NHL: San Jose Sharks - Edmonton Oilers - Jatkuuko Erik Karlssonin mahtava pisteputki?

Loppiainen on ohi ja joulukuuset ovat kannettu pihalle. On aika tehdä paluu arkeen ja herätä aamulla klo 05.30 huippulätkän pariin!
NHL: San Jose Sharks - Edmonton Oilers
tammikuu 09,2019
05:30

NHL: San Jose Sharks vs. Edmonton Oilers otteluennakko ja vihje

Jos sekoitit joululomalla ja nuorten MM-kisojen aikaan unirytmisisi niin kelloa ei kannata vielä kääntää. Keskiviikkoaamuna kello 05.30 alkaen on tarjolla nimittäin huippuottelu Kaliforniasta SAP Centrestä jossa San Jose Sharks isännöi Edmonton Oilersia. Esimerkiksi peliyhtiö Unibetin kertoimien valossa, 1.74 – 4.65 – 3.90 kotijoukkue raatelee öljymiehet haialtaassa mutta miten sinä uskot ottelun päättyvän?

Viasat ja Viaplay: Katso matsi kello 05.30 alkaen

San Jose Sharks täynnä kuumia pelaajia

San Jose Sharks lähtee aamuyön kohtaamiseen vyöllään voitto viime yön kamppailusta Los Angeles Kingsiä vastaan. Haiden voiton kapellimestarina Kingsiä vastaan toimi ruotsalaispuolustaja Erik Karlsson joka syötti jokaisen joukkueensa osumista. Pisteiden myötä Karlsson kasvatti henkilökohtaisen pisteputkensa jo 13. ottelun mittaiseksi (kahden ottelun pelikielto otettu pois laskuista).

Karlssonin lisäksi myös hyökkääjä Joe Pavelski ja puolustaja Brent Bruns ovat timanttisessa vireessä. Pavelski on tehtaillut tällä kaudella 38 tehopistettä joista peräti 33 (20 maalia ja 13 syöttöä) on syntynyt marraskuusta lähtien ja hän painelee tällä hetkellä viiden ottelun pisteputkessa. Kaikkein kovin pistehai San Josessa tuntuu kuitenkin tällä hetkellä olevan Brent Burns. Mies muun muassa syötteli ennen Kings-peliä molempia edellisiä vastuksia, Tampa Bayta sekä Coloradoa, vastaan kolme maalia.  Kaiken kaikkiaan karvanaama-Burns on syöttänyt tällä kaudella jo 40 häkkiä ja johtaa koko Sharks-pistepörssiä 47 osumalla. Voidaan sanoa, että on lähestulkoon ihme, jos Karlsson, Pavelski tai Burns ei ole tulevassa kamppailussa tehopisteillä.

 

Edmontonilla ei vain lähde

Kuten jo aiemmissa Edmontonia koskevissa otteluennakoissamme on todettu niin öljymiehillä ei vain lähde tällä kaudella. Potentiaalia menestykseen on mutta kun homma ei rullaa tasaisesti niin se ei rullaa. Epätasaisuus on hyvin kuvaavaa Oilersin otteille. Joulukuun alussa Edmonton oli neljän ottelun voittoputkessa mutta joulukuun puolivälissä tahti vaihtui ja turpaan tuli kuudesti peräkkäin varsinaisella peliajalla. Edmontonin kahden edellisen ottelun tarkastelu on kuin koko joukkueen kausi pienoiskoossa. Ensin Los Angeles Kingsiltä pataan lukemin 4 – 0 ja sen jälkeen seuraava yönä 4 – 0 voitto Anaheim Ducksista. Mitkä mahtavat olla lukemat huomenna aamukahvia särppiessä?

Kaikki trendit puhuvat sen puolesta, että Edmonton palaa tappioiden tiellä. Edelliset 9 ottelua 2 voittoa – 7 tappiot ja edelliset 9 ottelua Läntisen konferenssin joukkueita vastaan 2 voittoa – 7 tappiota.

San Jose pelaajia lapulle

Lähdemme tänään suosittelemaan betsien asettamista pelaajavetojen kautta. Oivassa vireessä olevien Brent Burnsin ja Erik Karlssonin kelkkaan kannaatta lähetä ja kokeilla jos toinen puolustajatähdistä (tai molemmat) pelaisivat jälleen kahden tehopisteen illan. Unibet antaa näille kohteille kertoimen 2.30.

Aseta vetosi