NHL: St.Louis Blues - Florida Panthers kello 03:00 keskiviikko 12.12.2018

Florida Panthers yrittää palata voitonkantaan St.Louis Bluesin kustannuksella keskiviikkona. Kumpi vie kamppailun? Lue vinkkimme otteluun ja tee oma päätös tämän ottelun suhteen!
NHL: St.Louis Blues - Florida Panthers
Joulukuu 12,2018
03:00

NHL: St.Louis Blues – Florida Panthers otteluennakko ja vihje

St.Louis Blues saa vieraakseen Florida Panthersin. Pystyykö Florida palaamaan voitonkantaan Barkovin  pyörittämän ykkösketjun johdolla vai onnistuuko Jake Allen torjumaan joukkueensa voittoon? NordicBetin kertoimet otteluun (2.40 – 4.05 – 2.55) eivät anna etua koti- eikä vierasjoukkueelle.

VIAPLAY: Katso matsi 12.12. klo 03:00 

St.Louis Blues on jämähtänyt Läntisen Konferenssin pohjamutiin. Seura ei ole päässyt viime vuoden tasolle ja majailee konferenssinsa kolmanneksi viimeisellä sijalla. Samaan tapaan Florida Panthers löytää itsensä oman konferenssinsa kolmanneksi viimeiseltä sijalta.

Pantterit yrittävät välttää kolmatta peräkkäistä tappiota. Kaksi edellistä vieraspeliä on päättynyt tappioon maalierolla 6-10. Perjantaina joukkue kärsi voittolaukauskisatappion Rangersille lukemin 4-5. Yksi NHL:n tämän hetken kuumimpiin pelaajiin lukeutuva Jonathan Huberdeau jatkoi tappiosta huolimatta pistetehtailuaan maalin ja kahden syöttöpisteen merkeissä. Barkov rekistöröi tililleen kauden 11. maalinsa. Barkovin kauden 27 ottelua ovat tuottaneet 28 tehopistettä, joten tasaista suorittamista on nähty.

St.Louisin maalinteko-ongelmat jatkuivat sunnuntaina heidän hävitessään Canuckseille 1-6 kotonaan. Blues on hävinnyt kymmenestä edellisestä pelistä peräti seitsemän, joten kovin vahvasti nuoteilla ei ole mennyt. Bluesin sisäisen pistepörssin johtaja Ryan O’Reilly on pelannut kaksi viimeisintä ottelua ilman pisteitä, joka kertoo koko joukkueen itseluottamuksen puutteesta.

Blues on voittanut viidestä edellisestä kotiottelusta ainoastaan yhden, kun niin ikään Floridan saldo on yksi vierasvoitto viidestä ottelusta. Molemmat seurat kärsivät muutamista loukkaantumisista, mutta tärkein uutinen on, että Floridan luottovahti Roberto Luongo on palaamassa tolppien väliin.

 

Tasuri ja maalikarkelot?

Floridan viime peleissä ollaan nähty yhteensä 6-7 maalia, kun Bluesin edellinen ottelu tuotti 1-6 tuloksen. Myös kolme edellistä vastaikkaista peliä ovat olleet todellisia maalikarkeloita tuottaen 11, 7 ja 9 maalia. Näin ollen over 5,5 maalia kertoimella 1,68 vaikuttaa varmalta valinnalta. Myös suuremmat maalimäärät ovat kokeilemisen arvoisia. Molemmat seurat tarvitsevat voittoja päästäkseen kohti pudotuspelejä, joten tasapelikerroin 4,15 on myös houkutteleva vaihtoehto. Kumpaa sinä päädyt testaamaan?

Aseta vetosi