NHL: Toronto Maple Leafs - Colorado Avalanche 15.1.2019 klo 02:00

Maanantain ja tiistain välisenä yönä kohtaavat kaksi joukkuetta jotka kumpikin kaipaavat voittoja kipeästi. Kumpi vetää pidemmän korren?
NHL: Toronto Maple Leafs - Colorado Avalanche
tammikuu 15,2019
02:00

NHL: Toronto Maple Leafs – Colorado Avalanche otteluennakko ja vihje

Maanantain ja tiistain välisenä NHL-yönä pelataan peräti kuudella eri ottelupaikkakunnalla. Torontossa toisistaan mittaa ovat edellisessä ottelussa pataan ottaneet Toronto Maple Leafs ja Colorado Avalanche. Avalanche lähtee otteluun niskassaan 3 – 0 vierashäviö Montreal Canadiensille, kun Toronton harteilla taas on 2 – 3 kotitappio Boston Bruinsille. Kumpi nappaa ensi yönä pisteet? Katso kertoimet ja vedä betsit sisään!

Viasat ja Viaplay: Katso matsi kello 02.00 alkaen

Coloradon hyvä alkukausi valumassa hukkaan

Colorado Avalanche käy tällä hetkellä läpi todella vaikeaa vaihetta. Mallikkaasti kauden aloittanut joukkue on hävinnyt peräti yhdeksän ottelua edellisestä kymmenestä. Tästä surkeasta ajanjaksosta huolimatta Avs on läntisessä konferenssissa sijalla 7. ja edelleen kiinni pudotuspelipaikassa. Stanley Cup Playoff paikka kuitenkin lipsahtaa pian käsistä, ellei seuran otteet ja onni pian käänny. Coloradon kauden starttia värittivät Gabriel Landeskogin, Nathan McKinnonin ja Mikko Rantasen hyvät otteet mutta edellisessä 10 ottelussa Colorado on pystynyt viimeistelemään vain keskimäärin 2.70 maalia per ottelu. Hyökkäyksen täytyy saada tuoretta bensaa liekkeihin ensi yönä tai muuten tilastoihin merkitään jälleen yksi tappio. Coloradon voitolle kerroin on ensi yönä peliyhtiö Unibetilla 3.50

Toronto hakee voittoa

Torontolta odotettiin ennen kauden alkua enemmän kuin mitä he ovat tähän mennessä toimittaneet. Joukkueella on ihan ollut ”ihan ok” kausi mutta fanit ja asiantuntijat odottivat joukkueelta Atlantic divisioonan dominointia ja Stanley Cupista taistelua kesän korvalla. Toronto on tällä hetkellä oman divisioonansa toisena, 14 pinnaa Tampa Bay Lightningin perässä. Edellisestä kuudesta ottelusta Toronto on hävinnyt peräti neljä, joten Toronto yrittää löytää ensi yön pelissä jälleen oikeat raiteet kuten myös Colorado. Mielenkiintoisena faktana todettakoon, että Toronto on voittanut 22 kertaa edellisessä 31 kotiottelussaan joukkueen joka on ollut tappioputkessa vieraskaukalossa. Tänään kertoimella 1.95 yksi voitto lisää tilastoihin?

Toronto voittaa vähämaalisen ottelun?

Maple Leafs on ottelun ennakkosuosikki ja myös me uskomme, että ongelmien kanssa painivalla Coloradolla ei ole vielä ensi yönä valoa tunnelinpäässä vaan kotijoukkue vienee voiton. Ottelusta on lupa odottaa myös vähämaalista. Colorado on tehnyt keskimäärin vain 2.70 maalia edellisessä kymmenessä ottelussa, kun taas Toronto on päästänyt kotikaukalossaan vain keskimäärin 2.57 maalia per ottelu. Alle 5.5 maali pelille saa Unibetilta kertoimen 2.43.

Aseta vetosi