NHL Stanley Cup finaalit: Boston Bruins - St. Louis Blues to 13.06.2019 Klo 03.00

Maailman paras kiekkosarja NHL on loppusuoralla! Stanley Cup finaaleissa on edessä game seven! Kumpi jengi nostelee kiekkomaailman himotuinta pystiä torstai-aamuna?
Stanley Cup game 7: Boston Bruins - St. Louis Blues
Kesäkuu 13,2019
03:00

Maailman parhaan kiekkosarjan eli NHL:n mestaruus ratkeaa N-Y-T. Kaksi joukkuetta, yksi ottelu, yksi pokaali. Nostaako Boston Bruins Stanley Cupin ilmaan kotiyleisön edessä vai nappaako St. Louis Blues seurahistorian ensimmäisen mestaruuden? 

Kauden 2018-19 NHL:n pudotuspelit ovat olleet yllätyksiä täynnä. Jäljellä ovat kuitenkin kaksi parasta: Idän kakkonen Boston Bruins sekä Lännen vitonen St.Louis Blues. Finaalisarjassa on keskiviikon ja torstain välisenä yönä jäljellä enää yksi ottelu. Pystyykö St. Louis ryöväämään vieraskaukalossa seurahistoriansa ensimmäisen Stanley Cup voiton (3.15) vai voittaako Boston (2.08) ja toisen pytyn tällä vuosikymmenellä? Luvassa huikea ottelua ja tämän kauden osalta viimeinen mahdollisuus lyödä vetoa NHL-kiekosta!

NHL STANLEY CUP FINAALI TEHOSTETUT – EKSKLUSIIVI ! Lyö vetoa Boston Bruinsin voitosta kertoimella 20!

Boston Bruins ei panikoinut selkä seinää vasten ✅

Iso paha Boston Bruins oli kuvailunsa arvoinen joukkue sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Stanley Cup finaalien kuudennessa ottelussa. Bruins oli pakko voiton edessä maanisen vierasyleisön edessä mutta se ei hetkauttanut tippakaan kokenutta jengiä. Tuukka Rask, Brad Marchand ja Zdeno Charan kaltaiset pelaajat eivät hermoilleet ja näyttivät kokemuksellaan nuoremmille mallia, miten paineiden kanssa toimitaan ja miten kaivetaan tulos silloin kuin toisena vaihtoehtona on matka ulos. Jos olette lukeneet yhtään jääkiekkouutista kuudennen ottelun jälleen, niin kaikille on varmasti käynyt selväksi, että Bruinsin voiton takuumies oli maaginen, rauhallinen sekä supervarma Tuukka Rask. St. Louis sai välillä hyvän mankelin Bruins päätyyn mutta kiekko pysähtyivät yhtä poikkeusta lukuun ottamatta ennen maaliviivaa (maalikin syntyi nipin napin…) Blues vei ottelussa laukaukset lukemin 38 – 23 mutta lopputulos 1 – 5 kertoo koruttoman totuuden. Bruins oli kliininen, kiitos muun muassa ykkösketjun, jonka heräämisen perään kyselimme edellisessä vihjeessä kuutospelin alla.

Mikäli game sevenissä nähdään ”Tuukka Time”ja pelipäällä oleva Bruinsin ykkösketju niin on vaikea nähdä muuta loppuratkaisua kuin Bostonin Stanley Cup mestaruusjuhlia.

 

St. Louis Blues – edessä seurahistorian tärkein ottelu ❓

St. Louis Blues on pelannut todella upean NHL-kauden ja hienot pudotuspelit. Voisi varmasti sanoa, että St. Louis juhlisi tällä hetkellä Stanley Cup voittoa, jos finaalivastukseksi olisi osunut joku vähemmän marinoitunut joukkue kuin Boston Bruins. Nyt kaikki on yhdestä kiinni. Miten St. Louis pystyy käsittelemään pienen pettymyksen, ettei voittoa tullut kotihallissa, miten pudotuspeleissä Bostonia kokemattomampi jengi käsittelee paineet ja vierasyleisön buuaukset? St. Louis muistuttaa tietyllä tapaa HPK:ta joka oli Liigassa ”sitkeä kuin tilliliha” eikä yksinkertaisesti suostunut häviämään ennakko-odotusten mukaisesti. Jopa Emil LarmiJordan Binnington tarinasta voisi löytää yhtäläisyyksiä. St. Louisin ehdottomasti tärkein yksittäinen pelaaja finaalisarjassa on ollut kanadalaissentteri Ryan O`Reilly. Jos Blues voittaa mestaruuden, niin O`Reilly on varmasti jäällä, kun Blues tekee maaleja ja entinen Buffalo-pelaaja on lähellä Conn Smythe pokaalia.

Näin O`Reilly teki Bluesin ainokaisen kuudennessa ottelussa: 

 

NHL Stanley Cup Game Seven vedonlyöntikertoimet

Mitä sitten vetolapulle kauden viimeiseen koitokseen? Peliyhtiö NordicBet tarjoaa Bruinsin varsinaisen peliajan kertoimiksi lukemat 2.08 – 4.10 – 3.15 ja jatkoajan sisältäen 1.59 – 2.40. Yli 5.5 maalin pelille on tarjolla kerroin 2.14 ja alle 5.5 maalin ottelulle 1.74. Osumalle tyhjään reppuun on tarjolla kerroin 2.14. Pelivaihtoehtoja riittää satoja ottelun panoksen ollessa suuri mitä tahansa voi tapahtua. NHL:n spesiaalikohteiden joukosta voit myös poimia todellisen sankarin lapulle, sillä NordicBet tarjoaa mahdollisuutta lyödä vetoa pelaajasta, joka ratkaisee mestaruuden game sevenin jatkoajalla. Tarjolla olisi 14.00 kerroin muun muassa Vladimir Tarasenkolle sekä Brad Marchandille. Tutustu koko vetokohteiden valikoimaan ja poimi omasi!

Tuukka Raska selkäseinää vasten – Jäätävä!

 

Brad Marchandin tehdessä maalin pudotuspeleissä, Bostonin voittosaldo on murskaava 25–1.

 

 

Alku tunnustellen, erän puolivälissä soi?

Finaalisarjaa on takana kuusi ottelua, joissa kolmessa on tehty maali 1. erän aikana ajassa 05:01 – 10:00 ja pari maalia on syntynyt pian ensimmäisen kympin jälkeen. Nähtäisiinkö ratkaisuottelussakin maali ensimmäisen erän puolivälinkrouvissa? Maalilla ajassa 05:01 – 10:00 tienaa panoksen takaisin 4.15 kertaisesti ja maalilla ajassa 10:01 – 15:00 saa kertoimen 5.80.

Aseta vetosi