NHL-Tripla 25.10 klo 02.00 alkaen | Ennakot & Kertoimet

Torstain ja perjantain välisenä yönä pelataan jälleen monta NHL-ottelua. Lue ennakot ja katso vedonlyöntikertoimet kolmeen kovaan kamppailuun!
NHL-Tripla 25.10.2019
Lokakuu 25,2019
02:00

Yön NHL-Tripla, otteluennakot ja vedonlyöntikertoimet

NBA tarjous

Edmonton Oilers – Washington Capitals 25.10 klo 04.00

Edmonton Oilers aloitti NHL-kauden vahvasti. Viime otteluissa erityisesti maalinteko on ollut kuitenkin kovin tuskaista. Oilersilla on nyt takanaan kaksi maalitonta ottelua sekä yli 150 minuuttia peliaikaa ilman maaleja. Ketsuppipullo pitäisi saada nyt uudelleen auki mutta voiko se onnistua ottelussa tasaisen varmasti alkukaudella suorittanutta ja vain kaksi ottelua varsinaisella pelaijalla hävinnyttä Washington Capitalsia vastaan?

Me uskomme kuumavireisten John Carlsonin ja Aleksander Ovechkinin vievän Capitalsin vierasvoittoon Edmontonista. Epäilemme myös, että Edmonton-pelaajien apina kasvaa entisestään eikä joukkue saa viimeisteltyä ottelussa yli kahta maalia. Vedonlyöntiyhtiö Bethard tiputtelee otteluun muun muassa seuraavat kertoimet:

  • Washington Capitals voittaa – 2.20
  • Aleksander Ovechkin tekee maalin – 2.00
  • Edmonton, alle 2.5 maalia – 2.05

Katso muut kertoimet yön otteluun Bethardilta!

New York Rangers – Buffalo Sabres 23.10 klo 02.00

New York Rangersin kotihallissa Madison Square Gardenissa pelataan ensi yönä historian 2000. NHL-ottelu. New Yorkilaisten epäonneksi kotijoukkue joutuu lähtemään otteluun jo viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa ja kaiken lisäksi vastaan asettuu konferenssin kärkijoukkue Buffalo Sabres.

Buffalolla on tällä hetkellä menossa seurahistoriansa toiseksi paras startti ja puhvelilaumalla tuntuu kulkevan joka osa-alueella. Buffalo lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja odottelemme että Jack Eichel ja Rasmus Dahlin nakuttavat jälleen pisteitä päästettyjen maalienkeskiarvolla mitattuna NHL:n 28. huonointa joukkuetta vastaan. Rangers-pelaajilla alkaa varmasti vähän jo maila puristaa, kun joukkue on tehnyt edellisessä neljässä ottelussa vain yhdeksän maalia. Ensi yönä tullaankin varmasti näkemään kovaa yritystä ja paljon laukauksia. Kotijoukkueen pelaajista Artemin Panarin on tällä kaudella laukonut 7 ottelussa yhteensä 20 kertaa maalia kohti. Peliyhtiö Unibet tarjoaa otteluun kertoimen 2.00 kohteelle Panarin laukoo ottelussa yli 2.5 kertaa.

  • Jack Eichel tekee maalin – 2.35
  • Rasmus Dahlin tekee tehopisteen – 1.82
  • Artemin Panarin laukoo yli 2.5 kertaa – 2.00

Katso myös ottelun muut kertoimet Unibetilta!

Elokuun aikana portaalille lisätyt peliyhtiöt

Nashville Predators – Minnesota Wild  25.10 klo 03.00

Nashvillen ja Minnesota Wildin välisessä ottelussa ei ole kuin yksi suosikki ja se on kotijoukkue. Minnesota on kerännyt alkukauden aikana vain kuusi pistettä ja erityisesti vieraissa ei ole kulkenut. Nashvillella on peräti seitsemän pelimiestä, jotka ovat keränneet enemmän tehopisteitä kuin Wildin paras pistemies Brad Hunt (2+4).  Lyhyestä virsi kaunis, vedot otteluun Nashvillen voiton kautta. Peliyhtiö Fastbet tarjoaa otteluun muun muassa seuraavanlaisia kohteita huippukertoimin:

  • Nashville Predators voittaa – 1.90
  • Nashville voittaa tasoitusveto -1.5 – 2.38
  • Nashville voittaa 1. erän – 2.40

Katso myös ottelun muut kertoimet Fastbetilta!

Ovechkin jatkaa maaliputkeaan?

Aleksander Ovechkin on osunut kahdessa edellisessä. Ei kahta ilman kolmatta?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä