NHL Stanley Cup finaalit: St. Louis Blues - Boston Bruins ma 10.06.2019 Klo 03.00

Maailman paras kiekkosarja NHL on loppusuoralla! Stanley Cup finaalit Boston Bruinsin ja St.Louis Bluesin välillä jatkuvat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Joko mestaruus ratkeaa?
NHL: St. Louis Blues - Boston Bruins
Kesäkuu 10,2019
03:00

Maailman parhaan kiekkosarjan eli NHL:n ratkaisun hetken alkavat olla vääjäämättä käsillä. Viimeinen taistelupari on enää jäljellä, kun Boston Bruins sekä St.Louis Blues ottavat mittaa toisistaan taistellen himoitusta Lord Stanleyn maljasta viimeiseen asti!

Kauden 2018-19 NHL:n pudotuspelit ovat olleet yllätyksiä täynnä. Jäljellä ovat kuitenkin kaksi parasta: Idän kakkonen Boston Bruins sekä Lännen vitonen St.Louis Blues. Finaalisarjassa on sunnuntain ja maanantain välisenä yönä edessä ensimmäinen ratkaisuottelu. Pystyykö St. Louis sinetöimään seurahistoriansa ensimmäisen Stanley Cup voiton (2.34) vai voittaako Boston (2.70) ja vie ratkaisun game seveniin? Luvassa huikea ottelua ja ehkäpä se viimeinen mahdollisuus betsata tämän kauden NHL-finaaleista!

St. Louis Bluesilla kaksi ottelupalloa ✅

Boston Bruins voitti St. Louis Bluesin nuottipaitojen ensimmäisessä kotiottelussa peräti lukemin 7 – 2. Boston runnoi tuossa ottelussa neljä ylivoimaamalia ja joukkue käytti niihin aikaa yhteensä vähän reilu kaksi minuuttia. Tuossa vaiheessa näytti siltä, että St. Louis Blues on mennyttä mutta jälkeenpäin tarkasteluna tuo tappio oli keskilänteläisten onni! St. Louis heräsi ja ennen kaikkea tajusi, että jos he eivät pysty tappamaan Bostonin ylivoimaa niin sitten on parempi pysyä poissa boksista. St. Louis otti kolmessa ensimmäisessä ottelussa peräti 17 kakkosta tarjoten Bostonille maalintekopaikat kultalautasella. Otteluissa 4 ja viisi St. Louis on päästänyt Bruinsin vain viidesti ylivoimalle ja näistä jäähyistä kaksi on tullut huolimattomasta kiekonpeluusta ylilaitojen. St. Louis vie edelleen pelissä taklaukset mutta ei sorru enää ylilyönteihin. Tässä avain joukkueen voittoon? NordicBet tarjoaa otteluun kohteen ylivoimamaaleista yli 1.5 YV-maalia kerroin 2.33, alle 1.5 YV-maalia kerroin 1.55. Vaihtoehdoista jälkimmäinen tuntuu tällä hetkellä järkevämmältä mutta kokeeko tuomarilinja muutoksia viime ottelun ratkaisun perusteella?

Ajoiko edellisen ottelun tuomarifarssi Boston Bruinsin hautaan?

Boston Bruins koki viidennessä ottelussa hirvittävää vääryyttä. Tuomarit eivät uskaltaneet viheltää kolmannessa erässä täysin selvää kampitusjäähyä joka lopulta johti siihen että St. Louisin David Perron iski ottelun voittomaalin. Varmasti kaikki kiekkofanit ovat sitä mieltä, että alla näkyvästä tilanteesta olisi pitänyt tulla kampitusjäähy mutta ei Boston eivätkä Bruins-fanit voi tappiota laittaa pelkästään tämän tilanteen piikkiin. Fakta on se, että joukkueen suurimmat tähdet, pelaajat joilta odotetaan ratkaisuja, Patrice Bergeron, Brad Marchand ja David Pastrnak ovat olleet finaaleissa ajoittain hyvin unisia. Esimerkiksi Pastrnak on tehnyt finaalipeleissä vain tehot 1 + 1, tehotilaston ollessa -5 pakkasella. Runkosarjassa mies iski 81 tehopistettä reilusti yli piste per peli tahdilla vain 66 ottelussa. Mikä on se lääke millä Boston saa herätettyä kärkimiehensä ensimmäiseen (ja ehkä viimeiseen) otteluun jossa Stanley Cup mestaruus on katkolla? Pastrnakin maalille kerroin kuudenteen finaaliin on 2.80.

Tästä kohistiin edellisen ottelun jälkeen:

Game seven edessä?

Jääkiekkoromantikkona seuraavaan peliin ei voi toivoa kuin Bostonin voittoa koska mikä olisi sen upeampi tapa ratkaista Stanley Cup voitto kuin game seven (jatkoajalla)? Bostonin voitolle tarjotaan tällä hetkellä NordicBetilla kerrointa 2.02 - varsinainen peliaika + jatkoaika huomioon ottaen. Toivotaan osumaa tällä kohteelle!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä