NHL Stanley Cup finaalit: St. Louis Blues - Boston Bruins ti 04.06.2019 Klo 03.00

Maailman paras kiekkosarja NHL on loppusuoralla! Stanley Cup finaalit Boston Bruinsin ja St.Louis Bluesin välillä jatkuvat maanantain ja tiistain välisenä yönä!
NHL: St. Louis Blues - Boston Bruins
Kesäkuu 04,2019
03:00

Maailman parhaan kiekkosarjan eli NHL:n ratkaisun hetken alkavat olla vääjäämättä käsillä. Viimeinen taistelupari on enää jäljellä, kun Boston Bruins sekä St.Louis Blues ottavat mittaa toisistaan taistellen himoitusta Lord Stanleyn maljasta viimeiseen asti!

Kauden 2018-19 NHL:n pudotuspelit ovat olleet yllätyksiä täynnä. Jäljellä ovat kuitenkin kaksi parasta: Idän kakkonen Boston Bruins sekä Lännen vitonen St.Louis Blues. Pelaavatko nämä joukkueet täyden seitsemän ottelun sarjan kertoimella 2.75, vai loppuuko leikki korkeintaan kuuteen peliin? (1.45) Bostonin karhujen kerroin mestaruudelle ekan ottelun jälkeen on vain 1.30, kun Bluesin sulosoinnuille tarjotaan nyt kerrointa 3.65 Miltä sarjan kertoimet näyttävät ma-ti yön ottelun jälkeen?

Boston Bruins johtaa sarjaa lukemin 2 – 1.

Boston Bruins aloitti finaalit väkevästi eikä ensimmäisen ottelun jälkeen ollut mitään epäselvyyttä siitä kumpi oli parempi joukkue. St. Louis kokosi rivit kakkosotteluun ja Blues saikin vietyä finaalikaravaanin kotikentälleen Enterprise Centeriin tilanteessa 1 – 1. St. Louisissa oli sitä kliseistä urheilujuhlan tuntua ilmassa, kun joukkueet ottivat yhteen ottelussa numero kolme lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Kokenut ja meritoitunut Boston nippu ei välittänyt hittojakaan kotiyleisön paineesta sekä mylvinnästä vaan Bruins pisti pystyyn yhden Playoff-kevään kliinisimmistä esityksestä vieden ottelun nimiinsä lukemin 7 – 2. Bruinsin voiton takuuna toimi joukkueen väkevä ylivoimapelaaminen. Bruins nakutti ottelussa seitsemän YV:n aikana peräti neljä maalia. Boston on tämän kauden Stanley Cup pudotuspelien paras ylivoimajoukkue 35.9 % onnistumisprosentilla. Alivoimat joukkue on sen sijaan tappanut 86.9 % tehokkuudella. Edellisessä ottelussa St. Louis onnistui vain kertaalleen kahdeksan YV:n aikana.

Hyökkäyspäässä Bostonin Brad Marchand tehoin 8 + 12 koko pudotuspelien pistepörssin jaetulla kärkisijalla. Tältä kovaksi keitetyltä laiturilta on lupa odottaa vähintään pistettä (1.52) tai kahta (2.95) ensi yönä. Tässä vielä pieni nippelitieto siitä miten tärkeä pelaaja Marchand on Bostonille:

 

St. Louis Blues unohti miten tehdään maaleja, ensi yönä uusi sointu nuotissa?

Ryan O’Reilly, Vladimir Tarasenko, David Perron, Jayden Swartz, Brayden Schenn… St. Louis Bluesilla on kokoonpanossa paljon kovia pelaajia jotka pystyvät toimittamaan limppua uuniin sekä taidolla että tahdolla. Maalinteko on kuitenkin ollut joukkueelle todella tuskaista finaaleissa. Blues on viimeistellyt kolmessa ensimmäisessä ottelussa vain 7 maalia, sama määrä minkä Boston taikoi pelkästään edellisessä ottelussa… Jos maalihanat eivät tänään aukea niin saattaa olla, että tämä sarja on viidestä poikki. St. Louis joutui viikonloppuna myös uuden tilanteen eteen, kun loistavaa tulokaskautta pelaava maalivahti Jordan Binnington jouduttiin ottamaan vaihtoon. Vaihto ei kuitenkaan muuttanut voimasuhteita vaan luukkuvahti Jake Allen päästi vielä neljä kiekkoa selkänsä taakse. Vieläkö valmennus luottaa Binningtoniin vai aloittaako Allen ensi yönä?

St. Louisin paras pistemies pleijareissa on ollut Jaden Schwartz tehoin 12 + 6. Schwartzin pisteelle on kerroin ensi yönä 1.80, maalille 3.35. Mieheltä odotetaan ratkaisuja, tuleeko niitä?

Maaleja?

Boston pelaa tällä hetkellä voittavaa kiekko, jatkuuko sama trendi ensi yönä vai repiikö St. Louis väkisin voiton kotiyleisön edessä? Peliyhtiö Unibetin vedonlyöntikertoimet ovat hiuksen hienosti St. Louisin puolella lukemin 2.40 – 3.85 – 2.65. Sarjaan on povattu paljon vähämaalisia otteluita mutta olisiko nyt aika ajatella toisin? St. Louis tarvitsee vähintään 2 – 3 häkkiä taistellakseen voitosta ja Bostonin tappava ylivoima nostaa vieraiden maaliodotetta. Yli 5.5 maalin pelille kerroin 2.35. Käytkö kiiinni?

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä