NHL-Tripla 12.12 klo 02.00 alkaen | Ennakot & Kertoimet

NHL:ssä pelataan ensi yönä kolme ottelua, me poimimme tähän ennakkoon kaikki. Washington Capitals - Boston Bruins, Montreal Canadiens - Ottawa Senators, Colorado Avalanche - Philadelphia Flyers.
NHL-Tripla 12.12.2019
Joulukuu 12,2019
02:00

Yön NHL-Tripla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

NHL vedonlyönti

Washington Capitals vs. Boston Bruins 12.12.2019 Klo 02.00

Washington Capitals isännöi Boston Bruinsia. Joukkueet ovat tällä hetkellä NHL:n kaksi parasta jengiä, joten luvassa pitäisi olla tasainen kamppailu. Mielenkiintoinen fakta on se, että vuodesta 2014 alkaen kotijoukkue Washington on voittanut 15/16 edellistä kohtaamista. Jatkuuko tämä putki? Washington on voittanut edellisestä viidestä neljä ja Boston kaksi. Boston on kolmen ottelun tappioputkessa ja kaksi edellistä ottelua Bruins on hävinnyt maalierolla 3 – 9. Povaamme ottelusta kotivoittoa. Peliyhtiö Betsson tarjoaa otteluun seuraavia kertoimia:

KUUMIMMAT JOULUTARJOUKSET

Montreal Canadiens vs. Ottawa Senators  12.12.2019 Klo 02.30

Toisessa kamppailussa Montreal Canadiens isännöi niin ikään kanadalaistaseuraa Ottawa Senatorsia. Ottawa nappasi hieman yllättäen toissa yönä voiton Bostonin kustannuksella. Ottawa on voittanut viidestä edellisestä vain kaksi mutta voitot ovat irronneet vastoin odotuksia Edmontonista ja Bostonista. Montreal on voittanut edellisestä viidestä kolme ja se on kahden ottelun voittoputkessa.

Edellisestä keskinäisestä viidestä Montreal on voittanut neljä ja me uskomme kotijoukkueen olevan ensi yönä niskanpäällä. Uskomme myös suomalaisonnistumiseen ja nostamme Joel Armien kertoimen esille. Porilainen on joukkueen toiseksi paras maalintekijä ja mies teki edellisessä ottelussa Pittsburghia vastaan tehot 1 +1, kolmen ottelun kiikareiden jälkeen. Peliyhtiö Unibet tarjoaa otteluun seuraavia kertoimia:

Colorado Avalanche vs. Philadelphia Flyers 12.12.2019 Klo 04.30

Jos Boston meni häviämään hieman yllättäen Ottawalle toissa yönä niin sama teki Colorado häviämällä Calgarylle. Tuo ottelu päätti kuuden ottelun voittoputken. Nyt aika palata raiteille kotikaukalossa? Coloradon ehdottomasti kuumavireisin pelaaja on Nathan MacKinnon. Pelaaja on nakuttanut 29 pistettä (11 + 18) viimeiseen viiteen toista otteluun ja mies teki tehot 1 + 2 viime kaudella kahdessa kohtaamisessa Philadelphiaa vastaan. MacKinnon on tällä hetkellä pitelemätön ja siksi odotammekin näkevän miehen nimen tulostaululla ensi yönä. Peliyhtiö Mr Green tarjoaa otteluun seuraavia kertoimia:

BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt

Kolme kohdetta kerralla?

Nappaatko lapulle kolme kohdetta kerralla yllä esiteltyjen kertoimien joukosta vai lähdetkö pelaamaan singlevetoja?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä