NHL: St. Louis Blues - Dallas Stars 27.04.2019 Klo 22.00

Miro Heiskanen, Esa Lindell ja Roope Hintz lähtevät kaatamaan St. Louis Bluesia. Miten, varmasti tiukkana jatkuvan, sarjan toisessa osassa käy? Lue otteluennakko ja lyö veto!
NHL: St. Louis Blues - Dallas Stars
huhtikuu 27,2019
22:00

Stanley Cup pudotuspelit: St. Louis Blues vs. Dallas Stars, otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Pudotuspelisarja Winnipeg Jetsin ja Nashville Predatorsin välillä jatkuu parhaaseen katseluaikaan N-Y-… Eikun eipäs jatkukaan!

Kaikki oli pedattu valmiiksi Predatorsin ja Jetsin kohtaamiselle. Rinteen piti kohdata Laine ja sarjan voittajan piti marssia aina finaaleihin asti. Toisin kuitenkin kävi. Molemmat ennakkosuosikit lähtivät heti kättelyssä lauluun ja pudotuspelien toisen ottelukierroksen painipariksi muodostui St. Louis Blues vs. Dallas Stars.  Me emme tästä valita, päinvastoin, mahtavaa että Stanley Cup pudotuspelit ovat alkaneet todella yllätyksellisesti. Kumpi jengeistä sitten marssii konferenssifinaaleihin? Nappaako St. Louis jo toisen kiinnityksen lauantaina parhaaseen katseluaikaan vai tasoittaako Dallas sarjan?

St. Louis Blues – Joko finaalivuosi?

St. Louis Blues on voittanut historiansa aikana paljon pudotuspelisarjoja ja divisioonan mestaruuksiakin on plakkarissa peräti yhdeksän kappaletta. Joukkueen tie on kuitenkin noussut pystyyn aina viimeistään konferenssifinaaleissa eikä joukkue eivätkä pelaajat ole vielä koskaan päässeet maistamaan finaalihuumaa. Joukkueen peli on tällä kaudella ollut hyvissä uomissa ja nuottipaidat nakuttivat runkosarjassa peräti kymmenen voittoa putkeen, joka oli NHL-historiaa. Blues aloitti pudotuspelit räväkästi Jetsiä vastaan, kun joukkue nappasi heti kahdessa ensimmäisessä vieraspelissä kaksi voittoa. Hyvin alkoi sarja myös Dallasia vastaan kotijoukkue johtaa nyt sarjaa voitoin 1 -0. Vedonlyöntiyhtiöiden kertoimet asettavatkin joukkueen sarjan toiseen osaotteluun ennakkosuosikiksi numeroin 2.15 – 3.85 – 3.05.

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

Dallas Stars – Ben Bishop paljon vartijana

Dallas Stars pelasi vakuuttavasti ottelusarjassa Nashville Predatorsia vastaan. Tähtipaitojen hyökkääjät ottivat Predators pakeilta ajan ja tilan pois pakottaen pakit virheisiin. Starsin hyökkäyksestä ei löydy varsinaisia taitureita vaan tulos syntyy työnteon kautta. Stars voittikin avauskamppailuissa sekä laukaukset että taklaukset mutta lopussa vain maalit lasketaan. Runkosarjassa Dallas voitti kolme kamppailua neljästä St. Louisia vastaan, joten avaimet voittoon varmasti löytyy pelaajien taskusta ja ne pitää vain kaivaa esiin joko nyt tai viimeistään ottelussa numerossa kolme. Paljon Dallasin menestyksestä lepää jättiläisen olkapäille, jättiläisen nimeltä Ben Bishop. Bishop veti ratkaisevassa kamppailussa Predatorsia vastaan Pekka Rinnettä pidemmän korren, kun maalivahti torjui peräti 47 laukausta 2 – 1 jatkoaikavoitossa. Sama moodi päälle ja voitto on Starsin käsissä.

Näin Dallas rouhi viimeksi maalin:

Venäläisiä lapulle

Sinivalkoisten lasien läpi on hieno katsella vahvaa suomalaisedustusta tässä sarjassa mutta totuus on kuitenkin se, että molemmissa joukkueissa pelaa kovia venäläispelaajia. St. Louis Bluesin Vladimir Tarasenko iski heti avauksessa kaksi häkkiä ja Dallasin Aleksander Radulov on kerännyt edelliseen kolmeen peliin tehot 2 +1. Peliyhtiä Betsson tarjoaa Tarasenkon maalille kertoimen 2.75 ja Raduloville 3.50. Kumman sinä uskot osuvan? Vai osuuko molemmat?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä