NHL: Toronto Maple Leafs - Anaheim Ducks 5.2.2019 klo 02.00

Maanantain ja tiistain välisenä yönä rytisevät laidat Torontossa kun Maple Leafs kohtaa Anaheim Ducksin.
NHL: Toronto Maple Leafs - Anaheim Ducks
Helmikuu 05,2019
02:00

NHL:Toronto Maple Leafs – Anaheim Ducks otteluennakko ja vihje

Maanantain ja tiistain välinen lätkäyö tarjoaa mielenkiintoisen ottelun Torontossa Scotiaban Areenalla jossa kohtaavat Toronto Maple Leafs sekä Anaheim Ducks. Isännät lähtevät otteluun vyöllään mukava 3 – 2 voitto Pittsburgh Penguinsista, kun taas Anaheim koko edellisessä ottelussa karmaisevan 9 – 3 nöyryytyksen Winnipeg Jetsin vieraana. Kertoimien valossa, 1.66 – 4.90 – 4.30, Toronto on selkeä ennakkosuosikki. Mutta kääntäisikö Anaheim edellisen tappion voimavarakseen? Mitä sinä uskot, lyö vetoa matsista!

Katso ottelu Viaplaylta tai Viasatilta kello 02.00 alkaen. 

Toronto Maple Leafs starttaamassa kotiotteluiden voittoputkea?

Toronto on pelannut kahdessa edellisessä kotiottelussaan mainiosti ja kaatanut kaksi aina kovaa joukkuetta peräjälkeen, ensin Washington Capitalsin lukemin 6 -3 ja heti perään Pittsburgh Penguinsin. Ei kahta ilman kolmatta sanonta saattaa hyvin toteutua ensi yönä, kun vastaan luistelee heikosti pelannut Anaheim Ducks. Ennen kahta edellistä voittoaan Leafs hävisi seitsemästä kotikamppailustaan peräti kuusi, joten voitot ovat varmasti maistuneet kiekkohullun kotiyleisön edessä. Toronton parhaat pistemiehet tällä kaudella ovat olleet Mitch Marner sekä John Tavares. Marner on iskenyt edelliseen viiteen peliin pisteet 3 +2 ja pisteitä on lupa odottaa jälleen ensi yönä.

Winnipeg Jets nöyryytti Anaheim Ducksia

Anaheim Ducks koki kauden suurimman nöyryytyksensä edellisessä ottelussa Jetsiä vastaan. Ankat olivat jo ensimmäisen erän jälkeen tappiolla lukemin 6 – 0 eikä heillä ollut mitään mahdollisuuksia ottelun voiton suhteen. Juuri mikään asia ei puolla ensi yölle Anaheimin voittoa. Joukkue on voittanut yhdeksästä edellistä itäisen konferenssin joukkuetta vastaan pelaamastaan ottelustaan vain yhden. 32 välipäivän jälkeen pelattua ottelua ovat tuottaneet tällä kaudella 9 voittoa ja 23 tappiota ja kaiken kaikkiaan 17 edellistä ottelua ovat tuottaneet vain 2 voittoa. Tähän kun lisätään vielä se fakta että Anaheim on tällä hetkellä koko liigan yksi surkeimmista ylivoimajoukkueista onnistumisprosentilla 14,4% niin saa tapahtua ihmeitä jos joukkue mielii napata täyden pistepotin Torontolta. Tasoitusvedonpaikka?

Anaheimin edellisen ottelun valonpilkahdus:

Maaleja siellä ja maaleja täällä

Odotamme ottelusta iso maalista koitosta. Ankat ovat päästäneet verkkoonsa 17 maalia edellisessä kolmessa pelissä, kun Toronto vastaavasti on tehnyt kotipeleissään läpi kauden keskimäärin 3.26 maalia. Peliyhtiö NordicBetilla tarjotaan yli 5,5 maalin pelille kerrointa 1.76 ja yli 6,5 maalin ottelulle kerrointa 2.45. Kumman sinä poimit lapulle?

Aseta vetosi