NHL Stanley Cup finaalit: Boston Bruins - St. Louis Blues to 30.05.2019 Klo 03.00

Maailman paras kiekkosarja NHL on loppusuoralla! Stanley Cup finaalit Boston Bruinsin ja St.Louis Bluesin välillä jatkuu keskiviikon ja torstain välisenä yönä!
NHL: Boston Bruins - St. Louis Blues
May 30,2019
03:00

Maailman parhaan kiekkosarjan eli NHL:n ratkaisun hetken alkavat olla vääjäämättä käsillä. Viimeinen taistelupari on enää jäljellä, kun Boston Bruins sekä St.Louis Blues ottavat mittaa toisistaan taistellen himoitusta Lord Stanleyn maljasta viimeiseen asti!

Kauden 2018-19 NHL:n pudotuspelit ovat olleet yllätyksiä täynnä. Jäljellä ovat kuitenkin kaksi parasta: Idän kakkonen Boston Bruins sekä Lännen vitonen St.Louis Blues. Pelaavatko nämä joukkueet täyden seitsemän ottelun sarjan kertoimella 3.20, vai loppuuko leikki korkeintaan viiteen peliin? (2.30) Bostonin karhujen kerroin mestaruudelle ekan ottelun jälkeen on vain 1.33, kun Bluesin sulosoinnuille tarjotaan nyt kerrointa 3.40. Miltä sarjan kertoimet näyttävät ke-to yön ottelun jälkeen?

Boston Bruins oli vahvempi avauksessa

Boston Bruins pääsi starttaamaan Stanley Cup finaalit peräti 11 päivän levon jälkeen. Bruins saa varmasti pitkässä juoksussa lepoetua suhteessa St. Louisiin mutta ensimmäisen ottelun avausminuutilla karhulauman jalat olivat tukossa. St. Louis hyödynsi tilanteen ja nuottipaidat johtivat ottelua 21. minuutin jälkeen lukemin 0 – 2. Sen jälkeen pelinkuva kuitenkin muuttui ja Boston dominoi ottelun loppua. Kotijoukkue vei ottelussa laukaukset selvästi nimiinsä ja voitto oli täysin ansaittu. Bostonin esitys oli niin vakuuttava että se on ansainnut ennakkosuosikin aseman sekä toiseen otteluun että koko sarjaan.

Bruins on kovassa iskussa ja joukkue on nyt peräti kahdeksan ottelun voittoputkessa. Bostonin menestyksen takuumiehiä ovat maalivahti Tuukka Rask jonka päästettyjen maalien keskiarvo pudotuspeleissä on vakuuttava 1.85. Ensi yönä Raskin nollapelille olisi tarjolla kerroin 9.00. Hyökkäyspäässä Bostonin rotanhammas on Brad Marchand tehoin 8 + 11 ja tältä kovaksi keitetyltä laiturilta on lupa odottaa maalia myös ensi yönä kertoimella 2.75.

Tämä on kotimaassa ehkä puhutuin tapahtuma Stanley Cup avauksen jälkeen: 

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

Blues unohti miten puolustaa tiiviisti

Ryan O’Reilly, Vladimir Tarasenko, David Perron, Jayden Swartz, Brayden Schenn… St. Louisilla on kova nippu ja herrat Tarasenko sekä Schenn onnistuivat sarjanavauksessa maalinteossa. Laukauksia koko ottelussa ei kuitenkaan syntynyt maalia kohden kuin 20 kappaletta. St. Louisin on pystyttävä paljon parempaan, mikäli se meinaa ryöstää voiton TD Gardenista. Yksi St. Louisin tämän kauden menestyksen avaintekijöistä on ollut joukkueen tiivis puolustuspeli. Bluesia vastaan ei lauottu runkosarjassa kuin keskimäärin 28.4 kertaa per ottelu – Stanley Cup finaalien avauksessa Boston tykitti 38 laukausta. Maalivahti Jordan Binnington oli jälleen mies paikallaan ja otti lukuisia torjunta. Binnington on paljon vartija jälleen ensi yönä.

Bluesin tappion puolesta ensi yönä puhuu muutama jännä fakta:

  • St. Louis on hävinnyt kahdestatoista edellisestä keskiviikkokamppailusta (paikallista aikaa) yhdeksän.
  • St. Louis on hävinnyt viisi edellistä vierasotteluaan Bostonille
  • St. Louis on hävinnyt 28:sta edellisestä toukokuussa pelaamastaan vierasottelusta 21 kertaa.

Laittaako joukkue nämä kaikki tilastot ensi yönä uuteen järjestykseen?

Boston vie vähämaalisen kamppailun?

Boston on ennakkosuosikki ensi yönä. Kerroin Unibetilla kotijoukkueelle 2.02. Ottelusarjassa tullaan tuskin missään vaiheessa juhlimaan maaleilla ja alle 5.5 maalin pelejä tullaan näkemään. Tälle kohteelle kerroin 1.70. Mutta mitä jos yhdistetään kotivoitto ja vähämaalisuus? Bruins vie ja alle 5.5 maalin peli. kerroin 2.70. Käy kiinni!

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä