otteluun tarjolla aivan oma kampanja, jossa Sebastian Ahon tai Aleksander Barkovin maalilla voi tienata 50€! Lue vihje otteluun >>

Winnipeg Jets ei osaa puolustaa

Kauden kolme ensimmäistä ottelua ovat osoittaneet Winnipeg Jetsin kärsivän samoista ongelmista tällä kaudella kuin kahdella edelliselläkin sesongilla. Joukkue päästä aivan liikaa maaleja. Jetsin omassa päässä on soinut kolmen ottelun jälkeen jo 14 kertaa mikä tarkoittaa 4.67 päästettyä maalia per peli. Tällä tilastolla on todella kova homma voittaa otteluita, jos itse joutuu aina maalaamaan vähintään 5 – 6 kertaa. Jets valmentaja Paul Maurice käytti kauden avausottelussa maalissa Connor Hellebuyckia mutta sen jälkeen kahdessa seuraavassa ottelussa torjuntavastuu on ollut Laurent Brossoit. Kumpi on ensi yönä maalissa? Sillä ei ole käytännössä merkitystä sillä virkaveli Matt Murray tulee todennäköisesti vetämään henkilökohtaisella tasolla pidemmän korren kuin Jets-maalivahdit.

Laine onnistui viime ottelussa, ensi yönä maalille kerroin 2.75 Fastbetillä. 

Penguins ennakkosuosikki ja syystä

Kotijoukkue Pittsburgh Penguins lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja uskomme pingviinien voittavan kertoimella 2.00. Ottelusta on tulossa todennäköisesti myös hyvin maalirikas joten Fastbetin tarjoama kerroin 1.85 yli 6.5 maalin ottelulle on kelpo pelikohde.

Aseta vetosi