NHL Stanley Cup finaalit: Boston Bruins - St. Louis Blues to 07.06.2019 Klo 03.00

Maailman paras kiekkosarja NHL on loppusuoralla! Stanley Cup finaalit Boston Bruinsin ja St.Louis Bluesin välillä jatkuvat torstain ja perjantain välisenä yönä, edessä game 5!
NHL: Boston Bruins - St. Louis Blues
Kesäkuu 07,2019
03:00

Maailman parhaan kiekkosarjan eli NHL:n ratkaisun hetken alkavat olla vääjäämättä käsillä. Viimeinen taistelupari on enää jäljellä, kun Boston Bruins sekä St.Louis Blues ottavat mittaa toisistaan taistellen himoitusta Lord Stanleyn maljasta viimeiseen asti!

Kauden 2018-19 NHL:n pudotuspelit ovat olleet yllätyksiä täynnä. Jäljellä ovat kuitenkin kaksi parasta: Idän kakkonen Boston Bruins sekä Lännen vitonen St.Louis Blues. Pelaavatko nämä joukkueet täyden seitsemän ottelun sarjan kertoimella 1.92, vai loppuuko leikki korkeintaan kuuteen peliin? (1.88) Bostonin karhujen kerroin mestaruudelle ennen viidettä ottelua on 1.65, kun Bluesin sulosoinnuille tarjotaan nyt kerrointa 2.30 Miltä sarjan kertoimet näyttävät to-pe yön ottelun jälkeen? Ja kumpi jengi pääsee hakemaan ratkaisua kuudennessa ottelussa?

Boston Bruinsin pelin taso ailahtelee ❌

Iso paha Boston Bruins lähti NHL:n vuoden 2019 Stanley Cup finaaleihin selkeänä ennakkosuosikkina. Joukkueella oli ennen sarjan alkua puolellaan lepoetu, kokeneita pelaajia, fyysinen joukkue sekä huippu maalivahti. Boston on dominoinut sarjan ensimmäistä sekä kolmatta peliä ja Bruins on näyttänyt näissä kahdessa kamppailussa joukkueelta, joka marssii mestaruuteen mutta samalla pelit 2 ja 4 ovat osoittaneet joukkueen kuolevaisuuden. Bostonin fyysistä peliä on hehkutettu mutta St. Louis on vienyt taklaukset edellisissä otteluissa ja horjuttaneet näin muun muassa Bruinsin avauspeliä.  Päävalmentaja Bruce Cassidyn pitäisi löytää jokin lääke siihen, että joukkueen suoritustaso pysyy illasta toiseen samana tai muuten soutamisen ja huopaamisen lopputuloksena Stanley Cup kannua nostelee Bostonin sijaan St. Louis Blues. Onko Bostonin vuoro voittaa jälleen? Kotifaneista se kuuluisa kuudes kenttäpelaaja yön otteluun? NordicBet tarjoaa Bostonin voitolle kertoimen 2.08. Onko se sinun pelivalintasi?

St. Louis Blues vie sarjan katkolle kotiareenalleen?

Bostonin viime peleissä sekä laukauksissa, että taklauksissa voittanut St. Louis Blues lähtee ensi yönä varmasti heti ensimmäisestä kiekon tiputuksesta lähtien vyörymään aggressiivisesti kohti Tuukka Raskin vartioimaa maalia. St. Louisin onneksi ja Bostonin epäonneksi Bruinsin jättiläismäinen puolustaja Zdeno Chara saattaa olla leukamurtuman vuoksi poissa pelistä. Avaako tämä uusia mahdollisuuksia St. Louisille ajaa suoraan maalille ja nähdäänkö ottelussa jälleen aikainen maali? Ryan O`Reilly avasi edellisessä ottelussa Bluesin maalihanat vain 43 sekunnin pelin jälkeen. NordicBet tarjoaa peräti 3.10 kertoimen sille, että ottelun avausmaali tehdään aika välillä 0.00 – 5.00. Tämä kohde olisi osunut peräti kolmessa edellisessä ottelussa!

Vaakanainen mukana treeneissä – uran ensimmäinen Stanley Cup finaalipeli edessä?

Jälleen over?

Neljässä Bostonin viidestä edellisessä kotiottelussa on tehty yli 5.5 maalia. 3 / 4 peliä tässä sarjassa on ollut varsinaisen peliajan jälkeen over 5.5. NordicBetilta tänään kerroin kohteelle 2.25 ja vielä tarkemmalle ”maaleja yli 4.5 – alle 6.5” kerroin on 2.60. Kumman valitset?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä