NHL: Toronto Maple Leafs - Nashville Predators 13.03.2020 Klo 01.00 – Vihje ja Kertoimet

Isomaaliset joukkueet Toronto Maple Leafs ja Nashville Predators viittaavaat tänään kinnasta tilastoille?
NHL: Toronto Maple Leafs - Nashville Predators
Maaliskuu 13,2020
01:00

NHL: Toronto Maplea Leafs – Nashville Predators

Scotiabank Arena (Toronto)

Pitkävetokertoimet (ComeOn!) 2.00 – 4-25 – 3.10

TV: Viaplay | 01.00

NHLseura Nashville Predators jatkaa ensi yönä vieraskiertuettaan Kanadassa. Pedot suuntaavat Suomen aikaan kello 01.00 alkavassa ottelussa Scotiabank Arenalle jossa joukkue kohtaa Toronto Maple Leafsin,

Jatkaako voitokas Juuse Saros Nashvillen maalilla?

Nashvillella on juuri nyt se kuuluisa momentum. Joukkue on voittanut kolme edellistä ottelua putkeen mukavalla maalierolla 7 – 2. Kaksi joukkueen edellisestä voitosta on ollut Dallas Starsin kustannuksella napattuja nollapelejä, jotka molemmat pelasi Juuse Saros. Saros on aloittanut Nashvillen maalinsuulla neljä kamppailua sen jälkeen, kun Pekka Rinteen selän taakse tulitettiin kahdeksan maalia Edmonton Oilersin toimesta.  Nashville on vielä tällä hetkellä ulkona Stanley Cup pudotuspeleistä mutta vielä parilla voitolla putkeen tilanne voi olla täysin toinen.

Toronto on hävinnyt edellisestä neljästä ottelustaan kolme. Maaliero otteluissa on ollut vastustajien hyväksi 10 – 4. Toronton kolmessa edellisessä ottelussa on kaikissa nähty alle kolme maalia mikä ei vastaa lainkaan joukkueen koko kauden keskiarvoa. Toronton 70 ottelussa on nähty nimittäin tällä kaudella keskimäärin peräti 6.4 maalia per peli.

Kerroinpoiminnat

Vedonlyöntisivut tarjoavat maalimäärille mielenkiintoisia kertoimia. Kumpikaan joukkueista ei ole mässäillyt maaleilla edellisillä kierroksilla. Kumpikaan joukkue ei ole myöskään sen paremmin päästänyt erityisen paljon maaleja vain ottelut ovat olleet kevään luonteeseen sopien tasaisia ja vähämaalisia. Toronton peleissä on tehty keskimäärin 6.4 maalia per peli, Nashvillen luvun ollessa 6.00. Nyt kuitenkin näyttää siltä että betsit kannattaa asettaa vähämaalisemmalla ottelulle.

  • Ottelussa alle 6.5 maalia – 1.65
  • Ottelussa alle 5.5 maalia – 2.35
  • Ottelussa alle 4.5 maalia – 3.45
  • Ottelussa alle 3.5 maalia – 6.75
  • Ottelussa alle 2.5 maalia – 13.00
  • Nashville voittaa ML – 2.25

Betoni-Pekka on vaihtunut Nashvillessä Liekki-Juuseen:

Vierasvoitto?

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen Nashvillessä. Toronto vei tuon ottelun nimiin 2 – 5. Viime kaudella Predators vei molemmat kohtaamiset nollaten Maple Leafsin kotona 3 – 0 ja vieraissa 0 – 4. Isossa kuvassa Nashville on voittanut 4/6 edellistä vieraspeliä Torontoa vastaan. Nashville on myös voittoputkessa ja sarjataulukon kannalta tukalamassa tilanteessa. Vierasvoitto maistuisi Smashvillessä.

Vähämaalinen matsi?

Molemmilla joukkueilla edellisestä viidestä kolme alle 5.5 maalin peliä. Edellisestä viidestä keskinäisestä kolme on ollut alle 5.5. Kerroin alle 5.5 maalin pelille niinkin legendaarinen NHL-lukema kuin 2.35. Mikä voisi mennä vikaan?

Aseta vetosi