NHL: Primetime-Tupla 29.11 klo 20.00 alkaen | Vedonlyöntikertoimet

Perjantaina pelataan peräti seitsemän suomalaisille katsojille oikein sopivasti alkavaa NHL-ottelua. Me haemme kertoimia otteluihin Boston Bruins vs. New York Rangers sekä Anaheim Ducks vs. Winnipeg Jets
NHL: Primetime-Tupla 29.11.2019
Marraskuu 29,2019
20:00

Yön NHL-Tupla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

nhl vihje ja vedonlyönti

Boston Bruins vs. New York Rangers 29.11 klo 20.00

Kuuma, kuumempi, Boston Bruins. Viiden ottelun voittoputkessa oleva Bruins isännöi perjantaina kello 20.00 alkavassa ottelussa New York Rangersia. Boston on itäisen konferenssin ykkösjoukkue ja joukkue on esiintynyt oikein tasaisesti läpi alkukauden. New Yorkin alkukausi oli todella surkea mutta marraskuussa joukkue on napsinut kolmestatoista ottelusta peräti kahdeksan voittoa.

Uskomme Bostonin olevan vahva kotonaan. Hallitseva NHL-viikon ykköstähti Brad Marchand on tehnyt neljässä edellisessä ottelussa maalin ja yhteensä 11 pistettä edelliseen viiteen peliin. Toinen Bostonin ykkösketjun jätkä David Pastrnak nakutti edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa viisi syöttöpistettä ja yhteensä kuusi edellistä ottelua ovat tuottaneet seitsemän maalia. Rangersin maalivahti Henrik Lundqvist on päästänyt edellisessä kolmessa Boston ottelussa yhteensä 12 maalia. Eli eiköhän laiteta pelaajavetoihin Marchandia ja Pastrnakia illan otteluun?

Bostonin suoralle voitolle saa esimerkiksi Betssonilta kohtalaisen 1.65 kertoimen. Marchandin maalille 2.65 ja Pastrnakin häkille 2.15. Pelkälle tehopisteelle tarjotaan molemmille herroille kerrointa 1.35. Nämä ovat kelpo kertoimia otteluun jotka kannattaa pelata ja ehkä siinä samassa lunastaa pelisivun loistava Black Friday tarjous?

Anaheim Ducks vs. Winnipeg Jets 29.11 klo 23.00

Jos äsken tuli kehuttua Bostonia kuumaksi joukkueeksi niin sitä samaa on myös Winnipeg Jets. Jets on voittanut kymmenestä edellisestä ottelusta seitsemän. Erityisesti Jetsin maalivahti Connor Hellebuyck on ollut hyvässä iskussa tolppien välissä. Hellebuyck on koko sarjan viidenneksi paras maalivahti torjuntaprosenttien valossa ja hän on voittotilastoissa tasoissa kärkisijalla 12. voitolla. Hellebuyck haluaa varmasti koston Anaheim Ducksista, sillä miehen yksi kauden surkeimmista peleistä osui heti kauden alkuun juuri Ducksia vastaan, kun Jets hävisi ankoille lukemin 7 – 4.

Uskomme että Jets nappaa tänään vierasvoiton ja perustelemme valintaa nippelitiedon avulla. Jets on voittanut 7/8 edellistä perjantai peliään. Jets on voittanut 6/7 edellistä vierasotteluaan. Ducks on voittanut vain 1/6 edellistä kotiottelustaan. Ducks on hävinnyt kaikki neljä edellistä peliään, joihin se on lähtenyt ennakkosuosikkina. Siispä Winnipegin voittoa veikkaamaan!

Tutustu myös vihjeitä laukovaan podcastiimme eli Vinkkicastiin!

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Primetime kiekko antaan hienoin mahdollisuuden NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi