NHL: Toronto Maple Leafs - Colorado Avalanche to 5.12 klo 02.00

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan monta NHL-ottelua. Lue ennakko ja katso vedonlyöntikertoimet kamppailuun NHL: Toronto Maple Leafs - Colorado Avalanche.
Toronto Maple Leafs - Colorado Avalanche
Joulukuu 05,2019
02:00

Toronto Maple Leafs vs. Colorado Avalanche, otteluennakko ja vedonlyöntikertoimet

Colorado Avalanchen hyökkääjä Mikko Rantanen tuli näki ja voitti sunnuntaina paluuottelussaan Chicago Blackhawksia vastaan. Suomalaisnuorukainen niittasi tauluun tehot 1 +3 ja miehen odotetaan pelaavaan jälleen ensi yönä Toronto Maple Leafsia vastaan siitä huolimatta, että hän jätti edelliset harjoitukset väliin. Coloradon päävalmentajana Jared Bednar kehuikin Rantasta ottelun jälkeen hyvin vuolaasti ”hän on eliittipelaaja, hänen ajattelunsa jäällä, hänen liikkeensä jäällä, kaikesta näkee, että hän tuottaa tehoja.”

Mikko pukilla on lahjoja myös jääkiekon pelaamiseen…

Colorado hyvässä iskussa

Colorado on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa ja kokonaisuudessaan joukkue on voittanut edellisestä 11 ottelusta 8. Joukkueiden edellisissä kahdessa kohtaamisessa Toronto on ollut niskan päällä ja edellisen voiton Maple Leafs haki Denveristä 3 – 5 voiton. Colorado laukoi tuossa ottelussa huomattavasti enemmän mutta Toronto vei lopulta pidemmän korren.

Maalinteko maistuu Coloradossa:

Mikko Rantasta ja Joonas Donskoita lapulle!

Toronto on voittanut edellisestä kolmesta ottelusta vain yhden ja edellisestä kymmenestä vain neljä. Maaliero kolmessa viimeisimmässä ottelussa on hurja 14 – 6. Toronto on päästänyt tällä kaudella keskimäärin 3.31 maalia per peli, joka on sarjan huonoimpia lukuja, kun taas Colorado on mättänyt keskimääräisesti eniten maaleja 3.73 keskiarvolla. Uskomme että Colorado tulee voittamaan ottelun ja sekä Rantanen että edellisessä ottelussa tehot 2 + 2 viimeistellyt Joonas Donskoi tullaan näkemään tehopisteillä. Alla peliyhtiö 888 Sportin kertoimia yön otteluun:

  • Colorado Avalanche voittaa – 2.95
  •  Mikko Rantanen tekee maalin – 2.70
  • Joonas Donskoi tekee maalin – 3.55
  • Mikko Rantanen tekee pisteen – 1.37
  • Joonas Donskoi tekee pisteen – 1.85

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi